| Inferno a întrebat:

Presupunand ca Dumnezeu exista.
Cat insemn eu, un simplu muritor, in ochii Lui Dumnezeu?

7 răspunsuri:
| misuh a răspuns:

Destul de mult!

| Esperança a răspuns:

„Domnul mi se arată de departe: Te iubesc cu o iubire veşnică; de aceea îţi păstrez bunătatea Mea!"
Ieremia 31:3
„De aceea, pentru că ai preţ în ochii Mei, pentru că eşti preţuit şi te iubesc, dau oameni pentru tine, şi popoare pentru viaţa ta."
Isaia 43:4
Cam atât însemni tu pentru Dumnezeu. ţi se pare puţin?
http://www.youtube.com/watch?v=7on2DenCL0k

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi,cand au fost arse sodoma si gomora, si vei sti cat conteaza un singur muritor.sau cand spune, tie ti-e mila si de iarba pe care o calci, si mie sa nu-mi pese de un om?

| Făgăraş a răspuns:

Valoarea noastra in fata lui Dumnezeu, nu o poate nicio limba omeneasca! Si nu ma refer doar la indelunga bunatate si milostivire a Lui pentru noi, ci mai ales la Intruparea si Jertfa lui Hristos pentru mantuire noastra, a tuturor! El, Dumnezeu, a ales sa sufere moarte pentru ca noi sa putem sa dobandim vesnicia, mantuirea! Un text din Biblie este foarte graitor : " Pentru ca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, incat pe Unicul Sau Fiu L-a dat, pentru ac cei ce vor crede in El, sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica" ( Ioan 3, 16 ). O zi buna!

| Leutzbv a răspuns (pentru Făgăraş):

Cel mai bun raspuns!

| ateu a răspuns:

Inferno astea sunt basme

| Rapplex a răspuns:

El nu pune pret pe persoana lui, doar a trimis-o la moarte, stiind ca pacatosii tot asa vor ramane. Acest D-zeu e o persoana cu care nu cred ca ai vrea sa ai de-a face, e de genul unei mame ce-i spune fiului ei ca-l iubeste dar ca e mai bine sa-l arunce in tomberon.Halal om, de asta mi-am bagat... pe la 10 ani in toate invataturile turmei.(Cred ca ma intelgi)

Întrebări similare