| SaveTheNature a întrebat:

Pentru fostele Maimute!
Oamenii sunt "specii superioare" care evolueaza pur si simplu.Au creierul mai mare si atat
-Oamenii domina pamantul in adevaratul sens al cuvantului-tot pur si simplu(au creierul mai dezvoltat)
-Oamenii au intrebari despre ei insusi tot pur si simplu.
-Oamenilor le place sa fie manipulati, de asta citesc biblia, si merg la biserica.
-Lgica ta iti spune ca esti o fosta maimuta careia i-a cazut parul, s-a indreptat si acum scrie la pc.
-Logica ta spune ca planetele se misca fara sa fie actionate, ele doar se misca.
-Isaac Newton credea in Dumnezeu pentru ca era prost si irational
-In general existam pur si simplu, suntem exact ca animalele numai ca din intamplare dominam planeta(ar fi putut fi dominata de elefanti dar acestia nu vor sa domine si ne lasa pe noi, pentru ca din intamplare suntem mai evoluati, si ne lasa pe noi.
-Noi suntem singura specie de maimute care continuam sa evoluam, pentru ca pentru noi niciodata nu e de ajuns.Totusi mai avem ceva par pe noi, de asta exista Gillettewinking
-Nu speram ca exista Dumnezeu, dar speram ca exista extraterestri, poate ne vor spune secretul unui trai mai bun.
-Animalele ne lasa pe noi sa controlam planeta, ca sa le distrugem.

Răspuns Câştigător
| LgMihail a răspuns:

Linkul care l-ai dat tu acolo e genial! Pun pariu ca "intelectualii de p'aci" (care sunt cu mult mai destepti decat cei din lista ta...) nici nu s-au uitat.

Pacat. E rusinos sa mori pentru nimic(si inutil, pe deasupra). Mai rusinos si inacceptabil (MOTIVUL REAL AL DISTRUGERII SOCIETATII ACTUALE) este sa mori pentru tine, ca om! Atunci Evolutionismul da rateul suprem: Spune ca am evoluat peste animale, dar asta ne arata cel putin la fel de inapoiati ca ele!

66 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cate constatari ai.si toate adevarate.mai demascatule? vin sarbatorile.ce esti asa incordat? fii bre mai relaxat si lasa rubrica religie mai usor. vrei sa-ti strici zilele putine cate sunt de trait cu prostiile de pe aici? fii serios.viata e frumoasa si crestin si ateu fiind.mi-ar place sa cred ca Dumnezeu a facut maimuta si am ajuns om prin evolutie.dar tot as crede in Dumnezeu chiar si atunci.deci?

| SaveTheNature explică (pentru anonim_4396):

Domnule tristan, nu stii cata placere imi face sa, vorbec cu voi aici.Si sa primesc raspunuri,fie ele ironice,mincinoase, critice, sau de apreciere.In acest fel imi fac o parere.Si am ajuns la o concluzie. -Daca vrei sa "pari inteligent" trebuie sa "pari ateu" sau "sa fii ateu". Dovada vie am gasit-o chiar aici:
http://alexcurbet.wordpress.com/......au-crezut/

Răspuns utilizator avertizat
| SaveTheNature explică (pentru lolosaurus):

Acum am inteles.Imi cer scuze ca nu accesasem linkul tau adineaurilaughing. Pana la urma lucruri logice au si "contralogice", si multe teorii vor fi contrazise dealungul anilorbig grin.In fiecare an vad ca o teorie este contrazisa de una nou.Deci pana la urma si oamenii de stiinta mai gresesc.
Singurul lucru care nu a putut fi contrazis pana acum este Existenta lui Dumnezeu.

| FucktheSystem a răspuns:

Mă gândesc dacă să-mi bat capul cu tine sau nu, dar constatările ăstea sunt cam varză, eu nu cred că mă trag din maimuță, nu cred că doar noi evoluăm în continuare, animalele nu ne lasă să controlăm planeta că oricum nu le cerem acordul.
Doar cu primele 4 sunt de acord, deși în loc de „pur si simplu" urmează o explicație logică, care ai fi aflat-o dacă te documentai.

| DorelSudoru a răspuns:

Retard detected...
1:Cam poluezi categoria
2tongueutei sa spui asta in 4 cuvinte(nu esti mai inteligent daca vorbesti mult straight face)
3:Esti penibil cu tot valu' asta de intrebari puse una dupa alta...

