"Toti atei va dati mari destepti, dar pe la scoala nu prea treceti si voi oameni care inca va luptati sa luati Bac-ul ne spuneti noua ca Dumnezeu nu exista si biblia nu trebuie citita."
"Mie mila de voi,"
-Oh...ironia.
Ce dovezi ai ca nu exista?
Si daca exista ce imi dai in schimb?
Nici nu-mi cunosti viata, nici macar n-ai citit din biblie, habar nu ai ce varsta am, stiu ca esti mai batran decat mine dar asta nu inseamna ca mai destept pe tema asta, bafta in iad sau poate intr-o zi te trezeste cineva
Nici nu trebuie sa cunosc ceva. Invata sa te exprimi, informeaza-te, citeste mai mult si apoi poate te ia cineva mai in serios.
Un om informat ar fi stiut macar ca teoria evolutiei nu se refera la evolutia din maimutele actuale si ca evolutia nu are loc in zece ani ci in mii si milioane de ani. Un om informat nu ar lua niste lucruri copilaresti si spuse de mii de ori drept argumente solide si apoi te superi ca-ti spune lumea ca asa si pe dincolo.
Cipri, multumim pentru o noua dovada de inteligenta crestina, tine-o tot asa, faci tuturor un mare serviciu.
Recunosc, n-am citit decat jumatete din ce ai scris, dar sunt sigur ca este pana la capat la fel de inflacarat, multumim inca o data.
Pentru mine esti un model de crestin.
P.S.: Nu uita sa-ti pui centura.
Aualeu,draga mea, cea care nu da pe la scoala esti tu. In primul rand,daca ai fii dat pe la scoala ai fi stiut ca exista inca o teorie legata de cum a aparut lumea. Aceasta este teoria big bangului. Majoritatea ateiilor o cred pe asta. Nu teoria darvinista. Nu,ateii nu vor sa va bage in cap faptul ca Dumnezeu nu exista,nici ca biblia e o prostie. Dar in schimb voi sunteti cei care ii dati la o parte pe toti cei care nu cred in Dumnezeu,sau incercati sa le bagati crestinismul pe gat cu palnia. Scumpo, clipul ala a fost facut de niste crestini drept batjocura la adresa ateiilor. Nu in ultimul rand, majoritatea ateiilor sunt asa tocmai pentru ca au citit si au inteles biblia. Spune-mi cati dint-re crestini au citit si inteles biblia? Si mai vreau sa stiu un lucru, daca biblia, icoanele, cele 7 taine si etc etc sunt lucruri sfine, date de la Dumnezeu pentru oameni...de ce trebuie sa platesti pentru ele? Si inca bani multi. De ce sunt o suta si o mie de biseri dar bolnavi mor pe rupere la putinele spitale care sunt si copii de abia ajung la puinele scoli care sunt? Spune-mi de ce cer preotii bani? Spune-mi de ce acum mult timp biserica dadea indulgente? Indulgentele fiind niste hartii pe care scria ca Dumnezeu te iarta de pacatele facute si pe care dadeai multi bani. De ce aproape tot in biserica are aur? De ce unii crestini nu sunt asa cum se zice ca ar trebui sa fie si nu isi iubeste aproapele? De ce unii crestini nu mai vorbesc cu o anumita persoana sau li se pare aberanta doar pentru ca nu crede in Dumnezeu? De ce unii crestini care sunt salvati de medici spun ca daca nu era Dumnezeu ei nu mai erau in viata? Sau dau vina pe medici ca le-a facut nu stiu ce si spun ca Dumnezeu ii tine in viata... de ce unii oameni bolnavi refuza ajutorul medicilor si se lasa sa moara crezand ca Dumnezeu ii va scapa? De ce unii elevi cresti se roaga inaintea unui test si bineinteles ca nu au invatat si iau nota mica dar elevii care au invatat si nu s-au raugat iau nota mai mare? Sper sa intelegi.
Caracter irelevant la tot e putin. Daca le dai ignore la toti userii, ai sanse mari sa experimentezi ceea ce numea individul Budha starea de Nirvana.
Setul de intrebari pe care l-ai pus e destul de stufos si necesita foarte multe explicatii, as vrea sa vorbesc odata cu tine referitor la aceste probleme, insa doar daca vei vrea, daca vei avea timp si rabdare...etc etc.
Esti o fata destul de inteligenta si cred ca ai prinde repede explicatiile mele. (sa nu ma iei ceva de genu : vreau sa ma dau destept sau ceva in fata ta, vreau doar sa vorbim, desigur doar daca doresti )
Multumesc de compliment si da, sigur, vom vorbii :3
Omule... Maturizeazate. Noi nu facem nimic rau. Voi indoctrinati oamenii. Dar lasa ca in 10 ani maxim nu o sa mai fie neam de crestin
Daca vrei si tu sa vorbim spune-mi o modalitate sa discutam si nu neaparat pe retele de socializare... putem discuta si daca deschizi un topic sau ceva... n-am idei acum, da-mi tu una