| IntrebariIntrebatoare a întrebat:

Ploaia e adusa de Dumnezeu, corect?
Lumea se plange acum ca e seceta. Inseamna ca nu mai se roaga/nu mai cred in Dumnezeu, ca sa vina ploaia. Nu?

Răspuns Câştigător
| FucktheSystem a răspuns:

Nu, doarau neglijat zeul ploii, dacă nu mai faci ofrande un timp îndelungat asta se întâmplă.

16 răspunsuri:
| mandreea13 a răspuns:

Ploaia e adusa de curentii de aer bla bla bla circuitu de apa in natura bla bla bla nu cred ca are legatura cu asa zisul nostru,, Dumnezeu¨

| bya2011 a răspuns:

Probabilthinking

| AverageIAlex a răspuns:

Inteligenta ta tot de Dumnezeu este adusa? Atunci a facut pana.

Răspuns utilizator avertizat
| 愛日本 a răspuns:

Aburii de apa de toate felurile (mări, oceane, râuri etc ) se evaporă şi formează norii apoi ei se pun înapoi pe pământ sub formă de ploaie şi tot aşa.

Răspuns utilizator avertizat
| 愛日本 a răspuns (pentru IntrebariIntrebatoare):

Normal că el, dar m-am gândit că poate vrea şi o explicaţie logică.

| florin1979 a răspuns:

De sambata ploua in toata tara si se racoreste, deci e o chestie cu efect intarziat!

| MoonLight a răspuns:

Mai tu esti cumva un copil de 2 ani? Si la gradinita stiam ca norii aduc ploaia. Omg...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In ce lume traim...

| Trinitas a răspuns:

Da. Totul se intampla datorita zeilor. Cel mai naspa e sa uiti sa te rogi la zeul ca*atului. O sa fii constipat pentru tot restul vietii. Amin.

| mandreea13 a răspuns (pentru IntrebariIntrebatoare):

Hai nu ma inebunirolling on the floor

| chelstone a răspuns:

Ploaia e adusa de Dumnezeu, corect?
laughing laughing Nu stiu exact in ce clasa se invata despre circuitul apei in natura, oricum, in mod sigur pana in clasa a 8 a, dar tu ori ai lipsit de la ore, ori nu ai ajuns in clasa a 8 a.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu intrebatoare-o.omul cand s-a indepartat de Dumnezeu s-a indepartat si de mama natura. porunca domnului a fost sa stapanim pamantul, in ideea de a face din el un rai.nu sa-l distrugem.sa distrugem echilibrul pus de creator in toate, prin taieri de paduri, defrisari.desecari,perturbari de curenti, distrugerea stratului de ozon.etc.incalzirea globala este si efectul actiunilor nepotrivite ale oamenilor, si deci distrugerea climei culturilor, perturbarea norilor.iar asta tot lipsa credinta se numeste.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Cînd plouă se pişă Dumnezău.