Unii asa ii considera asasini si altele.
Dar nu neaparat pot fi asa daca unii ii cred asa pot fi si o religie diferita cu alte obiceiuri si din astea.
Nu toti sunt in deplina armonie cu energiile universului.
Nici cei ce ucid, nici cei ce ii fac jigodii pe cei ce ucid.
Haosul vine din ambele tabere.
Imi pare rau dar asa sunt ei, am dovezi:in Arabia Saudita o femeie a fost torturata cu clesti si apoi arsa de vie mentru ca a crezut in Hristos si nu in mohamed.Mai era o femeie care a fost decapitata pentru ca facea vraji cum fac babele de la noi.Si mai este o femeie care era in tramvai si era insarcinata in a 5-a luna.Afara era foarte cald asa ca a tras un pic burka-ul in sus si un politist a vazut-o, a facut-o sa coboare si a batut-o cu biciul in fata multimii si saraca a pierdut copilul.Sau mai era o fata de 10 ani casatorita cu unul de 51, fata, in timp ce facea curat a inceput sa fredoneze cu un cantec si sotul i-a ars fata cu acid.Sau era si fata care purta blugi si un politist a batut-o cu biciul in piata.Sau femeia care a zambit si sotul gelos i-a scos degetele cu un cleste.Si bombele puse in bisericele crestine din tara arabilor cum explici? Ei sunt animale fara mila si fara Dumnezeu!
Si totusi si voi ati omorat oameni deoarece ei nu credeau in zeul vostru. Dovada: cruciadele si inchizitia. Nu sunteti deloc diferiti fata de musulmani. Ambele tabere au ucis oameni pentru a dovedi ca ei au dreptate.
Evident mintea mea de crestin idiot nu isi poate da seama ca si religia mea a cauzat rau. Orice noncrestin care face rau pentru a converti oameni la religia sa este un animal, jigodie, scarba, dar orice crestin care face rau pentru a converti oameni la crestinism o face cu un scop "nobil".
Da dar crestinii au omorat oameni acum cateva secole cu cruciadele si inchizitia dar arabii omoara oameni chiar si azi in 2012.
Si care-i diferenta? Erai mai bun daca omorai oameni acum cateva secole, decat daca-i omori acum? Tu meriti sa mori pentru ca esti rasista si generalizezi orice, ar trebui sa fii gazata impreuna cu aia care le vrei tu moartea.
Si conteaza timpul sau nu inteleg? Consideri ca asta este mult mai important doar pentru ca se refera la secolul in care traiesti tu?
Și creștinii nu ucid. Am și eu dovezi: Scandalul cu părintele stareț și măciuțele care au crucificat o altă măicuță bolnavă de schizofrenie care a murit lăsată pe cruce fără mâncare, preotul care bătea un bătrân, Biserica Evanghelică din Marea Britanie care le-a spus unor bolnavi de SIDA că s-au vindecat prin rugăciune și nu au de ce să se trateze după care aceștia au murit și lista este mare. Concluzia: religia duce automat la violență, nu contează că ești musulman sau creșrtin, sunteți toți exact la fel. Animalelor ce sunteți.
Alex întreabă:
DeProfundis99 întreabă: