| GalinaBlanca a întrebat:

Pot sa stiu si eu de ce toti sectantii de pe aces site cand nu le convine o intrebare la care nu au cum sa raspunda mi-o raporteaza? Chiar nu se poate avea o discutie fara sa raportati o intrebare pentru ca fierbe ciuda in voi?

65 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Dumnezeu le sta impotriva mandrilor de aceea se intampla. Mai pune intrebari incomode! Ai un aliat

| Alexsiatit a răspuns:

Buciumela, dupa cum cred ca ai observat si tu, pe-aici cam multor intrebai si raspunsuri le corespunde o "alambicare" demna de "invidiat".
Tinand cont de asta, nu este greu de inteles de ce mai tot timpul este "condamnat" ceea ce nu poate fi inteles(zambesc). Modul tau clar si "limpede" de-a pune intrebari si de-a da raspunsuri este o "pasare rara"(cred eu) pe-aici, de unde deduc cel putin cava aspecte: maturitate-n gandire, dechidere spre "poteci noi", lipsa perfidiei si a falsei pudoari; credinta in Dumnezeu, emancipare dar o larga si frumoasa aura energetica. Cam atat pentru azi Buciumela.
Ah! Era sa uit: felicitari -in mod deosebit- pentru "postarea" ta despre masturbare -vesnicul subiect- gersit considerat a fiind unul rusinos si "tabu", despre care eu consider ca ar cam trebuiiiiiiiiii privit prin toate feţele "prismei.
Alesiatat

| vladionut94 a răspuns (pentru savvy12):

Serios cand te rogi la o icoane nu te rogi la lemnul respectiv te rog la ce inseamna acea sfintenie din icoana
ps: ca sa facem apstractie de caz cand te uiti la o poza cu cineva drag si te rogi sa fie langa tine nu te rogi la foaie aia si la cine reprezinta acea fotografie