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Un mare fraier a spus ca daca ar fi sa vina extraterestrii pe terra, ei vor incerca sa comunice cu cea mai inteligenta specie si aceea fiind balena albastra!

Concluzia : ar trebui sa omoram cat mai repede balenele laughing

| SaveTheNature explică (pentru Mizantropul):

De obicei cei ce nu cred in dragoste,sunt asa pentru ca au fost deceptionati in dragoste!
Nu e nevoie sa raspunzi la intrebari, Si mai ales, de ce te oftici? Ai putea sa ma ignoriwinking
Cand jignesti dai dovata de "needucat",.Si inca ceva De ce te oftici? Ateu nu este =needucat.Dar prin vocabularul tau de cartier dai dovada de needucat deci de neintelept.Si nu stiu de ce ai o perere asa buna despre tine.

| muffy1 a răspuns:

Hmm...cu toate ca incerci sa ne insulti pe toti care credem in stiinta si evolutie, cel putin citeste niste carti, cauta niste documentare, nu am evoluat din maimute, suntem primate, e o mare diferenta, bine stiu ca pentru tine primata maimuta sobolan e tot aia ca are blana, da pentru cei care chiar gandesc si invata chestii exista diferente, mari, uriase. nu numai noi evoluam, toate animalele, doar ca stiu ca e greu de inteles conceptul de milioane de ani nu de zeci de ani de evolutie, de aia e mai probabil sa fi cazut din cer decat ca pamantul sa aiba miliarde de ani. vrei sa te certi, fie, da vino cu argumente cunoscute, invata ce inseamna stiinta aia pe care o blestemi, cu toate ca stiinta aia iti da masina, medicamente, televizon, te tine in viata si te hraneste, intelege-o intai, si apoi vino cu argumente logice. daca incepi sa spui tampenii nu face restul lumii sa inceapa sa vada" greselile" lor, doar te face pe tine tampit

| SaveTheNature explică (pentru muffy1):

Si stiinta conteaza pentru mine:
http://alexcurbet.wordpress.com/......au-crezut/

| muffy1 a răspuns (pentru SaveTheNature):

laughing) stiinta conteaza? ai citit macar siteul asta asa zis de stiinta pe care il dai? nu intru in ce au crezut oamenii de stiinta, nu stiu da nici ala nu aduce vreo dovada ca sa argumenteze ce a spus, putea sa le inventeze ca tu tot credeai, da faza cu stiati ca...apa filtreaza radiatiile daunatoare in atmosfera? pamantul singura planeta cu sanse de viata? nu zic ca exista in sistemu nostru viata, dar sunt luni ale lui jupiter care au sansa de viata mai mare ca pamantul, marte are la fel sanse de viata, nu la fel de mari dar exista, spui ca stiinta conteaza, bine, da atunci citeste fapte si lucruri stiintifice data de jurnale si siteuri ale universitatilor celebre din lumea asta, oxford, mit, si restul, sau de preferi bloguri, citestele pe alea a profesorilor de fizica si stiinta recunoscuti in lumea intreaga, nu un blog pe care a scris unu niste chestii care contrazic stiinta si fizica de clasa a patra, daca imi dai un link prin care imi arati ca asculti de uni icare sunt retarzi stiintific imi arata ca chiar daca f posibil sa fi mult mai destept ca aia, ai aceleasi cunostinte aberante si fictive cum le au si ei

| SaveTheNature explică (pentru muffy1):

Linkul pe care ti l-am dat,il gasesti sub diefrite forme,pe mai multe pagini,a mai multor blogeri,pagini de striri, sieturi etc. unele religioase, altele nu.Am ales si eu unul la nimereala.
Multumesc pentru intelegere:*

| LgMihail a răspuns (pentru lolosaurus):

