| kamykaze88 a întrebat:

Queen avea o intrebare 'Who Wants To Live Forever'? Deci cine? Si explicatii de ce va rog, multumesc!

Răspuns Câştigător
| DrunkenRat a răspuns:

Ah, God knows cat am vrut. Mi-am pierdut ani buni din viata gandindu-ma la asta. Si asta doar pentru ca imi lipsea un scop. Vroiam venerare de la distanta si iubire platonica, ca ceva sihastru nebun care-si constuieste un turn gotic in mijlocul New York-ului.
Am inteles ca pe langa pomul cunoasterii pe care l-au dezvirginat Adam si Eva, mai este un pom al vietii. Mereu ma gandeam ca eu in locul lor nu as fi muscat din mar, deci, sa-mi doresc viata eterna, ar fi o dovada de ipocrizie. Al motiv, care nu face referire la religie este arta. Vreau o glorie modesta si umana in viitoarea mea cariera. Adica, ce satisfactie mai are sa iei o diploma stiind ca ai vreo 500 de ani de experienta in urma? As putea prea bine sa ma duc la gradinita si sa-mi arat superioritatea fata de copii...

11 răspunsuri:
| Al3csandruta a răspuns:

Eu.Pentru ca viata e frumoasa cu tot cu necazurile si durerile, si merita traita forever.

| DiamantuCelest a răspuns:

De ce as dori sa traiesc vesnic:
poate o sa am ocazia sa merg cu masina zburatoare
poate o sa am sansa sa vad natura ca nu mai sufera din cauza poluarii
poate o sa scriu carti celebre, o sa fac fapte marete, o sa inventez lucruri folositoare, toate astea ca numele meu sa fie o componenta din cartea elitelor care au trait pe pamant
dar stai, astfel de lucruri le pot face si chiar daca o sa mor odata

| Giianna a răspuns:

Ar fi frumos sa traim vesnic. sa vedem cum evoluam de la o zi la alta. Dar daca am trai trai toti vesnic.Nu am avea loc pe pamant. Ne.am manca reciproc. Odata si-odata resursele se vor sfarsi. Dupa cum spuneam mai sus. Ar fi frumos sa traim cu cativa ani in plus decat "e limita normala".Dar vesnic in nici un caz thinking Deci uite, asta e parerea meawinking

| tenutza a răspuns:

Eu. Pai pentru ca intr-un fel mi-e frica de moarte. Si pentru ca as avea ocazia sa fac multe lucruri pe care intr-o viata normala de om nu am timp sa le fachappyGen sa imi fac o firma, sa imi cumpar o casa, sa imi fac un credit pe 100de ani: )) (- glumesc cu asta), sa imi iau masina viselor mele, sau un jet plane, cine stie.Si oricum, e mai bine sa traiesti decat sa mori, nu?happy

| DiamantuCelest a răspuns (pentru Giianna):

Poate in viitor vom coloniza planetele straine care au conditii de viata favorabile asemena pamantului

| Woodenpints91 a răspuns:

Eu aş vrea să trăiesc veşnic,însă pe lumea asta,nu lumi imaginare împărţite în bine şi rău în care cred ceilalţi. Să traiesc veşnic pe pământ,să beau şi să fumez ca locomotiva fără să-mi fac griji în privinţa sănătăţii, şi să va văd pe voi toţi cum îmbătrâniţi şi muriţi, iar eu rămân mereu tânăr.

| Nuvăsufăr a răspuns:

Eu deoarece o viaţă de om e mult prea scurtă pentru ce mi-am propus.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda. Priveste altfel si o sa ma intelegi: Omu' lucreaza cel mai bine cand e constrans de timp. Aproape toti cand au ceva de lucru prefera lozinca "Nu fa azi ce poti lasa pe maine - poate maine nu mai trebuie." Daca ai stii ca ai tot timpu' din lume, "Where's the rush?" - asta ar canta raposatu' Mercury daca ar fi trait vesnic.
Plus ca atunci ar fi alte dileme: Cand iasa la pensie unu' ce traieste vesnic s.a.m.d.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aa. sa raspund concret: Nu as vrea. M-as plictisi.

| sandra2012 a răspuns:

As vrea, dar nu aici pe pamant, inconjurata de atata rautate. Inca sper ca sus acolo ma asteapta o lume mai buna.

| anonim4565 a răspuns:

Daca cineva a spus ca vrea dar pe pamant si e crestin inseamna ca nu-L iubeste pe Dz
eu vreau dar in Rai cu Dumnezeu