anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Presupunand ca zeul crestin exista... de ce i-a facut pe oameni?

11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu putem face presupuneri ele sunt pentru oamenii slabi care traiesc din iluzii, dumnezeu nu exista, totul cere o explicatie rationala, metaforic ea creat ca sa distreze si el, dragos vrea sal pensioneze pe mosul evreu pe criza asta nu-i o idee buna

| Archdaemon a răspuns:

Cine a spus ca el ne-a facut pe NOI? NOI l-am facut pe el, e doar o inventie a oamenilor...

| SmexyBoy a răspuns:

Simplu: ca sa aleaga intre bine si rau.
Viata vesnica si moartea.
Dar mai ales intrebarea: De ce M-a mantuit?

| AnonimDeOcazie a răspuns (pentru SmexyBoy):

De ce să aleagă între bine şi rău? Ce rost are?
Se plictisea, se simţeasingur?
Ia zis nevasta că-i trebuie un hobby?

| SmexyBoy a răspuns (pentru AnonimDeOcazie):

Sti esti liber sa faci ce vrei, dar tot odata esti responsabil de ce faci...
Am dreptate sau nu?

La asta se refera alege intre Bine si rau.
Alegi bine si iti este bine din moment ce alegi binele.

Adevarat?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din plictiseală. Dacă aş putea, aş face şi eu o armată de pisici ce trag cu lasere din ochi. Ar fi aşa intresant...

Scopul nostru pe Pământ este să fim cât mai buni în ceea ce facem, cât mai grozavi cu putinţă. Trebuie să ne facem remarcaţi. Nu ştim ce ne aşteaptă după morte. S-ar putea să fie singura noastră şansă.

| hate1t4ll a răspuns:

Ii place drama.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru SmexyBoy):

Nu chiar. De exemplu, SUA se gândeşte să mai dea o bombă ca în '45. Bomba cade în capul unui om care a făcut destul de mult bine în nesemnificativa lui viată. Şi-a ajutat aproapele, a dat la săraci, a adoptat nişte orfani, etc. Ce crezi? Are omul ăla parte de "bine"?
Şi să nu mă iei cu " a ajuns la Dumnezeu ", că de-ar fi aşa, l-ar lua Dumnezeu într-un mod mai frumos...

| monstrulet a răspuns:

Ca sa ii fie sclavi, ca sa se distreze cu ei, etc.
Ceva de genul asta: http://www.ranker.com/......ert-wabash

| Punct_Sabrina_1995 a răspuns:

Nu exista zeul crestin ci Dumnezeu. El ne-a facut ca sa putem alege intre bine si rau.

| Almássy a răspuns:

Pai cred ca pentru ca la inceput cand a facut pamantul a avut nevoie de cineva care sa il ingrijeasca si sa ii arate ce se intampla... eu nu cred in zei ci in dumnezeu iar el cu siguranta nu ne-a facut pentru a se distra si a fii niste sclavi