anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Popii au barba si acolo jos?

26 răspunsuri:
| Damasc a răspuns:

De ce nu-i intrebi cand te duci la spovedanie?

Răspuns utilizator avertizat
| wintage a răspuns:

Blasfemie...

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Cred ca da.

| aliceinchains a răspuns:

Intreaba un popa in confesional. laughing

| Angel0 a răspuns:

Controlează-i când te duci la spovedanierolling on the floor

| secretsisecret a răspuns:

Mai da tu n-ai ce face de intrebi asa prosti tine ti intrebarile astea neflositoare pentru creierul tau!

| Crisis a răspuns:

Unde, mai jos pe gat?!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru wintage):

Blasfemia este in cazul persoanelor sau obiectelor sfinte. Preotul nu e sfant happy

| wintage a răspuns (pentru anonim_4396):

BLASFEMÍE s.f. Cuvânt prin care se insultă divinitatea sau religia;

El/Ea defaimeaza clar religia cu afirmatia sa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru wintage):

De ce? Intrebarea se refera la om.

| Danutza27 a răspuns (pentru AntipaticuPreasfant):

Am priceput de bucurie tatal tau cind a fost la maternitate si te-a vazut te-a arunct de 4 ori in sus dar te-a prins o singura data.Mai este o explicatie cica unii se scrintesc din dragoste poate ai iubit o pocaita si vazind aia ce specimen esti au pus batuta pe tine, mai recitau un Psalm si la Doamne Miluieste te miluiau cu parul si plecind tu mai mult mort decit viu ai ramas socat.Eu zic sa faci niste clisme cu apa calduta si putina boia iute de ardei, poti pune si niste piper mexican (cica ajuta la deceptii in dragoste).Nu abuza de tratament max 1 clisma /3 zile si vei fi un om nou.Vei duce si o viata sportiva dupa clisma vei alerga 100m sub 10 sec.O sa te vad la Olimpiada cu irigatorul dupa tine.

| thorald a răspuns:

Dar tu ai creier acolo sus? Bai, daca nu ai si tu ceva scoala nu te bag mai baietzica(sau fetita ce oi fi(!?!)-lucruri serioase le iei in derizoriu-cata minte ai bai, zooboo?

| thorald a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu ai inteles ce a vrut sa spuna ipochimenul! El a luat inderadere nu preotul ci persoana care savarseste un ritual sacru-in concluzie, batjocoreste nu individul(care chiar ca un particular oarecare nu trebuie'' gratulat'' cu obscenitati de felul asta)ci ceea ce reprezinta.

| thorald a răspuns (pentru Danutza27):

Bine zis! Da sa stii ca o pocaita nu e nici pe departe atatde ''pocaita'' in anumite.hmmm...activitati.sau.practici -ce mai, de natura sexuala. Dimpotriva.Din nefericire(si un bou s-ar putea intreba de ce din nefericire)am cunoscut.Si daca sunt un om care merge dupa zicala ''traieste si lasa-i si pe altii'' cu asta mi-a trecut. Ipocrizie, prostie(ei nu citesc nimic din lumea asta), talibanism si. uite-perversiune.Da, am aruncat cu piatra pentru ca altii mi-au spart capul intai(metaforic vorbind)!

| thorald a răspuns (pentru AntipaticuPreasfant):

Nu cred ca ai fericit-o! Chestia aia(micuta rau, ca si creierul dealtminteri)de care faci vorbire -ca un nesimtit-foseste-o ca spalator de vase! Fi util si tu cu ceva! Dar din vasele alea sa mananci tu si ai tai.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acolo jos unde? in iad? jos adica pe gat sub barbie? fiindca mai jos de brau nu e barba. poate acolo o ai tu, probabil ai iesit numa, pe.a din pantecele ce tea tinut.

| Danutza27 a răspuns (pentru AntipaticuPreasfant):

Sta fata pocaita si zice "Cum trec zilele si ma gandesc ce norocoasa sunt…pentru ca nu m-am incurcat cu tine ca sa mi le ruinezi
Tu ai diferite momente :1)pricepi cind arunci pietroiul in lac, 2)deconectezi creierul de la sistem si gata ca la calculator.Du-te si fa clisma sa te racoresti.Ia uite netrebnicul ce nick a ales trebuia sa scrii prostultpu sau mascariciul, bufonul ai o droaie de chestii.

| Bogdanux a răspuns:

Au, ceva mai lunga ca a lui Osama, doar ca e lipsita de pacate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Angel0):

Dar cine a zis ca ma duc la spovedanie? Daca ma duceam fi sigur ca il intrebam si nu mai puneam intrebarea pe TPU

| thorald a răspuns (pentru AntipaticuPreasfant):

Cine sa te controleze mai, prostovane? Eu as putea -la capatana-dar nu mai am loc in saloane si nici timp pentru irecuperabili-plus ca te va costa cat nu poti tu sustine(banuiesc ca o freci incetisor...)iar chestia cu gay e veche nataraule-cand nu va place ceva-ala e sigur gay-ei, bine nu sunt dar ce importanta are asta pentru. neuronul tau care moare de plictiseala singur in haul de sus(venit din cel de jos, desigur)!

| Kazimir a răspuns (pentru thorald):

Trebuia să-i iau apărarea lu fratemiu Alprazolam... deci. bă puță. Pe vremea când ai descoperit plăcerile propriului penis și indicele de frecare cu propria mână (deși când erai mic te freca și belea mă-ta sa fie curat) el tocmai avea un băiețel cu nevasta sa frumoasă. Ca să fim mai precisi nu e la școală, e deștept, are o slujbă bine cotată (4000 euro salariu pe lună) unde toți subalternii îl pupă în cur și îl ia pe God în penis. Nu linge icoane și văd că nici nu comentează la inepțiile unor jegoși ai societății ca tine (mie îmi dă dreptul gradul de alcoolizare). Deci du o viață fără păcat și fă-te călugăr, lasă-ți flocii să crească și belește ochii la enoriașe când mai vizitează mânăstrirea (să facă poze pentru facebook). Să ai o noapte frumoasă și să mă visezi. Te pup

Întrebări similare