| Allrc24 a întrebat:

Pt atei in special.

o spun si o repet din nou.
Ateii se bat cu pumnul in piept ca nu exista Dumnezeu. dar ei nu il cauta.Nu se roaga dintr-un motiv f simplu.pentru ca nu vor sa fie credinciosi.(exact asa mi-a spus un ateu pe TPU-"e mai usor sa fii ateu decat crestin"). e mai simplu sa traiesti in vicii, sa minti, sa furi, sa intretii relatii sexuale cand ai chef, sa iti traiesti viata dupa capul tau decat sa respecti poruncile lui Dumnezeu.acum vor spune;" un alt motiv este ca nu accepta ideea ca au gresit, ca trebuie sa reinceapa o viata noua.nu vor asta cu nici un chip.mandria face ravagii. ei ateii "atotstiutori cu logica iesind pe urechi nemaivand loc in creier" sa accepte ca au gresit.
daca chiar vrei sa crezi, crezi.credinta e comuniunea om-Dumnezeu(50&meritul omului-credinta si 50%Harul pe care Dumnezeu ni-l da noua). una fara cealalta nu se poate. daca va rugati Dumnezeu va da harul si deveniti credinciosi dar nu vreti asta.imi veti spune ca nu exista, ca ma rog degeaba, ca vb cu peretii. Dar voi nu vreti sa deveniti credinciosi.va place sa va credeti ma idestepti, sa ironizati( deja cre(s)tin e penala si invechita). pentru ca daca ar fi sa deveniti credinciosi trebuie sa fiti smeriti.si nu vreti.sa nu imi bagati abureli ca aici asa e. AVETI MANDRIA PREA MARE SA VA RUGATI CUIVA.

Afirmatii ale unor atei renumiti.pana si ei recunosteau ca lumea vie este mult prea complexa pentru a aparea la intamplare.
http://www.lovendal.net/......uperioara/

14 răspunsuri:
| DomineRex a răspuns:

Acel om e o exceptie.Din punctul meu de vedere spun ca e mai greu sa fii ateu decat crestin.Ateul stie ca nu are nici un scop real pe acest pamant, pe cand crestinul stie exact pentru ce traieste si ca viata lui nu se va sfarsii.Imi place de tine prezinti doar ceea ce iti convine tie, dar ma rog, acum nu stiu daca tu faci toate astea pentru tine sau pentru noi paganii.
Succes in campania ta.

| Wehrmacht a răspuns:

Am postat eu mai demult o imagine de pe 9gag cu:
Crestin-cred in DZ
Ateu-nu cred in DZ
Idioti-Ateii trebuie sa moara
-Planeta este plata/nu are mai mult de 6000 ani
-SI sunt mai multe dar esti la aceasta categorie.De ce naiba spui tu ca avem mandria prea mare? O sa fac screenshoot la crestini cand spun ceva si fac altceva, si o sa postez aici sa va arat si voua cat de penibili sunteti.

| PreaSfintitu a răspuns:

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahahhahahahahahhahahahhahahhahahahahhahahhahahahhahahhahahahhahahahhahahahahahhahahahhahahahhahahhahahahhahahhahahhahahahhahahahahhahahahhahahhahahhahahahhahahahhahahahhahahahahahhahahahhahahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahhahahahhahahhahahahhahahhahahahhahahahhahahahhahaahhahahhahahahahhhahhahahhahha!

Si inca ceva: hahahhahahahahaha rolling on the floor

| trolololo a răspuns:

Da-l în pastele m*si de Lovendal, am citit câteva articole și sunt stupide. In plus culoarea este enervanta. Cred ca unii sunt hipnotizați de maroul ala sau ce o fi el, și încep sa delireze, Lovendal in sus, Lovendal in jos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai perfecta dreptate.

| Laura a răspuns:

Prea complexă? În comparație cu ce? Atâta timp cât nu ai un punct de referință nu îl poți numi complex.

| Allrc24 explică (pentru DomineRex):

De asta "crestinii cei inapoiati va baga credinta pe gat".dar nu e asa.
"Învăţa-voi pe cei fărădelege căile tale, şi cei necredincioşi la Tine se vor întoarce."(paslmul 50)
sunteti in ceata. aveti "canalele infundate sa zic asa".se rezolva prin post si rugaciune. diavolul va ispiteste cu necredinta.am trecut si eu prin astfel de perioade.

| Rapplex a răspuns:

Spui ca ne credem mai superiori cu logica noastra, dar macar noi nu ne bazam pe logica "lovendal". Studiaza elementele din care au stat la baza Universului, si vei observa ca nu este deloc o complexitate, ci sunt doar 2 elemente: energia si spatiul. Faptul ca noi contestam existenta divinului, nu ne ofera o viata mai usoara.E mult mai usor sa fi consolat de gandul ca vei trai vesnic, decat gandul ca ai doar un anumit interval de timp de trait."AVETI MANDRIA PREA MARE SA VA RUGATI CUIVA." Vorbesti de parca ati fi niste sclavi care se inchina cuiva, nu ca un om cu liberul arbitru.

| MMihai a răspuns:

Acest http://www.lovendal.net/ conține multe informații utile dar și foarte multe prostii!

Trebuie să judeci cu capul tău ce găsești pe site-ul respectiv.

Ți-aș recomanda să citești cartea :
Noi nu suntem urmașii Romei
că nu cred că ai citit-o, încă :
http://www.scribd.com/......on-Savescu

Sunt și alte religii, nu doar religia creștină.

De planeta Pământ, teoretic se ocupă o singură zeitate / un singur Dumnezeu / o singură divinitate.

Religiile sunt multe, dar divinitatea este aceiași.

Ce elucubrații asociază fiecare religie respectivei divinități este altă treabă, dar divinitatea este aceiași!

Ești încă un om Tânăr & trebuie să ai mintea deschisă și la alte religii și la diverse ateisme, tocmai spre a nu ajunge o ființă irecuperabilă, bolnavă de creștinism.

Eu am putut să mă apropii de diverse religii și am citit despre diverse religii, când nu era încă internet, tocmai că plecam de la ateism.

Nu vreau să greșesc dar parcă Tu vorbei de preotul Ioan Vlăduca. Am ascultat niște tâmpenii debitate de acest escroc, care cu laptopul în față recomanda să renunțăm la facilitățile civilizației moderne „ furnizate de Antihrist " și să ne mutăm de la oraș, la țară în comunități mici!

Dar derbedeul ăsta, absolvent de matematică, de ce nu s-a dus să predea matematica în sate izolate din Apuseni și vine, " ca un adevărat slujitor al Satanei,", să zăpăcească mințile oamenilor pe la diverse televiziuni, care îl suportă?

Nu spun că nu pot să fie și vaccinuri prost făcute, dar să faci în secolul 21 o campanie împotriva vaccinurilor la modul general, dacă nu ești un idiot, trebuie să fii un gunoi.
Din moment ce a terminat matematica îl ducea mintea, dar este un MARE GUNOI, atât și nimic în plus!

Nu trebuie să lauzi asemenea scârbe / nenorociți / jafuri de popi care recomandă ca oamenii să nu se vaccineze că de slujbele pentru sănătate dar și cele de înmormântare sunt bănoase, și fraierii dau mulți bani popilor, când o rudă se direcționează spre " loc cu verdeață "!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa stii ca lovendal acela e varza la capitolu stinta, revevind cu picioarele pe pamant, daca x afirma ca teoria evolutiei e gresita inseamna ca y exista? de ce nu pui la socoteala si cei 2000 de zei de ce nu credem si in ei poti dovedi ca nu exista? a fi ateu inseamna libertatea de gandire, libertatea de a trai asa cum vrrei nu dupa niste dogme vechi, carti cu basme, zeitati care vor sa te arda o vesnicie, de ce sunt obligat sa ma rog unui zeu care nu m-a ajutat vreodata totul am facut cu mana si mintea mea nu cu vreun zeu, de fapt cine esti sa ne convingi de ce nu vine el la mine sa vb cu el doar ma creat sau nu? daca ar exista un creator nu ar lasa banul in primul rand, rautatea din lume, numi spune ca lumea e facuta de un creator bun nu se poate asa ceva unde e ura nu poate exista ceva bun ca creator e logic, degeaba vi sa spui ca teoria x e gresita asta nul face mai real pe amicul tau imaginar

| Allrc24 explică (pentru anonim_4396):

Pe lovendal sunt transcrise citatele ateilor.au spus asta sau nu? DA SAU NU? ce tot aburesti atat? au indoieli? DA SAU NU?

-Sa stii ca lovendal acela e varza la capitolu stinta-
cand apare cate un articol despre atei care afirma ca evolutiosmul scartaie repede bagati scuze penibile(ba ca sursa nu e e incredere, ba ca e modificata afirmatia de "crestinii cei inapoiati" etc.)

-daca x afirma ca teoria evolutiei e gresita inseamna ca y exista?-
nu neaparat dar nu va convine pentru ca va pune la indoiala evolutionismul asta prostes creat de un mason. daca faci cercetari vei afla ca darwin e mason si e total anti biserica.

