| Inferno a întrebat:

Presupunem ca avem o axa, in stanga rautate,prostie, ignoranta, cruzime,firica, invidie,etc, iar in dreapta bunatate, inteligenta, fruusete, etc. Unde se claseazza Dumnezeu pe aceasta lista? In dreapta sau la mijloc?

16 răspunsuri:
| Inferno explică:

Si atunci de ce spuneti ca este bun si iubitori cand acestea sunt niste trasaturi umane ce nu au nici o legatura cu perfectiunea?

| GodBlessYou a răspuns (pentru Inferno):

Crezi ca poate gandi asa de departe? Nu-l forta te rog, poate face scurt circuit...

| SmexyBoy a răspuns (pentru Inferno):

Trasaturi umane dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu.
deci nu trasaturi umane, omul nu are asemenea trasaturi, pardon omul e nerorocit.

| GodBlessYou a răspuns:

Cel mai probabil la partea cu invidia, cruzimea si rautatea.

| trolololo a răspuns:

Peste tot, nu este el omniprezent? laughing

| adulahfaapdoøjadjal a răspuns:

Afla ca toate aceste lucruri iti pot fi folositoare si daunatoare. Si ce legatura are dumnezeu cu ele? El oricum nici nu exista.

| SmexyBoy a răspuns (pentru adulahfaapdoøjadjal):

Serios?
Nu exista?
Ia dovedeste-ne!
Cand faci o afirmatie o dovedesti.

| GodBlessYou a răspuns (pentru SmexyBoy):

Tu poti dovedi inexistenta lui Zeus? Daca dovedesti inexistenta lui Zeus, eu o sa-ti dovedesc inexistenta lui Dumnezeu.

| SmexyBoy a răspuns (pentru GodBlessYou):

Auzi...eu nu am facut nici o afirmatie, mai baiatule.
Nu mai e trend-ul ala cu odin? la-ti ales pe zeus acum?
Ce 'inexistenta, fa-mi cunotinta cu zeus, si eu iti fac cunostinta cu DumneZeus.

| GodBlessYou a răspuns (pentru SmexyBoy):

Esti cam limitat mintal, nu se poate discuta rational cu tine, exista si un motiv pentru asta, esti fanatic.

| SmexyBoy a răspuns (pentru GodBlessYou):

Ce anume vrei sa afli?
Ce infromatie, crezi ca detin si iti este folositoare?

| Dorugar a răspuns:

Bineinteles ca in stanga!
Chiar Isus ne invata ca Dumnezeul crestinilor este Diavolul in Ioan 8; 44, unde ni se spune ca pe Diavol il recunoastem prin faptul ca ucide oamenii

| unbaiatanonim a răspuns:

Stanga.

| unbaiatanonim a răspuns:

De aia e mana-n-mana cu diavolul?

| Morrigan a răspuns:

La mijloc. zeii au fost "inventati" de oameni care le-au dat caracteristici reale, existente, chiar daca unele au fost peste putinta oamenilor, erau reale (ex. fulgerul - un om nu poate produce un fulger dar este ceva real si de aceea a fost atribuit unui zeu care era mai presus decat muritorii de rand)

e foarte simplu: tot ce e "imposibil" ca un om obisnuit sa infaptuiasca i-a fost atribuit unei "entitati superioare" iar "zeul" este singurul deasupra omului ca inteligenta si putere(nu cred ca exista cineva care sa conteste asta si sa spuna ca animalele/plantele/insectele sunt mai inteligente ca un om)

| lovitddefulger a răspuns:

Probabil se claseaza intre Caraibe-Bahamas.
Sta toata ziua pe plaja in vreun trup barbatesc de top model,conduce un ferrari,are un portofel fermecat din care ies banii incontinuu, o sticla de Jack-Daniel's care nu se mai termina, si cand se plimba prin societate femeile care il vad au orgasm pe loc.
Intre timp le-a vandut credinciosilor vrajeala cum ca, ce mult a suferit el pe cruce.
Asa de schema, cand se plictiseste de viata bogata, sa aiba subiect de ras.