Si animalele considera ca omul si alte specii le-au fost date sa se hraneasca.
Daca Dumnezeu ne-a dat animalele sa ne hranim cu ele atunci ele de ce fug cand le vanam?
De ce exista animale pe care nu le poti manca? Nu risipesc acele animale plantele degeaba daca nu ne putem hranii cu ele?
Ele fug pentru ca stiu ca o sa le vanam.nu risipesc plantele degeaba de exemplu:vaca mananca iarba si de la ea avem lapte si branza ca si in cazul oii.eu nu cred ca avem ce face cu iarba si nu cred ca o folosesti tu spre hrana.animalele salbatice care nu le mananci sunt pentru a vedea noi mimumatia si creatia lui Dumnezeu in ele ca daca ar exista numai animalele pentru hrana ne-am plictisi cu asa putine animale.de la gaina ai ouale care sunt spre hrana si ele ce mananca graunte nu? cine mananca graunte dintre oameni.
A facut risipa.A creat atatea planete si galaxi, pentru ce? Daca Terra este singura planeta cu viata? restul sunt doar decor?
Exista animale care nu fac decat sa distruga plantele(ex:coropisnita, gandacul de colorado). Ele au fost create tot pentru a arata "maretia Domnului"?
Galaxiile au fost create pentru a vedea noi cat de mare e Dumnezeu ca a facut lucruri marete, si nu a facut risipa pentru ca nu ti-a luat ti-e din mancare pentru ca sa faca toate astea"".nu mai stiu foare bine dar cred ca de la aceste insecte se foloseste ceva de la ele.Și oricum oameni au fost atat de inteligenti sa opreasca distrugerea lor folosind diferite chesti ca otrava sau capcana.fiecare lucru pe pamant are rostul lui.
Crezi c-ar mai fi creat un univers infinit daca stia ca toate lucrurile acestea le-ar fi dat dubii oameniilor despre existenta Lui?
Plus ca universul nu este perfect.Altfel nu ar exista gauri negre si eruptii solare.Acum nu poti da vina pe Satan pentru astea deoarece el conduce doar Pamantul nu-i asa?
Gaurile negre lu-au creat oamenii din cauza poluarii.Satan nu conduce pamantul ca la cat de rau este, l-ar distruge nu crezi? Dumnezeu conduce tot.doar unii oamenii nu cred, ca altii da.te-a afectat pe tine eruptiile solare si oricum ele sunt date noua pentru ca suntem rai.Ce am fost si ce-am ajuns.
Când o stea de aproximativ 20 de ori mai mare ca Soarele își epuizează "combustibilul" intră în colaps nemaiputând să susțină toate reacțiile ce au loc în interiorul ei. Ea explodează provocând o explozie de proporții numită supernovă. Dar miezul stelei rămâne compact iar colapsul continuă. Particulele miezului se zdrobesc una de alta din cauza propriei gravitații până când tot ce rămâne este o gaură neagră.
Un exemplu practic ar fi următorul:
Avem un lac. Ne imaginăm că acesta reprezintă spațiul. Punem câteva sfere în el care plutesc și care reprezintă corpurile cerești. Dacă în lacul respectiv ar apărea un vârtej de apă foarte puternic și mai ales adânc, toata apa (care reprezintă spațiul), și odată cu el și sferele (corpurile cerești) ar fi atrase în acel vârtej, puterea cu care apa (spațiul) este atrasă în vârtej este atât de mare încât sferelor le este imposibil să scape.
http://www.google.ro/......http?/url
Daca gaurile negre au aparut din cauza poluarii nu ar fi fost planeta noastra mancata deja de una? :))
Daca intreb de ce Dumnezeu nu ii ajuta pe oamenii care sufera majoritatea crestiniilor spun ca Diavolul conduce aceasta lume si are influenta mai mare asupra ei. Acum te contrazici cu ceilalti.
Nu ma contrazic. uite majoritatea crestinilor sufera pentru pacatele lor, si sufera aici pe pamant ca sa nu sufere in cealalta lume, adica sa fie trimisi in iad. Dumnezeu le da posibilitatea sa-si plateasca pacatele aici pe pamant ca, sus, sa le fie pedeapsa mai mica.eu cred ca vezi multi oamenii care nu au credinta si nu merg la biserica si totusi le merge bine.acestia ii lasa ca pe lumea cealalta sa plateasca tot.in legatura ca gaurile negre se poate sa fie adevarat ce ai spus. oricum nu cred ca planeta noastra o sa se distruga din cauza asta, ca fiind(noi oamenii) singura creatie a lui Dumnezeu o sa ne pazeasca.
"oricum nu cred ca planeta noastra o sa se distruga din cauza asta, ca fiind(noi oamenii) singura creatie a lui Dumnezeu o sa ne pazeasca."
Cam asa?
http://www.youtube.com/watch?v=sNUkPxV5aJ8
mosc întreabă: