Sa nu imi spui tu ca invataturile lui erau in conformitate cu Legile tarilor care l-au condamnat! Cu siguranta ca ele erau daunatoare societatii, altfel nu se explica.
Da erau niste invataturi la fel ca cele din ''Biblie,, La inceput a fost lasat, in liniste omul, cand a ajuns la 1 milion de discipoli si tot cresteau si ''Invataturile,, lui au ajuns in toata lumea.Au inceput sa il condamne toate religiile, toate statele sa il expulzeze.Da erau Invataturi de bun-simt, nu avea nici o treaba, lucrurile care le spunea lumii a inceput sa deranjeze ''Sistemul,,.A fost un maestru spiritual de faima internationala. Osho propune imaginea unui "om nou", eliberat de normele rigide impuse de conventiile religioase si sociale. Ca forma de manifestare a constiintei cosmice, fiinta ar trebui sa evolueze in deplina libertate, dezvoltandu-si calitatile sale intrinseci, fara a fi tributara unor credinte sau traditii religioase dogmatice, statice. Osho insusi nu a fost adeptul niciunei religii sau confesiuni religioase.Pana la urma s-a demascat cu documente oficiala conspiratia asupra acestui om si ca a fost hartuit international abuziv pentru ca deranja.
Http://www.youtube.com/watch?v=otGQqO2TYMI
Nu suport ca vorbeste asa incet :) Presupun ca si asta face parte din tactica lui de "by disturbing them i make them think" lucru cu care sunt perfect de acord dar in afara de asta nu prea am auzit nimic nou din 3 clipuri de 10 minute de ale lui.
Apoi prost a fost si el ca a atacat puterile care conduc lumea de unul singur, si il mai numeste pe Hitler un politician idiot, meh :)
Discuţiile pe care le-a avut cu discipolii săi din întreaga lume au fost publicate în mai mult de şase sute cinzeci de volume şi au fost traduse în peste treizeci de limbi.Cum sa compari pe Osho cu Bivolaru.Bivolaru era un bun instructor? Il compari pe Bivolaru cu un om care a fost campion la dezbateri in India, care este o tara recunoscuta, pentru liderii ei spirituali.A absolvit cu onoruri prima clasa de filosofie in India.
Fdgcvvbcbvbmvgvbvcbbfgrrrrnbnhnbvbvbhtujjyjyjyiktfscxcxcxcxcsfcscxcvbbnvgfgvcsdgrbvtbcv
blog=profil
cvxzvxcvcbvbnnbm, fget446gthasdaqsxzcxvfdbbnmil6tyurdsfdsfdsf
Ai gasit, un mentor, si invataturile lui te satisfac.ia-ti samarul, nu pot sa spun [crucea] si urmeaza-l.sau du-i mai departe opera desavarsind-o.
Ma gandeam eu ca o fi si el un ucenic de-al sau!
Nu am mentor.Niciodata n-am avut idoli, m-as fi simtit ridicol sa fiu intr-un rol de discipol.Nu am jignit ''Credinta,, unui om..Am o atitudine echilibrata.Nu urmez pe nimeni in viata asta,am propria cale,vreau sa fiu ''Autentic,,. Daca am citit, inseamna ca automat ii mentorul meu? Am citit foarte mult:Gurdjieff, Osho, Daila Lama etc.pentru ca mi-au placut si doar atat, nimic mai mult.
Nu am nici rol de invatator.Imi exprim o parere si atat, nimic mai mult.Esti preocupata mai mult viata dupa moarte, decat cu viata inainte de moarte? Nu exista ieri, nu exista nici maine, exista azi si atat, traieste doar clipa prezenta.Nu te gandi la ''Trecut,, nici la ''Viitor,, numa la ''Prezent,,. Viaţa este un veşnic mister, e o veşnică surpriză, e mereu nouă. Despre viata ''Vesnica,, despre care vorbesti tu ma abtin sa comentez.Ti-am explicat ce inseamna cuvantul ''Vesnic,, asociat vietii.Viata este aici si acum atat.