Probabil se claseaza intre Caraibe-Bahamas.
Sta toata ziua pe plaja in vreun trup barbatesc de top model,conduce un ferrari,are un portofel fermecat din care ies banii incontinuu, o sticla de Jack-Daniel's care nu se mai termina, si cand se plimba prin societate femeile care il vad au orgasm pe loc.
Intre timp le-a vandut credinciosilor vrajeala cum ca, ce mult a suferit el pe cruce.
Asa de schema, cand se plictiseste de viata bogata, sa aiba subiect de ras.
Afla ca toate aceste lucruri iti pot fi folositoare si daunatoare. Si ce legatura are dumnezeu cu ele? El oricum nici nu exista.
Si atunci de ce spuneti ca este bun si iubitori cand acestea sunt niste trasaturi umane ce nu au nici o legatura cu perfectiunea?
Crezi ca poate gandi asa de departe? Nu-l forta te rog, poate face scurt circuit...
Bineinteles ca in stanga!
Chiar Isus ne invata ca Dumnezeul crestinilor este Diavolul in Ioan 8; 44, unde ni se spune ca pe Diavol il recunoastem prin faptul ca ucide oamenii
Serios?
Nu exista?
Ia dovedeste-ne!
Cand faci o afirmatie o dovedesti.
La mijloc. zeii au fost "inventati" de oameni care le-au dat caracteristici reale, existente, chiar daca unele au fost peste putinta oamenilor, erau reale (ex. fulgerul - un om nu poate produce un fulger dar este ceva real si de aceea a fost atribuit unui zeu care era mai presus decat muritorii de rand)
e foarte simplu: tot ce e "imposibil" ca un om obisnuit sa infaptuiasca i-a fost atribuit unei "entitati superioare" iar "zeul" este singurul deasupra omului ca inteligenta si putere(nu cred ca exista cineva care sa conteste asta si sa spuna ca animalele/plantele/insectele sunt mai inteligente ca un om)
Tu poti dovedi inexistenta lui Zeus? Daca dovedesti inexistenta lui Zeus, eu o sa-ti dovedesc inexistenta lui Dumnezeu.
Auzi...eu nu am facut nici o afirmatie, mai baiatule.
Nu mai e trend-ul ala cu odin? la-ti ales pe zeus acum?
Ce 'inexistenta, fa-mi cunotinta cu zeus, si eu iti fac cunostinta cu DumneZeus.
Esti cam limitat mintal, nu se poate discuta rational cu tine, exista si un motiv pentru asta, esti fanatic.
Ce anume vrei sa afli?
Ce infromatie, crezi ca detin si iti este folositoare?