| Pufuletica98 a întrebat:

Persoanele ca Gaia, Inferno si alte oi pierdute fac bradul de craciun daca nu sunt crestini? Daca da de ce sarbatoriti nasterea Domnului nostru Iisus Hristos daca nu aveti credinta? Pentru colaci si cadouri?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Eu unu nu sarbatoresc nici un craciun,nastere unui semi-zeu, nu stiu ce ateu poate sarbatori asa ceva ori e ATEU ORI E TEIST, da mereu uit de agnoostici care nu stiu ce stiu, nici ce vor, personal nu am brad in casa, nu sarbatoresc nimic, am bagat colinde ca mama e crestina in rest eu personal nimic, iar cadouri nici vorba de asa ceva

68 răspunsuri:
| Mădă0611 a răspuns (pentru Jυsтℓσяγ):

Credinta e felul cum gandesc, insa daca judec pe cineva, e pentru ca mi-a atras atentia comportamentul acelei persoane, nu am treaba cu toti crestinii (principiile mele imi spun ca toate vietuitoarele, nu doar oamenii, sunt la fel), ci cu cei care nu stiu ce-i ăla bun simt si ce e empatia. Un om care judeca dupa credinta, merita judecat la fel. Un om care se crede superior, merita desconsiderat, fara sa faci circ, sa ameninti, sa jignesti (pe net poti da copy-paste la ceva ce au zis, asta e un avantaj).
E lamurita treaba, cred. laughing

ca crede/ca credinta nu e greseala.

| Jυsтℓσяγ a răspuns (pentru Mădă0611):

Iti cam ia ceva pana sa te faci inteleasa, ori asta ori ai dificultai in a te exprima pe intelesul majoritatii ori sunt eu mai grea de cap.
Oricum, sunt curioasa in legatura cu varsta ta daca esti amabila sa-mi raspunzi.

| Mădă0611 a răspuns (pentru Jυsтℓσяγ):

Cei cu care vorbesc des sunt asa, nu au nevoie de multe explicatii, m-am obisnuit cu ei si m-am obisnuit cu stilul asta de vorbit/exprimat/exprimare, n-o sa-l schimb pentru un forum. laughing Si asta mi s-ar parea ipocrizie, pe aici sa vorbesc nu stiu cum, si daca ne intalnim, sa nu ma recunosti.
25.

Ca crede nu e cacofonie.

| Dumnezău a răspuns:

Deci,sa vedem.Crestina,asculta Smiley, e ipocrita aproape la fel de mult ca ateii ce serbeaza craciunul, putin feminista, cu un nickname care sa ii recomande statutul elevat...Hmm.Nope,no sign of inteligence here!

Bradul de craciun e pagan.Livenii (balticii din prezent) puneau brazi in pietele publice si le dadeau foc ca sa alunge spiritele rele, la cateva zile dupa 22 decembrie, cea mai scurta zi din an.Nemtii l-au preluat de la ei si l-au dus in toata Europa apoi.Deci bradul nu e crestin. *flies away*

| HueyFreeman a răspuns (pentru Pufuletica98):

Nimeni nu te-a pus sa-i incerci pe toti. Stai linistita, o sa mai cresti si o sa te mai dezgheti la minte.

| Adrianetc a răspuns:

Bradul nu are legatura cu crestinismul femeie independenta, of si majoritatea oamenilor serbeaza Nasteresa Domnului ISus pentru zi libera, mancare, porc taiat, bautura, destrabalare.

Răspuns utilizator avertizat
| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Te rog, arata-mi versetul din biblie unde spune ca impodobitul bradului e obicei crestin. Promit ca ma pocaiesc si ma mut in munti.