anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Recunoștiința este sau are la bază adevărul, recunoștiința poate fi baza adevărului..Adevărul te înalță... Minciunile sunt nedrepte deci nu au înălțime numai atunci când le recunoaștem se îndreaptă, Deci când trăiești în minciună ești înjosit când trăiești în adevăr ești ridicat.
Când omul nu recunoaște adevărul este mic și adevărul este mai mare (ca el, ca omul) deci omul care nu suportă adevărul nu îl primește pentru că adevărul este mai mare (ca el ca omul)..nare posibilitate de înțelegere și arată că nu poate să primească adevărul procesul mintal este în minciună și trăiește din minciună care este josimea și adevărul înălțimea sper că ați înțeles.Adevărul este real și lumina este cuvântul întrupat. IIsus Hristos

36 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| citrixma a răspuns (pentru remus1007):

Pai când ai recunoștiință recunoști lucrurile... Faptul că tu nu ai conștiința trează dovedește un minus care tu l-ai făcut cu voința legea impune multe tu nu lucrând după lege încep să apară mai multe minusuri...

Ba da prietene Hristos este recunoștiința mea și el imi face recunoscute lucrurile mă luminează vezi că am dreptate...

RECUNOŞTÍNŢĂ, recunoştinţe, s.f. Obligaţie morală pe care cineva o are faţă de cel care i-a făcut un bine; recunoaştere a unei binefaceri primite; gratitudine. – Recunoaşte + suf. -inţă (după fr. reconnaissance).

RECUNOÁŞTERE, recunoaşteri, s.f. Acţiunea de a (se) recunoaşte şi rezultatul ei. – V. recunoaşte. ( Dar tu nu ai înțeles faptul că Iisus Hristos este lumina și că trebuie recunoscut recitește textul încă o dată, el îmi descoperă, necuprinsul și am venit să vă luminez puțin) capacitatea ta de gândire este limitată

Deja am explicat și am luminat, capacitatea ta mentală de dezvoltare are lipsă de observație acum înțelegi. Râzi de faptul că nu vezi și nu ști ce să crezi sau de faptul că nu analizezi lucrurile.

În primul rând cunoștiința mea vine de la sursă și nu din Biblie...

| citrixma a răspuns:

DA cuvintele din Biblie au fost și conțin viață și adevăr. și dreptate

Tu crezi că Dumnezeu este om ca să dai mâna cu el? Păcat de tine vezi procesul de gândire nu îți funcționează perfect și gândurile tale dau răspuns fără judecată...

| citrixma a răspuns:

Unde scrie pedofilie? Și de ce râzi în cauză de necunoștiință?

| AvalohAlyn a răspuns:

Rhonda Byrne-Magia
In cartea asta vezi cum recunostinta face minuni si schimba in bine viata asta.E vorba de''magia'' cuvintelor si a sufletului, recunostinta, bazata si pe legea atractiei.

| citrixma a răspuns:

Alexandru scrie undeva copiază frumos versetul și pune-l aici să văd unde scrie în Biblie, până atunci nu face aberați fără precizie că te înșeli singur

Sursa mea e direct lumina dinprima zi în care a făcut Dumnezeu și a despărțito de întuneric.

Păi dacă tu nu înțelegi lumina oare cine vorbește din necunoștiință? și cine se face de c@c@t?

| citrixma a răspuns:

Aratămi în Biblie de ce schimbi subiectul? ești cumva în necunoștiință de cauză?