| wdexwjmwd a întrebat:

Pentru inca o data, sunt puse in lumina cuviosenia si credinta romanilor, mai multi babe si mosnegi si politicieni pentru a da bine in ochii lor si pentru a fi votati, care au indurat frigul, s-au zbatut vitejeste, s-au luptat unii cu alti, au format siruri lungi de prea credinciosi dornici sa ajunga cat mai rapid la racla cu moaste, si chiar daca multi au ajuns pe jos, unii la spital, ei nu inceteaza sa dovedeasca cat de credinciosi sunt:
http://stirileprotv.ro/......fanta.html
Cum comentati cuviosenia credinciosilor?

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inca o data se vede calitatea romanului,fara de concetatenii lui,credinciosi sau nu,care stand in cur pe scaunul calculatorului, isi imbaloreaza gura si gandurile, ca o vipera ce improasca venin comentand plin de grija cetateneasca,ce fac altii. bunule om, necredincios, foarte multumesc eu crestinul pacatos, pentru tot binele ce-l faci, omenirii.asa sa-ti ajute Dumnezeu cum si tu ajuti, cu vorba, cu fapta si cu gandul.iar sfanta paracgheva, sa ne ierte pe amandoi ca nu am putut veni sa ne inchinam dansei.ca noi nu ne putem invrednici decat sa-i judecam pe altii deocamdata, pana la judecata noastra.roaga-te pentru noi, sfanta cuvioasa paraschiva, pentru mine si pentru wot, ca santem mai buni ca voi.Doamne iarta-ma.amin.am comentat ma desteptule.da si tu o funda prostule, macar sa am satisfactia ei.ca sa nu spun jigodie, ca nici eu nu sant mai breaz.

Răspuns utilizator avertizat
| Mădă0611 a răspuns:

laughing) Ce ma distreaza astia de cateva zile. Sa citez o prietena: " nu inteleg ce-i cu atata graba, doar ăia si alea o sa fie morti si data viitoare cand o sa se duca sa-i viziteze laughing".

| milan9 a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Sunt suficienţi 2-3 pentru a împinge 20-30 şi pentru a crea un efect de domino cu recul cu tot. Întrebarea este, cei 2-3, sunt dintre cei care vin mai des sau mai rar la biserică, încercând parcă să recupereze dintr-o dată prin viteză ceea ce au pierdut în timpul anului...

"Să iubeşti pe aproapele tău ca pe tine însuţi" este îndemnul cunoscut foarte bine, aplicat şi trăit de către cei care vin mai des. Ceilalţi, nelăsându-se informaţi, consideră ei că au circumstanţe atenuante!

| FuckTWorld a răspuns (pentru anonim_4396):

rolling on the floor))laughing)) Ba Casperrolling on the floor)) pe tine am pus X ma jur pe ''Dumnezeul,, taurolling on the floor))laughing) ca unde te prind sutez in tinelaughing).Pe mine mai trimis sa fac o m.e morala pe centura, ca nu ai fost in stare sa raspunzi la ce te-am intrebat.Sa ii trag la ''poarta,, Sf.Paraschiva.Casper dai drumu si da-mi si mie doua trei, injuraturi.Cand te dai destept, refulezi langa taste ca un soricel.Asa sa-ti ajute ''Dumnezeu,, ce is cu replicile astea stricatule.Ca sa nu spun jigodierolling on the floor))hee hee))) eu spun direct da sa ma pis pe toate oasele astea.Acum injura-ma, ti-am demonstrat ca in conversatii de abia legi doua cuvinte, ramai la problemele tale si elaborezi discutii pe propozitii gen ''Ana are mere.,,''Laurentiu bea lapte,,''Georgel face caca la olita,, cam acolo ti nivelul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desi saitul si capitolul nu este de literatura, cred ca totusi, o anumita topica a frazei este necesara. Felul in care te exprimi denota fie o lipsa de respect fata de cei carora te adresezi, fie cunostinte precare.