Te chinui inutil, utilizatorul despre care vorbesti nu are logica.
Dupa logica lui inexistenta forta gravitationala este suficient de puternica incat sa cauzeze fuziunea nucleara, ba se mai si contrazice ca are dreptate.
E doar trist, dar nu si logic.
Nu dati cu pietre in oamenii cu probleme, are omul niste frustrari mai vechi din cate se vede.
Si o oarecare nebunie, el zice ceva, el rade...mi-l imaginez in real life cersind atentie.
Mai citeste de cateva ori postarea pana o intelegi.
Am priceput, e prostesc și copilăresc să admiți ceva de genul. "Dacă nu crezi în misticism in viața reală n-ai voie nici să-l folosești ca obiect de divertisment."
Ceva de genul.
Respectivul utilizator are impesia că dacă abuzează de iconiţe cu zâmbilici, respectivele iconiţe au forţa de a face afirmaţiile şi adevărate. Eu aştept în continuare întrebările înspăimântătoare cu care ne ameninţa.
Noroc ca ne tine in suspans de zile bune, ca asa pot sa-mi fac curaj si sa ma pregatesc de tsunami.
Pai cica : "Rusine o sa fie daca am sa ma apuc eu sa pun niste intrebari la capitolul "Religie"...
Intr-o saptamana, emigrati toti de aici. "
Sunt curios sa aflu care sunt acele marete intrebari.
Probabil da Bac-ul sau a dat Capacitatea si acum e pedepsit ca nu a luat note bune
Incearca doar sa se dea mare. Se crede ateu dar e doar un papalapte, exact cum ai spus tu. El ar trebui sa stie faptul ca a fii ateu inseamna sa nu iti pese aproape de nimic. Si ce daca joci jocuri video? Ca si ateu, tot om esti. Ce daca iti e frica sa treci prin cimitir sau sa mergi noapte in fata blocului? Poate iti e frica de betivii care mai trec pe acolo, de aurolaci si alte feluri de oameni periculosi. Nu trebuie sa il iei in seama :3 Prostia doare doar pentru cei din jurul unui prost, ca pentru prost e o nimica toata
" a fii ateu inseamna sa nu iti pese aproape de nimic"... la concluzia asta cum ai ajuns? E clar ca nici tu nu stii ce inseamna ateu.
Stiu ce inseamna sa fii ateu. Altefel nu m-as numit parte din ei. Prin acel lucru ma refeream ca nu iti pasa de niste lucruri pe care pe crestini i-ar scoate din sarite. De exemplu daca cineva te injura, daca cineva are alta religie, daca cineva asculta alt tip de muzica fata de ce tip de muzica asculti tu....etc. La asta ma refeream.
Ce ai enumerat acum nu are nici cea mai mica legatura cu ateismul.
Cum spui tu