Dar cine a zis ca ma duc la spovedanie? Daca ma duceam fi sigur ca il intrebam si nu mai puneam intrebarea pe TPU
Mai da tu n-ai ce face de intrebi asa prosti tine ti intrebarile astea neflositoare pentru creierul tau!
Blasfemia este in cazul persoanelor sau obiectelor sfinte. Preotul nu e sfant
BLASFEMÍE s.f. Cuvânt prin care se insultă divinitatea sau religia;
El/Ea defaimeaza clar religia cu afirmatia sa.
De ce? Intrebarea se refera la om.
Nu ai inteles ce a vrut sa spuna ipochimenul! El a luat inderadere nu preotul ci persoana care savarseste un ritual sacru-in concluzie, batjocoreste nu individul(care chiar ca un particular oarecare nu trebuie'' gratulat'' cu obscenitati de felul asta)ci ceea ce reprezinta.
Dar tu ai creier acolo sus? Bai, daca nu ai si tu ceva scoala nu te bag mai baietzica(sau fetita ce oi fi(!?!)-lucruri serioase le iei in derizoriu-cata minte ai bai, zooboo?
Trebuia să-i iau apărarea lu fratemiu Alprazolam... deci. bă puță. Pe vremea când ai descoperit plăcerile propriului penis și indicele de frecare cu propria mână (deși când erai mic te freca și belea mă-ta sa fie curat) el tocmai avea un băiețel cu nevasta sa frumoasă. Ca să fim mai precisi nu e la școală, e deștept, are o slujbă bine cotată (4000 euro salariu pe lună) unde toți subalternii îl pupă în cur și îl ia pe God în penis. Nu linge icoane și văd că nici nu comentează la inepțiile unor jegoși ai societății ca tine (mie îmi dă dreptul gradul de alcoolizare). Deci du o viață fără păcat și fă-te călugăr, lasă-ți flocii să crească și belește ochii la enoriașe când mai vizitează mânăstrirea (să facă poze pentru facebook). Să ai o noapte frumoasă și să mă visezi. Te pup