Eu contrazic cu tarie existenta ta ca persoana unica, independenta si libera. Te clasez in randul celor care s-au "eliberat" de religie si s-au facut sclavi corporatiilor. Spun cu dovezi ca faci parte din cei care-i slavesc pe oamenii, printre care se numara si "inteligentul" care a lansat provocarea cu 1milion de dolari (de parca un calugar din Athos sau din Giumalau s-ar duce din munte, din nevointa, sa ia milionu lui, sau de parca, in orice fel, ar putea afla de provocarea lui cretina).
Mai presus de toate te consider complet nebun. Spui ca Dumnezeu nu exista si totusi lupti impotriva lui si-i consumi ZILE intregi, vorbind pe un site ca TPU, din singura si scurta ta viata, ca sa intorci oamenii de la credinta. Deci spui ca nu exista si totusi lupti impotriva lui. NEBUNULE!

Te consider tradator de patrie, lipisit complet de nationalism, intrucat religia de care tu te lepezi a fost temelia a ceea ce tara ajunsase inainte de comunism - o superba si infloritoare putere, cu o istorie impodobita de Stefan, Mihai, Brancoveanu si Cantemir. Si pentru ca tu denigrezi prin insasi existenta si purtarea ta numele de martir roman, care a supravietuit in duh, in inchisorile comuniste, care si-a dat sufletul pentru Hristos si pentru Patrie. Tu o sa-ti dai sufletul intr-un pat infect, in urma unei existente mizere, fara nici un rost. In schimb, te-ntreb. De vreme ce esti asa darz in marturisirea "adevarului" tau, esti oare apt sa-ti dai sufletul pentru ateism? Intr-adevar ca nu. Ai fi inca si mai nebun.

Conversatia noastra e inutila laughing.
Ceea ce ti-am scris a fost raspuns la :

Daca ai sta sa cugeti, inteleptule, si sa faci o introspectie, ai observa, asa cum odata si eu am observat, ca a te numit ateu inseamna a accepta tot odata ca existenta ta a luat sfarsit. In momentul cand ai spus: "De acum sunt ateu", tu ca persoana ai disparut.

Sa continui, argumentant? Daca dupa moartea fizica, constiinta ta nu mai e vie si dispare si ea, complet (intrucat consideri ca ea depinde intru totul de creier - organ care se descompune), atunci NIMIC din tot ce-ai facut in viata nu te mai afecteaza, supara, deranjeaza, chinuie, etc. Nu vei ajunge niciodata, mort fiind, sa regreti "am fost crestin si, uite, nu exista nici rai nici iad" sau sa spui "daca profitam si ma culcam cu mai multe femei sau beam si mancam mai mult sau furam mai mult...ce bine ar fi fost".

Pe scurt: De cand ai spus "sunt ateu", ai afirmat ca nimic din tot ce faci nu are rost si nici finalitate. Pentru cine faci? Raspuns: "Pentru mine". Pai si ce primesti in schimb? Fix ce primeste si cel care face pentru Dumnezeu si cel care nu face deloc si cel care nu s-a nascut! Din start ai uniformizat omenirea si te-ai facut exact ca unul care nu s-a nascut. Nu poti realiza si constientiza ce zic.

Concluzia: De ce nu te sincuzi imediat ce ajungi sa spui o asa gogomanie ca "de azi sunt ateu"? Ca sa profiti macar de putinul vietii, nu? (non-sens). Uite de asta Pascal a fost un geniu si tu un nimic (cu toate realizariile tale).
Nu cred ca are rost sa apelezi la ridicol sau la o argumentare la fel de puerila ca cea pe care tocmai ai facut-o in comentariul anterior.

Multumesc, o zi faina.

Readaug la mesajul aterior (intrucat nu a aparut):
Ceea ce ti-am scris a fost raspuns la:

"Singurul lucru care nu a putut fi contrazis pana acum este Existenta lui Dumnezeu."
Eu il contrazic. Probleme?

Cum de raspund ATEII atator intrebari? Daca discutiile legate de Dumnezeu sunt:"puierile,copilaresti,stupide,inutile,pierdere de timp,,aberatii,minciuni,prostii,tampenii,
De ce isi pierd timpul,cu astfel de discutii?
Nimeni nu ar discuta pe teme care "nu conteaza deloc","nu-mi pasa".
Ma bucur ca totusi si ei isi pun intrebari legate de Creator, si cand Il vor gasi vor fi cu adevarat fericiti!
Imi pare bine ca de fapt ateii nu sunt atei, Nimeni nu se aventureaza in mreaja discutiilor"inutile"

A trai crestineste, nu inseamna"a trai mai prost"
Oamenii casatoriti,au o dispozitie mai buna,sunt mai sanatosi(vezi sondaje)
Oamenii ce mananca mai putin sunt mai sanatosi(vezi sondaje)
Oamenii care iarta sunt mai sanatosi(vezi sondaje)
Oamenii care fac fapte bune se imbolnavesc mai gre(vezi sondaje)
Oamenii care nu schimba partenerii de sex,sunt mai sanatosi(vezi sondaje)
Oamenii care isi pierd credinta,sunt mai predispusi la depresie(vezi sondaje)
Oamenii cu mai multi parteneri de au mai multe sanse sa se imbolnaveasca de boli cu transmitere sexuala(gonoreea,hiv,herpes, etc etc)
Oamenii care fac exces(alcool, mancare etc.sunt mai nesanatosi(vezi sondaje)

Traieste-ti existenta mizera. Eu unul nu am nimic de pierdut, devenind crestin. Tu insa nu ai nimic de castigat ramanand ateu. big grin Acestea doua sunt adevaruri de netagaduit.
Ateii destepti? Exact ca gluma cu orbu care calauzeste politistul in intersectie.
Argumentele unui ateu dau credinta peste cap? Care argumente? Nu, acum sincer. Care argumente?!

"De ce, ca asa spui tu? Iata-ma ca n-am disparut. Sac!" Ce argumentare matura.
Numele tau spune foarte mule "lol"zila. Esti clar o gluma, amice, imi pare rau. big grin

Iar, sarind asa...gimnastic, in apararea tovarasului nostru de discutie... "arata sondajele".
Arata-mi tu, te rog, centrul pamantului. Cand imi vei arata centrul pamantului, cand imi vei arata si explica "materia neagra" si cand imi vei dovedi ca ne putem increde fara nici un dubiu in STIINTA si in Fizica (vezi credibilitatea pe care o avea Einstein, inainte ca, recent, sa i se dea peste cap teoria - datele despre viteza luminii, spre exemplu); ei bine, cand imi vei argumenta toate "credintele" tale, caci in fond Evolutionismul este "the most stupid religion", atunci vei putea avea tupeul sa-mi spui "eu nu cred pana nu VAD!".

Citeste ceva...limba romana(gramatica si notiuni de exprimare). Vezi ce-i contradictia in adaos si te rog regleaza problemele pe care cu totii le observam.

Stupid...
"Arata sondajele." by lolzilla
" Cauta singur, sa-ti inmoi eu posmagii?" by... lolzilla.

Deja cred ca discutia poate prinde un sens (vorbeam de exprimarea corecta si COERENTA):

IQ vs Religiosiy sau lolzilla vs lolzilla:

-Da-ti perdeaua din fata ochilor.
-Atata stiu sa zica si imbecilii spalati pe creier care au senzatia ca teoriile stiintice sunt religii.
-Da? Vezi ca mai exista cateva mii de zei, pe aia i-ai luat in calcul?
-Halucinatiile tale mistice nu ma intereseaza.
-Pe care le halucinezi tu mai bine zis.
-Un raspuns pe masura la o afirmatie penibila.
-Corect. Apropo in afara de atacuri la persoana, mai ai ceva? Un milimetru de argument concret ontopic iti poate creierasul neted?
-Mutatul portilor e ilogic. Cauta singur, sa-ti inmoi eu posmagii?
-Sigur, sa consumi efort, timp, bani, sperante, mandrie pe basme irationale e o nimica toata.
-Nu neaparat. Ce inseamna putin?
-Ma inclin in fata omniscientei dvs.
-Puerilul e deja la tine, nici nu e nevoie sa bag eu si mai mult.
-Si ce-i cu asta?
-B U L L S H I T!

