Faptele bune difera de laun individ la altul. Si oricum, oricine poate fi bun indiferent daca esti religios/non-religios.
Arunca bani in cutia milei , e fapta buna, de aici parte din bani merge la dumnezeu: Intrebati ce fac cu banii din cutia milei 3 preoti raspund:
Catolicul:
- Eu desenez un cerc in mijlocul bisericii si arunc toti banii inspre acel cerc. Ce cade inauntru e al Domnului ce cade pe afara e al meu.
Rabi:
- Eu trasez o linie si arunc la fel banii. Ce cade in stanga liniei e al Domnului ce cade in dreapta e al meu.
Preafericitu':
- Ce va complicati voi cu cercuri si cu linii, eu pur si simplu arunc banii in sus: Dumnezeu isi opreste cati crede el ca are nevoie iar ce cade pe podea e al meu!
Tu ce vrei? Ai crezut ca ateii nu sunt buni la copiat?
Aoleu si Gaia ăsta!
Ce ar fi daca ai face fapte bune din proprie initiativa si nu doar ca sa te lauzi ca ai fi capabil si tu doar ca niciodata nu vei avea chef?
:)) Ce spui de ăsta http://www.youtube.com/watch?v=jTEU6Tl1hyY
Cum să nu-l judeci?
Judecator este Dumnezeu.El va judeca pe fiecare, pe mine si pe tine.
Numai pe TPU a fost dat de vreo 20 de ori! Ce să mai zic, nu pot spera la nimic în privinţa lui...
Având în vedere marele contrast între cum se comportă el şi decenţa şi discreţia călugărilor din mănăstiri (pot confirma doar cei care au fost şi cunosc), tind să cred cu tărie că este un fake!
Sau, cu circumstanţe atenuante, omul e un "abonat", vechi client al spitalului 7, B-dul Socola, prins chiar în momentul în care era gata să evadeze din ţară! O fi auzit că "dincolo se dă mai ieftin", că sunt condiţii mai bune în clinicile de psihiatrie din "afară"!
Nu deoarece toti suntem oameni.
Fapta buna are rol de a-ti creea o bucurie asa ca in concluzie orice om poate face o fapta buna insa fiecare traieste fapta diferit chiar daca e ateu sau crede intr-o entitate divina.
Polonic ))) asa ma distreaza numele ....rad ca bou cand te vad ca postezi ceva
Esti foarte usor de manipulat.
Crezi imediat ce vezi pe youtube?
Tipul respectiv se numeste Nadejde
Constantin, este cetatean american de origine romana, are 40 de ani, a fost arestat de cateva ori in Arizona si nu figureaza în evidenţa niciunei unităţi bisericeşti din Romania.
Crede si nu cerceta.
Eu nu cred că e fake. Ăsta ori e posedat de ceva, ori e beat.
Totuși, ești călugăr/preot, cum să înjuri în halul ăsta? Lol. Dacă mai are și probleme psihice...e clar.
Nu sunt ușor de manipulat.Dar de chestia asta nu știam.Eu acum l-am văzut.
Păi tocmai de aceea spun că e fake sau tipul e nebun. N-am mai văzut niciodată un caz asemanator.
Aaa... eu acum citesc. Cornel a scris:
"Tipul respectiv se numeste Nadejde Constantin, este cetatean american de origine romana, are 40 de ani, a fost arestat de cateva ori in Arizona si nu figureaza în evidenţa niciunei unităţi bisericeşti din Romania."
Nu exista separare intre atei si credinciosi din punctul de vedere al faptelor bune.
Faptele bune se fac pentru ca vin din inima si nu tin cont de nici o categorie.
"Sa te rogi lui Dumnezeu pentru aproapele.Ateii nu se roaga lui Dumnezeu. "
Pacat ca asta nu ajuta la nimic in realitate. Pana la urma tipul va fi ajutat de altcineva, ori se va ajuta singur (Da, stiu ca suna prostesc, de aia insist). Iar tu vei crede ca a fost ajutat.
anonim_4396 întreabă:
IslamPower întreabă: