| WhatheWow a întrebat:

Poate Dumnezeu sa fie ispitit de ceva?

Răspuns Câştigător
| TrentonChase a răspuns:

Doar de femeile frumoase...

17 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Din moment ce e atotputernic, teoretic poate orice, nu? Până și să fie atras în ispită... dacă vrea.

Dacă e să filosofăm puțin, poate chinul copiilor nevinovați sau dezastrele naturale este un fel de ispită pentru divinitate...și poate, dar nu vrea să-i reziste.
(Doar o teorie... ușor ironică.)

| Zazu a răspuns:

Da! Te-ai gandit de ce femeile trebuie sa aiba capul acoperit cand intra in biserica? Sau, de ce trebuie sa poarte dresuri cand calca pragul bisericii?

| WhatheWow explică (pentru NOname):

Da, eu cred ca ispita Lui e Omul; sa fie asta oare un viciu? Daca da, atunci ar trebui sa renunte.

| MishuD a răspuns (pentru Zazu):

Nah, nu'i asta.
Femeia cica trebuie sa se imbrace in saci cand intra in biserica asa, ca sa fie ea umilita putin mai mult decat acasa.
Si cam atat, in nici un caz pentru a nu ispiti popimea. Dumnealor au preocupari mai dosnice.

NOname
| NOname a răspuns (pentru WhatheWow):

Zici?

| Zazu a răspuns (pentru MishuD):

Fuckup! De unde ai scos-o pe asta cu umilirea?
O fi la ortodoxi, ca astia sunt mai niugenereishan...
La aia care o stiu cu religia "zice" ca; femeie trebuie sa se rada pe cap si sa isi ascunda podoaba capilara, ca nu cumva...cine stie cum...sa i se trezeasca simturile cuiva.

| WhatheWow explică (pentru NOname):

Sint sigur ca e cel mai greu lucru pe care L-ar putea face!

| florinmarius20 a răspuns:

Dumnezeu nu poate sa fie ispitit cu nimic pentru ca e neprihanit, pur, drept, atotputernic, atoatestiutor.

NOname
| NOname a răspuns (pentru TrentonChase):

Îmi place cum sună.

| wales a răspuns:

Să nu confundăm ispita cu păcatul! Isus a fost ispitit de diavolul '' vezi Matei 4:1-11 ''. Deasemenea, Biblia mai spune; să nu ispiteşti pe Domnul Dumnezeul tău '' vezi Matei 4:7 ''.

Însă, Dumnezeu nu poate păcătui!

| RAY a răspuns:

De nevasta lui cred, spune-mi mie barbat care nu-i ispitit de o femeie?

| EmaS a răspuns (pentru TrentonChase):

El le-a creat.

| EmaS a răspuns:

De ce intrebi, ai vrea sa Il ispitesti? Nu ai sanse!

| Inferno a răspuns:

Paradox.

| Polaris a răspuns:

Păcănele.

| WhatheWow explică (pentru EmaS):

Citeodata "e grea matematica " EmaS; adevarul ca nici mie nu mi-a placut niciodata insa daca as fi fost crestin ti-as fi dat urmatorul raspuns : singurul care nu-L mai ispiteste pe Dumnezeu e Lucifer, in rest, fiecare om e o ispita pentru El; Dumnezeu isi doreste fiecare suflet. Tu ce crezi, gresesc?

| Silviuloan a răspuns:

Nu.El este Atotputernic.