| SkateFunk a întrebat:

Preotii cu aur pe ei si in biserici sau cu masini si vile de lux sau mai bine zis hotii mincinosi, lenesi, fatarnici si mandri, astia cica predau "sfanta scriptura", da ei sunt total opus in conformitate cu invatatura ce o ofera... unora chiar si pe fata li se vede aroganta si putoarea din ei.
Poftim exemplu:
https://www.digi24.ro/......ic-1459049
Auzi si la astia cica "inaltul prea sfintit" arhiepiscopul Romaniei =))) se vede pe fata lui ca e un trantor ordinar, de tip politician cu fite si basini din alea (imi e si rusine sa pronunt asa ceva dar ma rog)
Eu nu pot sa cred tarile astea cum pot sa tina in slavi atata minciuna si manipulare.

Deci logica este cand ajungi prea sfintit trebuie sa te lafai cu aur si masini de lux? Eu stiam ca familiile si oamenii nevoiasi trebuie educati si ajutati ca societatea sa dea inainte :-?

Răspuns Câştigător
| halogen001 a răspuns:

E normal ca de la oamenii care lucreaza cu "adevarul absolut" (a se citi minciuna) sa nu avem pretentii prea mari happy

7 răspunsuri:
| IubescRomânia a răspuns:

Bine că vedeți paiul din ochii câtorva preoți hapsâni, dar bârnă din ochii necredincioșilor n-o vedeți.

Răspuns utilizator avertizat
| Werrich a răspuns:

Ia uite ce imperiu are stăpânul tău Vlăduț Pustan

Presa locală îi atribuie pastorului Vladimir Pustan un imperiu financiar și imobiliar: un hotel, clădire de birouri, studiouri de radio și televiziune, trei case, mai multe apartamente, o cofetărie la Cluj, 10 microbuze și mașini personale, precum și terenuri în mai multe zone din țară: Moldova, Mangalia și Bihor. O mare parte din această avere se află în patrimoniul Fundației Cireșarii, patronată de Vladimir Pustan.

Fundația organizează Serbările Cireșarii, turnee în mai multe țări și deține o școală de predicare, radio, TV, editură, un centru social, o sală de conferințe de unde sunt transmise live slujbele de duminică, o cabană, un studio mobil, microbuze și două tone de echipament.

După suspendare, cuscrul lui Cătălin Neculau a înregistrat Biserica Penticostală "Sfânta Treime" din Beiuș, de orientare "penticostală, nondenominațională, neafiliată nici unui cult, cu viziunea de a duce Cuvântul lui Dumnezeu pană la marginile pământului".

https://www.reporteris.ro/......83rii.html

| cristi202 a răspuns:

Hei, "IsusTeIubeste", Isus ii iubeste si pe ei, asa cum sunt. Mai tii minte faza cu paiul si birna?winking
As fi curios daca macar o rugaciune ai facut pentru ei.
Poate ar trebui sa iti schimbi username-ul...

| cristi202 a răspuns (pentru IubescRomânia):

Parca era vorba de birna din ochii lui... happywinking

| SkateFunk explică (pentru IubescRomânia):

Si tu te pomeni ca nu oi fi unu din ei sau ce =]
luatias literatura-n creanga

| SingleForOne a răspuns:

Sfinții sunt bogați spiritual, dar cei mai săraci și suferinzi de pe pământ...