| Inferno a întrebat:

Pentru crestiniicare stiu ce este omul din punct de vedere biologic,care stiu ce presupune evolutia si inteleg modul in care functioneaza stiinta:
De ce nu incercati sa-i faceti pe fratii vostr sa inteleaga si ei ca omul,biologic vorbind este un animal? De ce nu incercati sa-i faceti sa inteleaga ce este mai exact un "animal" din punct de vedere biologic?
De ce nule explicati ce este evolutia si de ce Dumnezeu nu se regaseste printre teoriile stiintifice?
Pana la urma cred ca toata lumea stie ca daca apar eu aici si spun un adevar ce intra in discordanta cu adevarul religios nu ma va crede ( in ciuda faptului ca ceea ce voi spune nu ar avea legatura cu credinta,fiind un fapt) nimeni, insa voi aveti o sansa.

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Pentru crestiniicare stiu ce este omul din punct de vedere biologic, care stiu ce presupune evolutia si inteleg modul in care functioneaza stiinta"... postarea ta ar fi trebuit sa se opreasca aici. Pe TPU nu o sa dai de asemenea crestini (din pacate).

Răspuns utilizator avertizat
| Aiwendil a răspuns:

Fiecare se trage din familia lui.Voi ateii din maimute, noi crestinii din Adam si Eva. laughing

| Inferno explică (pentru Aiwendil):

Iar vorbesti cu prietenii tai imaginari, ateii?

| Aiwendil a răspuns (pentru Inferno):

Dar tu stii cat ii iubesc pe prietenii mei imaginari ateii? Nici nu ai idee.

| ErrorFound a răspuns (pentru Aiwendil):

Adam si Eva erau violatori, bisexuali si pedofili.

| Aiwendil a răspuns (pentru ErrorFound):

Si maimutele nu sunt? Nu violeaza masculii cei mai puternici femelele cele mai puernice chiar daca acesteaau partener pentru dominatie si putere?

| ErrorFound a răspuns (pentru Aiwendil):

Maimutele sunt fiinte bigame. E normal pentru ele sa se poarte asa si daca nu au alte lucruri prin care sa impresioneze incep sa se bata pentru femele.
Parca ne consideram superiori animalelor, chiar daca ne tragem din ele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar tu si gaia,atat de destepti, de ce santeti pe TPU? de ce nu in marile organisme internationale unde puteti influenta lumea, fiindca acolo sus oricum nu conteaza ce e minciuna si adevar? acolo in varful piramidei unde orgoliul de a fi ajuns, nu va permite decat sa elaborati idei cu litera de lege si teorii de necombatut cata vreme voi five-ti cei ce le dau in lume? nimeni nu va combate, nimeni nu va contrazice? aici e altfel. orice mucea o poate face.pai cu astia va incurcati voi ploile pe aci.desteptilor.pai santeti inaintati in politica pana la genunchiul broastei ca nica creanga in gramatichie.dar mai trebuie urcate trepte badie.auzita-ti de scara sfantului ioan scararul? stiti voi ce scara era aia? a evolutiei omului baaaiii.a OMULUI cu O mare de tipar.desteptilor.

| KaterinaРомановский a răspuns:

Există Dumnezeu, există evoluție...auzi, cică sunt rari și mituri....am ajuns o raritate cumva? Ce povești îndrugați voi aici?

| iurii75 a răspuns:

Dacă tăceai - filozof rămâneai, dar așa...