Adam si Eva au fost albi. nu?
Atunci cum au aparut oamenii negri sau galbeni ori asiatici?
Ce intrebari! Daca ochii japonezilor sunt cei 'obisnuiti'? La asta v-ati gandit? Th. puneti niste intrebari...
Ai dat un raspuns fara sens pentru ca nu ai nicio explicatie...
Bai omule in biblie nu zice daca Adam si Eva au fost negrii, albi, asiatici, sau alta rasa nu i-au descris.
Tu vrei sa demonstrezi ca Dumnezeu nu exista prin faptul ca japonezii au ochii in alt fel?
Ai vreo explicatie logica pentru ce am intrebat eu?
Deci nu ai niciun argument pentru care japonezii au ochii diferiti de cei normali sau vi acum la mine cu : ''probabil Adam avea ochi de japonez'' . hai zi.
Prin intrebarea ta vrei sa arati ca Dumnezeu nu exista. In Biblie nu scrie ce fel de ochi aveau Adam si Eva, dar tu ai pus totusi o intrebare care te cam pune pe ganduri. Nici eu nu sunt un foarte bun crestin deoarece si eu am multe nelamuriri cu privire la multe lucruri spuse de biserica si in Biblie. Deci pot spune ca ai un argument destul de solid.
Asa e rasa lor. poate ca sa se diferentieze rasele intre ele. Maine te vad cum intrebi: De ce oamenii din Africa sunt negri? cum explicati asta? Adam era negru?
Buna intrebarea ta. Dar sti cum e vorba aceea din popor: "Crede si nu cerceta" asa ca, crede si nu cerceta my friend...
adam avea si un fiu negru dar copii cu ochi de japonez sau ma rog cu ii au majoritatea asiaticilor nu cred. La ora de geografie tot ne spunea profa ca din cauza climei etc etc din cauza furtunilor de nisip au ramas asa cu forma ochilor...deci e tot ce am auzit dar nu se stie sigur
Sir Isaac Newton (1642-1727)
A fost unul dintre cei mai mari oameni de stiintã, autorul a foarte multe descoperiri, printre care legile gravitatiei, legile miscãrii si calculul matematic. Contributia sa la progresul stiintei acoperã domeniile fizicii, matematicii si astronomiei. Newton L-a iubit pe Dumnezeu si a crezut în Cuvântul lui Dumnezeu. A studiat Biblia si a scris cãrti despre studiul sãu biblic. El a scris: "Am convingerea fundamentalã cã Biblia este Cuvântul lui Dumnezeu, scris de oameni insuflati de Dumnezeu. Studiez zilnic Biblia." Punctul sãu de vedere, ca om de stiintã, a fost afirmat clar atunci când a spus: "Ateismul nu are sens. Când mã uit la sistemul solar, vãd pãmântul aflat la distanta potrivitã de soare pentru a primi cantitatea corespunzãtoare de cãldurã si luminã. Asa ceva nu s-a produs din întâmplare." Investigând miscarea planetelor, Newton a vãzut mâna lui Dumnezeu la lucru. Iatã ce a mãrturisit el: "Acest sistem extraordinar al soarelui, planetelor si cometelor poate izvorî doar din sfatul si stãpânirea unei Fiinte inteligente... Aceastã Fiintã guverneazã toate lucrurile... ca Domn al tuturor."
Acum ai aparut si tu pe aici? Se pun intrebari de astea de vreo 4 ani. Nu te obliga nimeni sa crezi. Daca iti face cineva mai-mai pentru ca esti "invingatorul suprem al crestinilor" poti sa ii dai inainte, dar mai cauta prin baza de date, s-au pus intrebari mai bune.
Nu stiu ce scrie-n biblie despre adam si eva da sa stii ca eu sunt crestina si mi-am pus problema asta sa stii ca e din cauza zonei in care traiesc cel putin asa cred eu si sa stii ca nu poti dovedi ca D umnezeu nu exista daca nu vrei sa ccrezi problema ta foarte rau eu te-as sfatui macar sa incerci
Dar de ce a dat dumnezeu,ochi de noapte animalelor si pasarilor de noapte, si de zi celor care umbla si se hranesc ziua? dar cartita cum vede? dar rama unde are ochii? dar de ce albinele au ochii compusi? dar de ce vulturii vad atat de departe? dar de ce orbii vad cu mainile? pentru tine.ce esti musulman? sau orice vei fi fiind, ca esti tare distept.
In vederea caracteristicilor fizice au intercalat mai multi factori cum ar fi clima unul dintre cei mai importanti, urmat de modul de viata. Oamenii se pot adapta ca natura fizica la orice conditii de-a lungul timpului. Daca in urma cu 300 de ani o anumita generatie de oameni au trait cu un anume stil de viata, un bun exemplu l-am citit tot pe un forum si anume casele acestora erau cu acoperis de inaltime mica deci la un nivel mai mic...in cateva sute de ani generatia ce va urma va da nastere la niste oameni de talie mica ca urmare a faptului ca au stat in mare parte a timpului cocosati/aplecati.La fel se explica si in cazul climei, cei ce traiesc in zone reci au culoarea pielii alba, palida, altii din medii calduroase mai inchisi la culoare evident...si tot asa lista poate continua.Un raspuns mai detaliat cu privire la dilema ta iti poate da si un profesor de geografie.
Da` si Adam si Eva au fost albi nu? Ciorile cum au aparut? Cred ca din soluri-negre.
WTF!? nu ai tu dreptul sa imi judeci intrebarea.Ci eu, am dreptul, sa pun ce intrebare am chef.De cocalari prosti care saliveaza dupa Salam si Guta, sunt satula! caci am intalnit destui pe-aiaci!
Esti cea mai inteligenta din sud-estul galaxiei. Daca ar cumpara toti cat cumpar eu Gutza si Salam, ar muri astia de foame. Oricum nu ma asteptam la prea mult de la tine.
Ia vezi-ti de treeaba ta si nu mai judeca lumea care iti zice ca in biblie nu scrie asa ceva.
Citeste-o si dupa comenteaza., nu inainte.
Nu mi-e greu sa intru pe contul mai mare sa-ti dau un Raporteaza.
Si vezi ca tu mi-ai mai dat raspunsuri de **** in care nu-ti convenea nimic.
Si... uitete atent la mine ca daca vorbesc cu niste prieteni iti dau de cateva ori Raporteaza la raspunsurile urate si te-ai dus de pe terra da mai copilo care iti faci prea multe fantezi sexuale ca tu nu ai mai mult de 12 ani 100%.Te bagi si tu in seama ca chilotii-n cur.
Te pupa BadLove.
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: