In anul 12000, cand nimeni nu va mai fi pe aciii, sau daca, da, sigur toti oamenii vor fi ateii, caci oricum religiile se clatina si nu mai are cine sa-i ameninte pe atei, dar daca ar fi fost in anul 1200 atunci ar fi mers sa le spun sa-i bag in sperieti un pic si sa le spun'' inca putin si vedeti voi ateilor,ha,ha,ha, ar fi mers, dar acum in sec xxi ma indoiesc ca o sa-i mai poti speria pe vreunii fie ei ateii,liber cugetatori, gnostici, e.t.c.
apropo in Paris cand s-a organizat aceea manifestatie cu sute de mii de oameni pentru libertatea exprimarii cica ar fi participat si ateii, gnostici, crestini ma rog cine o mai fi fost pe acolo.deci nu mai tine cu amenintarile venite dintr-o religie preistorica asa cum zicea un pamfletist de la noi din tara.
Cum breh, pai a venit o data si inca vorbeste lumea ca a avut si el o aventura cu una Maria Magdalena. Nu mai vine vreodata sa dea o buca pe planeta asta, e clar.
Personal cred ca o sa vina la "Romanii au talent", doar ca trucurile lui sunt cam invechite si nu stiu daca ar trece de auditii.
Daca as traii in 12.000 (care probabil nu va exista) ti-as spune. Crestinii nu asteapta 'disperati' intoarcerea lui Isus pe Pamant, intoarcerea inseamna alegerea tuturor catre Imparatie sau catre gheena.
Cei de mai sus de mine, de ce doar 'mistouri' stiti sa faceti?
Precis sunteti si voi Charlie...
Eu sunt Adrian, de ce crezi ca anul 12.000 e probabil sa nu existe? Cat despre crestinii nu asteapta disperati... probabil ca ai dreptate, nu asteapta pentru ca nici eu nu prea cred.
In anul 12000 n-o sa mai zica "sfarsitul e aproape", or sa zica "the end is around the corner".
Isus Hristos CHIAR daca nu iti doresti revenirea LUI VA VENI in FORTE SCURTA VREME, aparitia unora ca tine este DOVADA CLARA ca timpul venirii este FOARTE APROAPE. Asta tu nu intelegi, deoarece nu ai cum. Inainte oamenii gandeau cu cca 8-10% din creier, incepand cu generatia anilor 90 capacitatea de folosire a creerului s-a "redus" la 4-5%, vai de voi.
La cum merg lucrurile, oamenii n-or sa apuce nici anul 3000. Asta daca n-o sa descoperim vreo gaura de vierme ca-n Interstellar, ceea ce nu prea cred.
"Inainte oamenii gandeau cu cca 8-10% din creier, incepand cu generatia anilor 90 capacitatea de folosire a creerului s-a "redus" la 4-5%, vai de voi."
https://www.youtube.com/watch?v=Qw9S7KLfCrs
Sper ca realizezi ca asta este un mit crezut doar de cei fara pic de logica.
Este cunoscuta impertinenta "întemeietorului" sectei iehoviste, Charles Taze Russel, cel care ajunsese să pretindă că inventatorii cultului ar fi mai presus de Scriptură, că "ORICINE CITESTE NUMAI Biblia AJUNGE IN INTUNERIC (!?!), pe cand cine citeste NUMAI scrierile lui Russel ajunge la adevar (!?!).
Din păcate, acest lucru nu s-a schimbat deloc pentru bieţii oameni prinşi în mrejele acestui cult. Doctrina lor SE MODIFICĂ PERIODIC prin broşurile care vin de la cartierul lor general din SUA!
frato întreabă: