Eu unu nu sarbatoresc nici un craciun,nastere unui semi-zeu, nu stiu ce ateu poate sarbatori asa ceva ori e ATEU ORI E TEIST, da mereu uit de agnoostici care nu stiu ce stiu, nici ce vor, personal nu am brad in casa, nu sarbatoresc nimic, am bagat colinde ca mama e crestina in rest eu personal nimic, iar cadouri nici vorba de asa ceva
Ce te intereseaza? Daca eu sunt ateu si imi cumpar hartie igienica la 50 de bani bucata, ma face mai special? Oare exista hartie igienica pentru atei?
Mda...raspuns mai potrivit nu puteai sa dai. Sper ca maine dimineata sa gasesti pietre sub brad!
Ce treaba treaba are hartia igienica cu crestinismul.Craciunul egal IISUS HRISTOS! Ai vazut vreo data evrei care fac craciunul?! NU! Ei fac hanuka.Asa ca ateii nu ar trebui sa faca nimic.Asa ar fi normal.
Daca esti crestina, de ce te consideri independenta (se regaseste in pseudonimul tau)? Si apropo, se scrie independent, nu "indipendent".
Defineste cuvantul "normalitate", din punctul tau de vedere.Ca nu inteleg.Is ateu bolnavicios si infectat de ratiune si tristete.
Sunt crestina si feminista in acelasi timp.Eu am 13 ani si am fumat si m-am imbatat si am dansat la cluburi mintind despre varsta mea dar cand este vorba de religia mea nimeni nu e mai rau la gura ca mine.O apar pentru ca asta simt.Nu stiu cine esti si nu te cunosc dar stiu sigur ca tu nu esti normal huluind alte religii cu avatarul tau.
Daca ai sti un pic de istorie ai intelege ca craciunul este o sarbatoare crestina.Cuvantul Christmas din engleza incepe cu Christ adica Hristos si nu ti-ar conveni ca satanist sa afle satan ca sarbatoresti craciunul ca ii jignesti sentimentele
Ce legatura are bradul de craciun cu Iisus ala din Biblie; dar cadourile si colacii? Tu ai brad si-l astepti pe Mosul?
Eu nu le spun sa nu faca craciunul dar daca vor sa sarbatoreasca o sarbatoare (scuze ca repet) crestina macar sa nu o mai huiduleasca in alte zile!
De fapt, avatarul meu reprezinta credinta intr-o zeitate.Tu crezi in ceea ce vezi, fiindca asa si-au imaginat unii ca ar arata Iisus.Dar unii au o astfel de viziune, fiecare are o viziune proprie.Consideri ca stii cum arata Iisus ca sa poti compara avatarul meu cu el?
Da dragule stiu cum arata Iisus, toti stim si avatarul tau este blasfem.Serios? Capul unui extraterestru pe corpul unui sfant ti se pare credinta?
Tot nu ai inteles.Te las, daca zici ca ai 13 ani.
"Eu am 13 ani "... se vede.
"fac bradul de craciun daca nu sunt crestini"... bradul nu are nici o legatura cu crestinismul. Are origini pagane care au supravietuit pana in prezent.
"Daca ai sti un pic de istorie ai intelege ca craciunul este o sarbatoare crestina"... Crestinismul este o sarbatoare pagana imbracata in haine crestine. (asta daca stii ce inseamna ce ti-am scris acum)
"o sarbatoare crestina"... Craciunul?
Documenteaza-te mai mult inainte sa incepi sa o arzi inteligenta pe aici.
Ah adica acum ma faci si proasta? Te crezi mai bun ca mine. Daca nu am fi la 30 000 de km distanta sa vezi ce ti-as face!
Ia-o cum vrei. Eu radeam de afirmatia ta nu de tine. Dar daca iti doresti chiar atat de mult pot sa rad si de tine --->
HAHA! Apropo la avatar ti-ai pus poza cu tine cand erai mic?
Cred ca ai vrut sa imbraci papusi barbie pe jocuri miniclip si ai nimerit la TPU!Tu iti aperi religia spunand ca umbli prin cluburi si ca bei? Crestin infect!
De ce nu ai pus intrebarea la categoria Trivia/Amuzante de la bun inceput?
Nu sufar de misandrie altel nu as fi avut un iubit. Urasc doar baietii ce se cred superiori atat dar tu normal ca nu intelegi cum ma simt! Off sunteti toti la fel...
Uite,acum jignesti masculii spunandu-le ca sunt stereotipuri.