Satanisti nu bat din usa in usa ca pocaiti nu te amenita cu viata vesnica in iad, ambele desigur ca sunt nerecomandat unui om care gandeste
blog =profil
Niciuna nici alta.E bine sa fi tu.La partea aia cu sapalatu ai dreptate.
Poi asta este evident, ca doar ambele sunt de fapt acelasi lucru, adica doar cate o fata a aceleiasi Marii!
Ce-i ăla satanist? Te referi la pişăcioşi teribilişti de ăia de 13 ani care reprezintă curentul "my parents never understand me", care poartă bocanci pe 40 de grade şi trag kubeti pe nas? Da, satanişti, siguuuur.
Deci nu nici nu cunosti filozofia satanista si te apuci sa vorbesti aiurea. Am sa incep sa-ti prima data ca sunt mai multe secte sataniste. Apai copii la care te referiai sunt emo nu satanisti.Eu pe alta parte sunt satanist spiritual si nu-s frustrat pe viata de fapt sunt o persoana foarte activa. Inaite sa vorbesti aiurea te-as ruga sa te documentezi.
Gresit. Te-as ruga sa te informezi in ce costa crestinismul si in ce costa satanismul si apai sa vorbesti ok?
Calmează-te, sunt documentată. Nu am nimic cu satanismul, dacă ar fi să aparţin de o religie ar fi satanismul. Eram sarcastică, ăsta care a pus întrebarea e tâmpit să facă o comparaţie între satanişti şi pocăiţi. Singura explicaţie era aceea că nu ştie ce-i ăla satanist, aşa ca-i jucam jocul. Ai greşit persoana.
AntipaticuPreasfant întreabă:
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: