| GalinaBlanca a întrebat:

Pot sa stiu si eu de ce toti sectantii de pe aces site cand nu le convine o intrebare la care nu au cum sa raspunda mi-o raporteaza? Chiar nu se poate avea o discutie fara sa raportati o intrebare pentru ca fierbe ciuda in voi?

65 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| 3xfemeie a răspuns (pentru GalinaBlanca):

As fi vrut un raspuns din inima si mintea ta, nu citate din biblie. Nici macar nu stii ce a dus la separarea asta. Oricum ai evitat intrebarile mele si nici nu cred ca ai de gand sa-mi raspunzi ce ai fi facut daca te nasteai intr-o familie de penticostali sau mai rau, de catolici! Ar fi interesant sa vad ce spui.

| Dandanache a răspuns (pentru GalinaBlanca):

Sunt ortodox, nu m-am luat de Ortodoxie. Ma iau de pustanii semidoctii care abereaza pe internet.

| danut a răspuns:

Eu consider acest lucru ceva de neacceptat. Nu asa se procedeaza, fiecare are dreptul la PROPRIA optiune iar acest lucru se numeste LIBERUL ALBITRU. Totusi ca o mica completare, sunt si destui ortodocsi
sau atei care fac acelasi lucru. Lasati oamenii sa-si expuna opinile char daca nu va plac, daca Dumnezeu a acceptat acest lucru voi "suparatii" cu se sunteti "mai buni".

| milan9 a răspuns (pentru savvy12):

Este păcat să bei? Apă, sau chiar un pahar de vin? Validitatea lucrării unui preot în Biserică nu prevede condiția de a fi sfânt, făcător de minuni. Clar, sunt regretabile situațiile când o persoană, un tânăr, alege preoția nu pentru a servi credincioșii și Biserica, ci pentru a deveni chiar "dușmanul" ei. Din fericire, lucrarea harului lui Dumnezeu, este lucrarea lui Dumnezeu, nu a omului, fie el chiar și sfânt dacă ar fi.

| tasmania a răspuns (pentru savvy12):

Am sa te intreb ceva, Savvy12: Cand mergi la un doctor sa te opereze, e important daca fumeaza sau nu? Daca e afemeiat sau nu?
Preotul are ceva ce noi n-avem: harul - dat prin punerea mainilor episcopului care l-a hirotonit. Care episcop, la randul sau, a primit harul prin succesiune apostolica neintrerupta de la Apostoli si astfel de la Hristos.
Preotul nu trebuie sa fie sfant (desi ar fi ideal sa fie) ca harul Tainelor sa lucreze prin el. Pentru ca Hristos este Savarsitorul Tainelor, iar preotul este numai un martor si un administrator.

| CryChristiAN a răspuns:

Draga mea, aici nu sunt decat crestini si liber-cugetatori. Unde vezi tu sectanti?

| 3xfemeie a răspuns (pentru CryChristiAN):

Peste tot vede sectanti. Adica in viziunea ei, oricine nu este ortodox, este sectant (a zis deocamdata doar despre catolici, protestanti si neoprotestanti ). Dar cine stie, daca se mai gandeste putin poate mai gaseste. Sa indraznesc sa o intreb ce crede despre budisti, hindusi sau musulmani? Eu nu am curaj!winking

laughing)))) paaaaaaaaa

laughing Cati ani ai?

| Inferno a răspuns:

Daptul ca esti ortodoxa nu este o scuza pentru incultura ta.

| rocco09 a răspuns:

Ce e aia "sectant"'?

| Jardelin a răspuns (pentru danut):

Se scrie "completare", nu "complectare"!

| RAY a răspuns:

O sasi raspund ca ateu, pentru mine toate religiile au ca baza minciuna, nici macar una nu ofera cea mai mica dovada ca exista dumnezeu, isus, rai, iad
cand i intrebi pe cineva de dovezi isi spun
1 est pacatos
2 satana
3 vei arde vesnic in iad
4 nu ai morala etc
toate religiile au ca baza banii, manipularea in masa, spalarea pe creier
inca nu e tarziu nici pentru tine sasi revi la realitate
gandeste logic nu ilogic
acum cu sectanti da isi dau dreptate de ce se considera ele mai adevarate dect bisericile mama?
am pus cateva intrebari ca sa aflu de ce sectanti intra aici in proportie de 100% e propaganda religioasa
acum eu prefer o tara de ortodocsi decat una de pocaiti

| danut a răspuns (pentru Jardelin):

Multam, probabil este o mica greseala in programul automat de corectare.

| RAY a răspuns (pentru GalinaBlanca):

Cand am sa vad ca un bonav de o boala incurabila se vindeca am sa cred nu pentru o durere de cap sau o raceala de astea pot si eu se numeste efectul placebo, tu ai facut istorie vreodata? ai auzit de mumi vreodata?

Sfitele? demonstreaza tu un prot poate vindeca o persoana bonava de hiv, cancer, unde is minunile alea care nu le vede nimeni? ai vazut tu moaste bine pastrate cu ochii tai?

De ce exista bonavi in spitale daca niste moaste vindeca boli?

| armygirl a răspuns:

Nu cont.