| Vernusio a întrebat:

Poate cineva sa-mi spuna de ce as trebui sa traiesc in continuare,ce sens mai are viata cand ai depresie, cum ma poate ajuta Dumnezeu in situatia de fata?

30 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Imi pare rau ca suferi de depresie. Multi gasesc mângâiere când citesc din Biblie unii psalmi sau când se roagă. Dar e foarte important să ceri ajutor de specialitate care iti va fi foarte util. E o boala care poate fii tinuta sub control. Azi Dumnezeu nu mai face vindecării, dar ne poate ajuta sa rezistăm în momentele grele și să ne dea putere. Isaia40:29-31.

| Nustiu1910 a răspuns:

Salut...ar trebui sa te gandesti la ceva pozitiv..sa ai un hobby stiu cum e sa te urasca toti..etc. si sa crezi ca nu are rost sa traiesti dar pe bune? nu trebuie sa bagi in seama rautatiile altora sunt gelosi pe tine tu esti frumos/a, destept/a gandeste-te la ceva pozitiv etc. poti sa mergila biserica sa iti gasesti linistea si fara rusine poti merge la psiholog crede-ma ca te va ajuta funda?

| Mclaren12 a răspuns:

De ce nu pricepi că zeul evreilor nu există? Creștinismul nu te ajută să scapi de depresie. Creștinismul nu-ți oferă niciun scop în viață, de asta mulți creștini ajung în pragul depresiei și se sinucid, n-au pentru ce trăi.
Prin meditație poți scăpa de depresie, mă refer la meditațiile pe care le practicau păgânii precum budiștii sau tibetanii, dar degeaba când religia îți bagă în cap că astea sunt lucruri malefice. Lasă spălarea pe creier la o parte că oricât te-ai ruga la zeul evreilor n-o să rezolvi nimic pentru că nu te poate ajuta ceva ce nu există.

| Teffan a răspuns (pentru Mclaren12):

De ce te chinui sa le schimbi judecata stiind ca n-ai nicio sansa in cazul acestei indoctrinari inradacinata atat de adanc?

| Mclaren12 a răspuns (pentru Teffan):

Îi răspund cu gândul că poate o să i se aprindă vreo luminiță în cap și o să se trezească la realitate.

Răspuns utilizator avertizat
| Mclaren12 a răspuns (pentru RobertG101):

O zice un ateu. Și ce treabă are Satan aici: laughing
Eu ziceam de zeul evreilor.

"De fapt, demonii voștri sunt tot forme mentale create chiar de cea care a înființat secta."
rolling on the floor
Geniule, așa zisa sectă a fost înființată în 2001 dacă nu greșesc, despre Demoni există scrieri care datează de mii de ani. De fapt există chiar și o carte numită "Cartea lui Thoth" și unii spun că a fost scrisă de Thoth în urmă cu mii de ani.
Nu a zis nimeni că noi trebuie să dăm crezare de sclav Zeilor. Nu asta facem noi bossulică. Evident să toți avem capacitatea să atingem zeificarea, fiecare dintre noi are un suflet, doar că tu nu la asta te referi. Tu te referi doar la individualitate. Nimeni nu este încă Zeu. Dacă ești Zeu, ia arată-mi mie că poți levita sau că poți incendia lucruri. Un Zeu ar putea face asta fără probleme. Eu prin zeificare mă refer la acțiuni concrete, tu te referi la ce?
Ia zi, îți place spiritualitatea? Scrieri antice hinduse ne spun că Satan a fost cel care i-a învățat pe oameni spiritualitatea, spre exemplu în Tantre, de asemenea și Al Jilwah care este un text Yezidic vechi de peste 1000 de ani. Satanismul spiritual promovează spiritualitatea antică, de fapt eu tind să cred că ești un adept new-age. Doctrina asta new-age nu conține nimic mai mult decât cunoștință antică coruptă.
Probabil ai încercat să evoci un Demon și nu ți-a ieșit, păi la ce păreri ai, cine și-ar pierde vremea cu tine? De ce ar vrea cineva să-ți demonstreze ție ceva?

| Gabi200017 a răspuns:

Asta as vrea sa ştiu si eu. Imi pare rau pentru tine.

"Tehnic vorbind, toți suntem Zei, numai că la nivele diferite datorită educației"
Tu stii ce este ala un Zeu? Poti numi "Zeu" un suflet care a atins ceea ce budistii numesc Nirvana sau ceea ce hindusii numesc Moksha, sau ceea ce noi satanistii spirituali numim Magnum Opus, adica imortalitate fizica si iluminare. Asta inseamna sa fii Zeu. Asta se face prin meditatie si Yoga, nu prin adoptatea unei ideologii care te proclama ca fiinta absoluta cand tu macar nici nu stii ce este aia.

"atunci cum de încă mai aveți site-urile active?"
Adevarul este ca nici n-au cazut de vreo cateva ori. Forumul in engleza a cazut luna trecuta si s-au pierdut o multime de informatii valoroase.

"dar mă îndoiesc că orice zeu păgân din mitologiile antice sunt întruchipări ale demonilor voștri"
Ei sunt bossulica. Ei sunt infatisati la noi exact cum erau si in antichitate, doar ca acum nu mai putem beneficia de textele pagane care su fost distruse de crestinism. Observ ca vorbesti din totala necunostinta de cauza, practic tu doar presupui fara sa ai nicio baza.

"și voi care spuneți că numai creștinii fură concepte"
Ateule dezinformat, satanismul spiritual nu a furat concepte din paganismul antic, satanismul spiritual ESTE paganism, doar ca nu mai suntem in antichitate. Paganismul nu a disparut niciodata, de-a lungul istoriei oamenii au studiat in continuare ocultismul si alchimia, chiar daca erau obligati sa se supuna dogmelor crestine. In prezent satanismul spiritual a facut publice informatii nealterate despre spiritualitatea antica adevarata. Nu zic ca informatia din alte locuri nu functioneaza, doar ca nu poti compara informatia antica autentica cu informatia corupta pe care o promoveaza doctrina new-age.

"vă e frică să vă prezentați identitatea reală pe internet"
Du-te si intreaba un om oarecare de pe strada: "Ce parere ai despre satanism?" Nu-i mai spune spiritual ca saracu' poate nici n-a auzit de satanism spiritual. O sa intelegi dupa de ce nu ne dezvaluim credintele in public. La cat de indoctrinati sunt majoritatea in ziua de azi, nu stii ce reactii violente pot avea.

"s-au întâmplat schimbări majore în mai puțin de două luni asupra ființei mele Tripartite."
Deci dupa ce ca ai o pozitie ateista, ai si convingeri cvasi-crestine. Ti se pare normal sa faci terci din toate doctrinele si sa preiei dupa doar ce-ti convine?

| PorumbRodica1965 a răspuns:

Imi pare rau de starea ta de sănătate,, da, sunt de aceiasi parere cu Dany72.Dar cu siguranta trebuie sa mergi la medic, si trebuie ca tu sa încerci sa-ti controlezi starea. ESTE mult mai bun autocontrol, decat multele medicamente ce le recomanda medicină, insa nu renunț la ideea că studierea Bibliei ti-ar aduce cu siguranta multa liniste Iar cei cu care te-ai însoți pentru a studia, ti-ar aduce multa apreciere si interes pentru tine.Nu stiu ce varsta ai dar, poti sa te refaci, si sa găsesti adevarata viata caută doar anturajul celor ce-si iubesc semenii si-l iubesc pe Dumnezeu in care isi pun speranta in orice aspect al vietii.Cauta www.jw.org.ro

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am avut o depresie severa, dar am scapat de ea, dupa ce am inteles ca dumnezeu este tatal meu, si al tau, el te iubeste, enorm, si a renuntat la isus singurul sau fiu, pentru tine, l-a dat la moarte, si-a intors fata de la el, pentru tine, insemni enorm pentru el, spune-i lui ce te apasa, spune-i lui isus tot, el vrea sa auda, destainuiete lui, stai singur intr-o camera si spuneilui isus ce s-a intamplat, garantez ca isus va raspunde, https://www.youtube.com/watch?v=KZ-mNgECBZs ......https://www.youtube.com/......tps?/watch viata merita traita, nu renunta la ea, sansele ca tu sa te nast sunt de la 1 la 900 de miliarde, dumnezeu a ales ziua nasterii tale cu un scop

"Nu-mi spune tu de dogme ce au reguli bătute în piatră"
Ateule/crestinule dezinformat, vorbeam de paganism, nu de crestinism. Paganismul nu este o dogma pentru ca in paganism spiritualitatea se experimenteaza, nu se crede orbeste, asa cum faci tu. Nu exista "osanda", asta a fost inventata de crestinism ca sa exploateze frica spalatilor pe creier. In paganism nu exista frica pentru ca frica in general este irelevanta dar programul tau de manipulare crestin din care iti iei unele doctrine o exploateaza din plin ca altfel nu s-ar putea impune.

"nu există decât Un Singur Suflet Universal ce înconjoară absolut tot"
Gresesti. Exista un element universal, nu un suflet. Nu este o energie personificata, ci una impersonala, si anume eterul/akasha, un concept sanscrit vechi de mii de ani. Bazaconia pe care o zici tu a fost furata de crestinism si corupta tot din conceptul asta hindus al elementului eteric care se afla peste tot in Univers si din care au aparut celelalte 4 elemente pe care probabil le stii si tu.

"Toate joacă un rol important în Creație."
Atunci ia tu si creeaza un instrument de vindecat bolile cu instrumentele astea ale tale. Arata-mi si mie cartea new-age din care iti iei bazaconiile.

| Anonim0988877o9uyo0 a răspuns (pentru danay72):

De ce zici ca Dumnezeu nu mai face vindecari? El e același si are aceași putere, noi ne am schimbat.

| danay72 a răspuns (pentru Anonim0988877o9uyo0):

Isus a zis ca nu ii recunoaste pe cei care fac lucrari de putere.Matei7:21-23. Daca ar face, crezi ca ar mai fi oameni bolnavi? Dar in curand, va pune capat suferintei.Psalmi37:9-11,29.

