Chiar nu v-ati saturat sa-L jigniti pe Dumnezeu? Chiar va credeti inteligenti facand diverse "aluzii" rasuflate? Nu credeti ca "orientarile" voastre pot fi "ascunse" indreptandu-va "atacurile" puerile, rasuflate, jalnice, jegoase, desuete si lipsite de o MINIMA inteligenta? Pute a groapa de gunoi ideile ce-ti "izvorasc" din ceea ce crezi tu ca ai avea, materia cenusie. Mirosul pe care-l degaja logica ta este mai deranjant ca o gramada de peste in putrefactie. Prin acest raspuns nu am facut o trimitere directa catre tine ci catre TOTI aceia care gandesc asemenea tie. Da faceti-va o rubrica speciala a celor fara de Dumnezeu sau respect de ceea ce a facut El si scrieti acolo pana va vor sari capacele plozi ignoranti care abia ati "ridicat" capetele din gradinita si va credeti "buricul pamantului". Sincer sa fiu nu meritati nici acest raspuns, multi adoptand spiritul crestin (si bine fac) dar Dumnezeu cand a spus sa fim blanzi nu a inteles prin acest lucru ca ar trebui ca aceasta sa fie confundata cu prostia. In rest numai de bine.
Ius Hristos si-a dovedit pe deplin Dumnezeirea printre oameni dar si prin cele doua teofanii avute in timpul vietii sale. Isus Hristos ESTE VIU si sta langa Dumnezeu Tatal. Ideile tale PUT a fascism si a evreism. Ce combinatie ciudata a reusit DRACU sa scoata la iveala. Pute rau mai baiatule, iesi repede din haznaua in care te scufunzi caci -iti va trece peste cap...sti tu ce si atunci nu vei mai avea ce face.
Vorbiti prea mult si degeaba! Toate au plecat de la religie, care a fost forma primordiala de a tine multimea sub control. Apoi a fost armata si politia. Acum este internetul. Lumea nu mai crede in propriile puteri si simturile pe care le are si care trebuiesc satisfacute. Eu va zic asa: trait-va viata, simtiti natura, iubiti! Omul a fost creeat cu un scop. Ca experiment. Dar el a inceput sa vrea din ce in ce mai mult, a invatat din ce in ce mai multe, iar acum vrea sa domine. Nu va reusi. Cei ce ne-au creeat sunt cu ochii pe noi, dar ne si iubesc ca si creatie absoluta! Aveti incredere in voi si atat. Ce faci azi, va avea efecte maine. Ganditi pozitiv si faceti fapte bune pe cat se poate celor din jur, dar nu inainte sa va satisfaceti voua nevoile. Pace tie aproapele meu!
Oricare ar fi gandul tau, mai putin ma intereseaza ce gandesti despre mine. Dar oricum te anunt ca esti prost informat: Isus nu a fost conceput din El Insusi cu Maria, ci din Duhul Sfant cu Maria. Citeste pasajul in care Ingerul ii vorbeste Mariei. Cred ca ar trebui sa respecti orice ar crede oricine atata timp cat nu iti dauneaza. Poate si eu gasesc aspecte care ma fac sa cred multe despre altii si despre tine, dar ii respect pentru orice ar crede.
Unde ai citit tu asa ceva? (Chestia cu Petru). Gata, esti pe dinafara problemei. Ceea ce susti tu este o snoava scornita de unii pentru a pune mana pe ceva putere. Isus Hristos ii spune lui Petru ca este o Piatra pe care nu se poate construi NIMIC (piatra ROSTOGOLITOARE). Numai pe HRISTOS se poate construi, PIATRA DIN CAPUL UNGHIULUI. Pentru edificare fa ceva studii si incearca variantele Biblice ORIGINALE unde sunt consemnate cele spuse de mine. Ce-ti spusei studiaza, fa-ti temele si mai discutam ca altfel dati campii si devi fara esenta.
E vorba de o gasca de "bagabonti" si mici spritari care mancau paine goala si cand promeau cate o ulcica de vin incepeau sa abereze.adica sa filozofeze si sa se mire unul de altul. Asta e cina cea de taina in care marea gasca de betivi s-au matolit caci au mancat doar paine goala si au trantit prea mult vin pe gatlej. Si ca gizas si john faceau sex cu curvele orasului nu mi se pare o blasfemie, imi pare a fi o chestie normala. Daca era una cu ta-su, isus, cred ca nu, asta e o alta filozofie aberanta la bautura.
De fapt se presupune ca ioan, si daca priviti cu atentie tabloul lui Da Vinci puteti observa si voi cu usurinta, era de fapt femeie si era de fapt Maria Magdalena. Dar se pot presupune multe lucruri si nu facem decat sa complicam adevarul. Si adevarul nu trebuie gasit ca fiind complicat sau imposibil. Intotdeauna adevarul este cea mai simpla idee.
Oamenii au creat religiile neputand sa explice fenomenele care se petrec in natura. La inceput oamenii credeau ca fulgerul, obiectele din natura, pana si plantele erau zeitati. Cu timpul au descoperit ca nu e asa. Poate cu timpul vom descoperi si noi ca Dumnezeu exista sau nu exista cu adevarat si daca Iisus chiar a existat sau a fost un extraterestru sau o persoana venita din viitor care citise Biblia si Evangheliile si i-a facut pe predecesorii sai sa creada ca el este Mesia.
Cel mai bine si mai sanatos pentru mintea noastra este sa ne incredem in Dumnezeu pentru ca de fapt ne incredem in noi insine