-de ce nu pui la socoteala si cei 2000 de zei de ce nu credem si in ei poti dovedi ca nu exista?-
cei 2000 de zei nu exista,nu exista mai multi zei exista un singur Dumnezeu.
in taoism se crede ca zeita se simtea singura si a creat oamenii din lut,la fel si in religia veche din brazilia(brazilia e crestina acum,inainte de crestinism).la fel se credea ca omul e creat din lut. de aici reiese ca indiferent de contonent,cultura,educatie,timp majoritar oamenii au crezut in existenta unui zeu care a creat oamenii din lut.ceea ce afirma si Biblia in geneza. crestinismul este cel adevarat.

-a fi ateu inseamna libertatea de gandire, libertatea de a trai asa cum vrrei nu dupa niste dogme vechi, carti cu basme, zeitati care vor sa te arda o vesnicie -
Dumnezeu nu vrea sa te arda o vesnicie.e alegerea ta. daca nu te mantuiesti e vina ta. Dumnzeu a sacrificat ce avea mai scump pe FIUL SAU ca prin credinta in El sa poti fi mantuit.sa crezi ATAT! Daca nu te mantuiesti e vina ta.
spui de libertate.cand am afirmat ca e mai simplu sa triesti dupa capul tau am avut dreptate.nu poti curvi,nu poti minti,fura, pacatui in general etc. e greu

-de ce sunt obligat sa ma rog unui zeu care nu m-a ajutat vreodata totul am facut cu mana si mintea mea nu cu vreun zeu -
Cine te-a creat, cine ti-a dat mintea daca Domane fereste aveai un handicap mai facea tu ce spui ca ai realziat? evident nu.fii recunoscator pentru ca Dumnezeu ti-a dat sanatate.

-de fapt cine esti sa ne convingi de ce nu vine el la mine sa vb cu el doar ma creat sau nu?-
sunt un simplu om, crestin. incerc sa aduc oameni la credinta.
regula este sa te ingrijesti de tine sa nu iti pierzi mantuirea apoi sa ii ajuti pe altii
"Învăţa-voi pe cei fărădelege căile tale, şi cei necredincioşi la Tine se vor întoarce."(paslmul 50)

-ca ar exista un creator nu ar lasa banul in primul rand, rautatea din lume, numi spune ca lumea e facuta de un creator bun nu se poate asa ceva unde e ura nu poate exista ceva bun ca creator e logic -
Dumnezeu vrea sa ne ajute.Lui Dumnezeu nu-i place pacatul, suferinta rautatea.dar tu vrei sa te ajuti? si nu de tine spun in general. oamenii cand au o prb se roaga luio Dumnezeu.pacatul aduce suferinta.suferinta este din cauza pacatelor noastre.noi singuri de creem suferinta.nu Dumnezeu ne da suferinta.

- degeaba vi sa spui ca teoria x e gresita asta nul face mai real pe amicul tau imaginar-
nu nu il face mai real.nu asta er a scopul.scopul era sa arat ateilor de pe TPU ca inclusiv cei mai mari atei au indoieli cu privinta la evolutionism. daca asta pica.sa vedem ce bazaconii mai inventeaza. pe limba voastra "o descoperire ce va schimba tot ce stiam pana acum."

| XxAlecsandraXx a răspuns:

Auzi bai trolololo ti-e iti lipsesc cei 7 ani de acasa presupun,in primul rand putin respect pentru dl. Lovendal ca n-ai ajuns tu la cunostiintele lui ca sa il insulti,in al doilea rand ai citit cateva articole si din pacate capsorul tau ala nu a inteles despre ce e vorba in ele, in al treilea rand vezi cum vorbesti ca din pacate capacitatea creierului tau e sub nivelul normal, pe site-ul ala sunt peste 4000 de articole tu ai citit cateva n-ai inteles nimic din ele si ai zis hai sa il injur pe Lovendal. Auzi bai cand ai sa ajungi sa faci si tu un site pe care sa postezi lucruri mai inteligente nu ``stupide``cum le numesti atunci sa comentezi.

| Coconutz a răspuns:

Dumnezeul biblic nu exista. Ar trebui sa scriu prea mult ca sa iti explic totul. Dar daca esti curios sau crezi ca poti sa ma inchizi cu vreo afirmatie miraculoasa da-mi PM cu id si vorbim.
Tine cont ca am zis Dumnezeul biblic. Deci nu sunt impotriva unor "zei" sau fiinte superioare noua.

| Allrc24 explică (pentru Coconutz):

Ok iti las id in privat