"Nu am nici o lună întreagă de la trezirea mea spirituală și deja vrei să și-i vindec pe alții. "
Pai nu mai bate campii vere ca esti Zeu ca un Zeu este un suflet cu puteri de "n" de ori mai mari de cat un suflet "de rand" si limitat, cum este al nostru (depinde acum la ce nivel e fiecare). Tu esti zeu doar pentru ca asta ti-a bagat in cap doctrinele tale dubioase. Cand am zis crestinule/ateule ma refeream ca ti-ai luat niste convingeri din doctrinele astea doua.

"voi ce faceți mai concret, în afară de meditații și propagandă pe internet?"
Este destul de complex ca sa-ti explic. Adica pentru mine nu este deloc, doar ca orice as spune, nu am cum sa fiu suficient de persuasiv pentru ca tu esti total paralel cu subiectul respectiv.
Te las sa vezi singur.
http://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=5621
http://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=5503
http://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=5368

"Iar când o să aflați că ați fost păcăliți, ei bine nu cred că o să iasă prea bine dar e în regulă."
Lasa ca mai vedem noi peste vreo 5 ani.

| theosinc911964rsr a răspuns:

Dumnezeu nu exista, sinucide-te

"Oh, te asigur că atunci totul o să fie deja în mai bine"
Fara ritualurile noastre ma indoiesc ca o sa ai tu posibilitatea sa faci ceva. Daca ai de gand sa cauzezi o miscare politica o sa te lovesti de tot felul de obstacole, te asigur. De asta am zis ca lasa ca mai vedem noi, in 5 ani ritualurile noasre o sa imbunatateasca situatia globala, incet si sigur. Daca nu ai citit nici macar link-urile pe care ti le-am dat, nu mai raspunde la afirmatia asta ca am observat ca esti cam dezinformat din multe puncte de vedere.

"Poate cu și mai mulți aliați o să-mi fie floare la ureche Planul pentru 2018"
N-ai decat sa-ti faci cont pe forum si sa-ti prezinti ideea. Daca este ceva pozitiv si benefic pentru omenire sau macar pentru Romania nu vad de ce n-ar fi primita pozitiv. Adminul este de regula cam ocupat, asa cum suntem toti.

| Anonim0988877o9uyo0 a răspuns (pentru danay72):

In Matei vorbeste despre cei care au lucrat cu fărădelege. Nu despre cei care au darul vindecării. Nu ai auzit de nici o persoana care a fost vindecată de Dumnezeu?

| milan9 a răspuns:

În general, astfel de manifestări de "nelinişte", de "dezorientare" sunt stări foarte vulnerabile, şi indiferent de originea lor, trebuie să vezi în ele şi ocazia unei alte "aşezări" a "lucrurilor" esenţiale din viaţă, a priorităţilor, a valorilor, modul în care te raportezi la ceilalţi, modul în care te raportezi la Dumnezeu, aşteptările pe care le ai de la tine...
Într-o astfel de situaţie de lipsire de sens sau de dificultati este esenţial să cauţi sprijin moral. Nu sta aşa. Nu trebuie să îngădui nici o şansă pentru vreun gând al sinuciderii, nici în fanteziile şi nici în glumele tale.

Trebuie să fugi de un astfel de „început" de gândire, ca de sinuciderea însăşi, pentru că fiecare „început" de gând este ca o „toartă" pentru stări de mai târziu.

Stările de depresie sunt inevitabile în viaţa oricărui om, dar ele se primesc cu maturitate, demnitate, curaj şi înţelepciune (fiecare astfel de stare vrea să ne avertizeze şi să ne repare lipsuri)!
Este vital să ceri şi sfatul unui duhovnic, al unui preot cu experienţă, de exemplu, dar într-un moment liniştit în care să aibă timp să-ţi asculte şi să-ţi înţeleagă bine dificultăţile afective.

Şi trebuie să te mulţumeşti cu paşii mici dar siguri şi definitivi, ai aflării răspunsurilor, la întrebări esenţiale ale vieţii... happy

| RAY a răspuns:

Propaganda martori lui yehova pe aici, tu ai nevoie de un iubit nu de zeii imaginari, de ce nu isi cauti un iubit? ti-l recomand pe sebastian e inteligent, rational si e crestin libertin

| danay72 a răspuns (pentru Anonim0988877o9uyo0):

Isus spune ca nu ii recunoaste pe cei care fac lucrari de putere sau vindecari, ca fiind inchinatori ai sai.Ideea e de aprobarea lui Dumnezeu, nu daca se fac sau nu. Repet, Isus nu ii recunoaste pe acestia.