La fel cum IOV 26 El întinde* miazănoaptea asupra golului şi spânzură Pământul pe nimic.
Avand in vedere ca Dumnzeu este " atotputernic " si toate sunt facute de el este foarte clar ca detine controlul asupra orcarei lucrari. Daca a reusit sa opreasca soarele ii era greu sa mentina sistemul solar dupa bunul plac?
repet - ATOTPUTERNIC...
Ce cauti aici atunci? lupti impotriva a ceva ce tu crezi ca nu exista, nu? ceva de genu dai cu pumnu in vant... pacat pierzi timpul in zadar. Dumnzeu exista fie ca iti place fie ca nu, fie ca tu crezi fie ca nu crezi...
Intru-un anumit punct ai dreptate, cezarul cu cezarul oameni lui Dumnezeu cu Dumnezeu.
DAR : Oricine* să fie supus stăpânirilor celor mai înalte, căci nu este stăpânire care să nu vină de la Dumnezeu. Şi** stăpânirile care sunt au fost rânduite de Dumnezeu. ROMANI 13
Daca biserica crestina ( genral vorbesc ) poate sa aduca o influenta pozitiva asupra societati, de ce sa nu se bage?
Ca de exmp: acum cu LGBD iti convine? sa se casatoreasca, si peste ani sa iti adopte nepoti?
Biblia condamna lucrul acesta si trebuie spus clar.
Deci biserica trebuie sa aiba ANUMITE LEGATURI CU STATUL pentru al influenta spre bine, nu inspre rau
" sa nu se bage in treburile statului, asta prin popi.", Fii liniștit, nu au popii nici o treabă cu Dumnezeu.
Pocneste din degete si gata... el e scriitorul, e povestea lui. E ca si cum ma apuc si scriu o poveste, daca vreau sa fac din noapte zi, asta fac.
Vezi ca partea cu oprirea soarelui e consemnata nu doar in vechiul testament, ci si in arhivele chinezilor si ale incasilor (asadar, vorbim de trei popoare care nu au avut niciun fel de interactiune culturala in perioada respectiva) si toate se refera stric la aceeasi zi a aceluiasi an.Intai sa explici tu cum se poate asta si apoi iti explicam noi cum a oprit Dumnezeu soarele (ps: daca schimbi cadrul de referinta, legile care functioneaza in respectivul sistem se vor modifica si ele, e un lucru simplu de inteles din teoria sistemelor). Desigur ca Acela care a creat timpul si spatiu poate sa si produca operari asupra timpului si spatiului, e banal...
Dumnezeu e sursa energiei care ține în mișcare toți electronii din toți atomii care formează pămantul, soarele, sistemul solar și întregul univers, dacă nu le-ar susține constant s-ar prăbuși și acum.El a susținut și sustine viața și mișcarea din întraga existența și dacă vrea să facă exceptii nu-i comentează nimeni.
Sanboss dacă nu i-ai urmărit activitatea lu' danny1988, nu te stresa. Iti fac eu un rezumat scurt. Dacă tu crezi in Dumnezeu, vine danny1988 si-ți spune: Dumnezeu nu există. Nu mai crede. Si tu, trebuie să nu mai crezi, că așa a zis danny1988. Dar acest individ, nu e capabil să construiască si sa argumenteze un raționament. El are o placă zgâriata pe care o pune după răspunsul fiecăruia care spune că crede în Biblie/Dumnezeu. Si mesajul lui este ăsta: nu exista. Nu se poate. Nu cred. Nu e adevarat. Dar el nu e capabil nici macar sa găsească "contradicții" în Biblie. E atât de laș si prost informat, încât scrie pe google: contradicții în Biblie. Apoi da copy paste aici. Nu te gândi că întrebările lui, sunt de fapt munca lui. Nu. E munca altuia. El e un plagiator de 2 lei. Asa ca fa-ti un bine si nu mai pierde timpul cu el.
Il cunosc de ceva vreme, am avut multe discutii cu el si nu am ajuns la nimic, totusi aceste discuti sper sa fie de folos cititorilor, care la randul lor sa traga o concluzie si sa cunoasca adevarul. Nu pot permite ca unul ca dany si mai sunt si altii sa calce in picioare credinta, Biblia si pe Dumnezeu...
Oprit in sens ca s-a stins lumina? Pai, cred ca Dumnezeu a uitat sa platesca curentul in ziua aia. Mai uita si el, ce sa-i faci, e batran saracu'.
anonim_4396 întreabă: