| Pantera2012 a întrebat:

Raiul este de fapt Iadul?
Toata viata suntem credinciosi si traim cu gandul ca o sa ajungem in Rai. Dar ce se intampla daca aflam ca Raiul este de fapt Iadul? Isus ne demonstreaza chiar El insusi.
Isus pe cruce, alaturi de cei doi talhari:
Luca 23:39
Iar unul din facatorii de rele rastigniti, Il hulea, zicand: Nu esti Tu Hristosul? Mantuieste-Te pe Tine Insuti si pe noi. Iar celalalt, raspunzand, il certa, zicand: Nu te temi tu de Dumnezeu, ca in aceeasi osanda esti?
Si zicea lui Isus: Pomeneste-ma, Doamne, cand vei veni in imparatia Ta.
Si Isus i-a zis: Adevarat graiesc tie, astazi vei fi cu Mine in Rai.
Dar Isus a lasat sa fie rastignit pentru a intra in Iad si pentru a elibera toti oamenii nevinovati care intrasera acolo (pentru ca de la pacatul lui Adam si Eva toti oamenii intrau in Iad). De fapt Isus nu a zis "Adevarat graiesc tie, astazi vei fi cu Mine in Rai", ci a zis: "Adevarat graiesc tie, astazi vei fi cu mine in Iad"!
Deci prin Isus, paradisul inseamna Iad P. S o sa ne vedem in Iad cu toti la Sfarsitul Lumii cand o sa fie laughing rolling on the floor macar ne traim si noi Zilele astea pe pamant laughing rolling on the floor

48 răspunsuri:
| ateu123 a răspuns (pentru Esperança):

In biblie nu scrie asa ceva pe mine nu ma intereseaza ce crezi ce faci tu e hula vezi ca e pacat de moarte

| ateu123 a răspuns (pentru EmaS):

Este un verset in biblia care scrie ca gura e spurcata si mai o ti inchisa decat sa scoti porcari din ea, mai bine am demonstra prin fapte nu vorbe credinta noastra asta daca avem sau nu, nu asta conteaza si faptul ca daca putem s-o facem

| Esperança a răspuns (pentru ateu123):

Eu nu fac hula, dar tu esti cam incuiat.
Cine oare era sarpele, nu diavolul?

Apocalipsa 12: Şi balaurul cel mare, şarpele cel vechi, numit diavolul şi Satana, acela care înşală întreaga lume, a fost aruncat pe pământ; şi împreună cu el au fost aruncaţi şi îngerii lui.

| EmaS a răspuns (pentru ateu123):

Am mai raspuns cu propiile mele cuvinte si am scris ca ne vom plimba pe strazi de aur si au ras de mine.

| soimos a răspuns:

Nici nu stii cata dreptate ai!
Isus nu a coborat in Iad numai pentru 3 zile ci se lauda si acum ca este seful Iadului!
Dar niciodata nu spune ca este si seful Raiului!
Intrebarea ta este foarte corecta si din cauza ca in "oferta" lui Dumnezeu nu exista Rai si Iad, iar in cea a lui isus totusi exista Iadul, pe care-l prezinta oamenilor, probabil ca sa-i atraga spre el, ca fiind Raiul!
Deci nu stiu daca ai banuit acest raspuns, dar oricum ai evidentiat un mare Adevar!

| soimos a răspuns:

In Iad (adica imparatia lui Isus) vor ajunge doar ce i s-au vandut lui Isus!

| cristi202 a răspuns (pentru ateu123):

Da, insa daca ai reusi sa mergi cu o viteza apropiata de cea a luminii, oare ziua de 24 de ore ar mai fi la fel pentru tine in comparatie cu mine. Conform stiintei, nu. Cind atingi viteza luminii, timpul este 0, nul, nu mai exista. Ce e greu de inteles in asta?
Mai mult, pentru tine se pare ca pamintul e centrul Universului, odata ce spui ca o zi are 24 de ore. Are doar aici pe Pamint. Ia mergi tu pe Venus, sau pe Marte. Ziua acolo e cu totul diferita. Nu stiu cit e in fiecare caz, dar poate fi mai mult sua mai putin.
Si ce e caracteristic lui Dumnezeu e ca El e in afara timpului. Eu nu as putea sa Il cred dependent de timp, adica de o masura a Universului nostru, adica limitat. Pune-L in timp, si L-ai limitat la Universul in care traim, ori El este in afara lui. De aceea timpul este ceva extrem de relativ cind vorbesti de El. La fel e si cu Creatia, Biblia spune de 6 zile, insa nu sunt zile de 24 de ore, ci sunt perioade de timp, ere.

| ateu123 a răspuns (pentru EmaS):

Strazi de aur?

| ateu123 a răspuns (pentru Esperança):

Eu sunt incuiat ca nu cred in diavol tu esti deschisa ca crezi incredibil

| ateu123 a răspuns (pentru cristi202):

Tu esti deist?

| CoquineNoire a răspuns:

Viata este de fapt moartea?
binele este de fapt raul?
maica-mea este de fapt taica-miu?! :O

| ghiolbitza a răspuns (pentru ateu123):

Sa inteleg ca nu ai citit ce am scris eu ca raspuns...Invata in *** sa scrii si sa citesti si dupa aia vino sa ne dam in pareri...

| shadovv a răspuns:

Ce rationament idiotic.

| Pantera2012 explică (pentru shadovv):

Welcome Back Shadovv?

| OOOLEOOO a răspuns:

Si tu intelegi prin asta ca raiul inseamna iad? sau ca Isus sa riscat sa mearga in Iad pentru mantuirea si salvarea vietii celor ce au ajuns acolo nevinovati sau care merita iertati? O.o?

| Mary_Maryus_1995 a răspuns:

laughingm'a luat deja cu frica...

| EmaS a răspuns (pentru Mary_Maryus_1995):

Iau azi cerul şi pământul martori împotriva voastră că ţi-am pus înainte viaţa şi moartea, binecuvântarea şi blestemul. Alege viaţa, ca să trăieşti, tu şi sămânţa ta,

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Dumnezeu (Isus Hristos) este etern. Fiindcă ce se poate cunoaşte despre Dumnezeu le este descoperit în ei instinctiv, căci le-a fost arătat de Dumnezeu. În adevăr, însuşirile nevăzute ale Lui, puterea Lui veşnică şi dumnezeirea Lui se văd lămurit, de la facerea lumii, când te uiţi cu băgare de seamă la ele în lucrurile făcute de El. Aşa că nu se pot dezvinovăţi;
fiindcă, măcar că au cunoscut pe Dumnezeu, nu L-au proslăvit ca Dumnezeu, nici nu I-au mulţumit; ci s-au dedat la gândiri deşarte, şi inima lor fără pricepere s-a întunecat.
S-au fălit că sunt înţelepţi, şi au înnebunit;
Știm cu toții că Dumnezeu există, unii pur și simplu nu doresc să schimbe direcția!
Nu există nici măcar o ființă umană de pe pământ care nu știe că Dumnezeu există.
El a făcut ca toţi oamenii, ieşiţi dintr-unul singur, să locuiască pe toată faţa pământului; le-a aşezat anumite vremuri şi a pus anumite hotare locuinţei lor, ca ei să caute pe Dumnezeu şi să se silească să-L găsească bâjbâind, măcar că nu este departe de fiecare din noi.
Căci în El avem viaţa, mişcarea şi fiinţa, după cum au zis şi unii din poeţii voştri: „Suntem din neamul Lui…"
Dumnezeu nu ţine seama de vremurile de neştiinţă şi porunceşte acum tuturor oamenilor de pretutindeni să se pocăiască;
pentru că a rânduit o zi în care va judeca lumea după dreptate, prin Omul pe care L-a rânduit pentru aceasta şi despre care a dat tuturor oamenilor o dovadă netăgăduită, prin faptul că L-a înviat din morţi…"
Faptele Apostolilor 27:30
Nu există pace pentru cei răi, zice Domnul | http://www.youtube.com/......?/playlist
Cine este Dumnezeu: http://divinerevelationonholiness.org/book/chapter6.php Motivul pentru viață
https://www.youtube.com/watch?v=qxPZHkkTlLo&feature=youtube_gdata_player
De ce Biblia nu este Cuvântul lui Dumnezeu
http://www.youtube.com/watch?v=PwmpTgCoHKY
Intoarce te de la păcat sau pregăteste te pentru Infern. http://www.youtube.com/watch?v=VMnNVULxYco&feature=youtube_gdata_player
Strategiile lui Satan pentru Umanitate
http://www.youtube.com/watch?v=DRJqA-oKi20
Din experienta mea Dumnezeu a răspuns la rugăciunea mea, cum am spus în Biblie, cere și ti se va da!
Dumnezeu a iubit lumea atât de mult încât a dat pe Fiul Său să moară PENTRU ca oricin e crede in El sa nu piara ci sa aiba viata vesnica.
Cerul şi pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece. Matei 24:35
Citeste cuvintele cuvintele Lui Isus inregistrate in evanghelile Matei, Marcu, Luca si Ioan.
Pe cine Mă nesocoteşte şi nu primeşte cuvintele Mele, are cine -l osîndi: Cuvîntul, pe care l-am vestit Eu, acela îl va osîndi în ziua de apoi.
Ioan 12:48
Cerul şi pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.
Matei 24:35

Deci fa ce spune El.
Daca vrei sa ajungi in RAI.
Si acel loc se mai cheama Iad va fi aruncat la sfarsit in iazul de foc (IAD) cum ii zicem noi. Moartea a doua.