Materia nu a existat de la inceput, era imposibil sa existe pentu ca erau temperaturi foarte mari, dar exista energie. Dupa ce s-au racit din energie apar particule compuse, atomi, etc.
Dumnezeu cum a aparut?
Cu ce sa incepem...Pai si 10% care a mai ramas ce e?
Nebuloasa-de unde vine?
Praful si asteroizii- de unde sunt?
Corpuri ceresti- de unde sunt?
Mai demonstreaza asta.....Inferno!
"Pai si 10% care a mai ramas ce e?"
Ai dreptate, am gresit, 30% pamant.
"Nebuloasa-de unde vine?"
Nebuloasele sunt nori de praf cosmic formati din doua elemente H si He.
"Praful si asteroizii- de unde sunt?"
Praful este format din impacte masive ce pot zdrobii materia dar si din alte fenomene. De exemplu Luna are o suprafata de praf de circa 10 cm.
Asteroizii se formeaza fie prin impactul dintre doua corpuri ceresti masive fie prin acumularea particulelor de praf.
Daca crezi ca modul meu de a vedea lumea e o urmare a unei alegeri pe care mi-o propui tu, scuze, dar esti imbecil...
Uiversul,stelele,etc toate astea au aprut in urma procesului numit BIG BANG! toate particulele(materie si anti-materie)sau atras, formand un balon plin cu particulele, iar apoi datorita presiunilor mari a explodat.Asa s-a format universul.(explozia a fost asa de mare incat si azi inca universul este intr-o continua evolutie, se tot mareste).
Pe a 3-a, universul a fost creat de extraterestri martieni
si da, suntem martieni(dupa ce planeta Marte s-a departat de Soare martienii au venit pe Pamant, au facut piramidele si avioanele)
funda?:XX:?
Asa-i ca e incredibil cat de nestiutori pot fi anumiti oameni?
Eu unul sunt inca uluit.
Ei cred ca aceste intrebari banale cum ar fi : De ce planetele se atrag intre ele, sunt intrebari incuietoare si le spun asa, cu superioritate.
Incredibil, deci nu pot sa cred ca cineva poate sa nu stie cum s-au format stelel, planetele, gaurile negre, nebuloasele, stelele neutronice, galaxiile.
Cum poti suporta sa vezi asemenea oameni?
Cine o mai fi si asta Ioan Vladuca ca nu-l cunosc; ai incercat sa vezi daca ceea ce spune e adevarat?