Am incheiat... dialogul fictiv (o astfel de discutie matura si argumentata faci tu cu tine). Ti-am fovedit inutilitatea dialogului dintre tine si o persoana distincta, deci dialogul dintre noi doi ia sfarsit acum.

De multe ori mi-am calcat pe orgoliu, dar de putine ori mi-am calcat cuvantul. Cu toate astea, acum sincer, dand in penibilul tau cu putin "amuzant" din partea mea, credeam ca te vei trezi.

Prietene, discutia cu tine (caci asa vad ca ai tu impresia) nu ma atinge, nelinisteste, misca cu absolut nimic. Nu voi da curs unor afirmatii neimportante dialogului nostru ostil, dar voi tine sa te asigur ca, daca vei mai intalnii un crestin ca mine (si sunt putini astfel de falsi-crestini ca mine - sunt sigur ca majoritatea sunt crestini adevarati), tot nu vei avea o baza stiitifica suficient de mare cat sa-l intorci de la credinta.

Hai sa fiu un pic mai dramatic, Einstein. Am fost ateu! Mi-au plans icoanele in casa, de la cele pe sticla pana la cele pe lemn sau plastic, in toate formele posibilile, de la litere pana la cruci. Am intalnit, ulterior, calugari, care la spovedanie imi derulau viata ca nu cumva sa omit eu ceva. Am citit profetii ZGUDUITOARE pentru mine de la vremea aceea, care mi-au rupt tot filmul. Voi da spre citire una:

Profetie a televizorului, facuta de un pustnic din secolul 3, catre ucenicul sau:
Ucenicul il intreaba: - Avva(=parinte), cum vor arata vremurile de pe urma?
Pustinul ii raspunde: - In vremurile de pe urma... dracul va sta pe masa si cu coarnele pe casa (antenele). Dar asa va evolua stiinta pamanteasca, incat ii vor taia coarnele si-i vor lungii coada (cablul).

Si cu toate astea (si te asigur, multe altele - dar nu are rost sa adaug inutlitati, caci sunt SIGUR ca nu le vei percepe nici pe acestea), nu asta imi e baza mea de credinta. Dupa ce-am luat prima data un metanier in mana si-am invatat ce se face cu el si-am inceput sa practic Rugaciunea lui Iisus ca Rugaciunea inimii, ei bine starile acelea ingroapa tot ce exista in lumea stiintei. Apoi starile mai putin decat abstracte de la impartasanie. Am luat pe nemancate paine cu vin si m-am trezit cu striatii musculare intre dinti (carne), sau iarna o caldura din interior spre exterior cat sa dau jos gecile, sau felul in care vezi la 3 minute lumea - culorile si contrastele dintre ele.
Doamne-iarta-ma ca spre mandrie se vad toate acestea. Dar am inghitit afirmatiile destul de...intuile referitaore la Iisus. Daca vrei sa vorbim stiintific si religios:

LG. mihail pe Y! Messenger. Si-ti demontez atat evolutionismul tau cat iti si demonsterz fenomene biblice ca potopul sau despicarea marii(stiintific! - pentru ca, daca tu cauti doar revistele cu inscrisuri ateiste in aria stiintei, ei bine afla ca mai exista si cercetatori - fie ei si americani - care s-au ocupat sa demonstreze si alte fenomene). Nimic din tot c-a spus Biblia nu a fost contrazis! Au zis ca David a fost fictiv multa vreme! (ateii o foloseau ca premisa). Apoi au descoperit c-a trait, gasit niste inscriptii pe piatra. Au spus ca da, de la David incolo e Biblia corecta. Inainte de David e poveste. In anii 80 au descoperit ca trecerea marii de catre evrei cu Moise a fost intocmai ca-n Biblie. Au descoperit schelete uriase(lucru de care "legenda" biblica vorbea cu miiii de ani inainte).

E stupid sa-mi mananc nervii pe un site "interactiv" si gratis pentru toti, ca TPU. Nu am avut de la inceput prea mari asteptari...

| LgMihail a răspuns (pentru LgMihail):

Pam pam