Religia a stat la căpătâiul omului nu prea gânditor din momentul în care primul șmecher l-a întâlnit pe primul fraier.
Orice început are si un sfârșit.
Am fost creați cu necesități spirituale. Apoi, tot Dumnezeu va pune capăt acestui sistem, inclusiv al religilor false.
"religilor false"
Ce noroc pe tine ca te-ai născut cu adevărata religie, nu?
Nu m-am nascut in ea.Am cautat-o si am gasit-o. Oricine isi doreste cu adevarat sa o gaseasca, poate sa o afle.
Nu cred ca o mai venereaza multi pe Kali Ma.
Religiile evolueaza, deci nu stiu cum ar putea aduce un sfarsit al "omului ganditor", daca e intr-adevar ganditor.
Cel mai probabil, se va ajunge la un Deus, ca in "Odiseea spatiala 3001".
Stii ce e curios? si sunt foarte atenta la astfel de nuante.
Ca in nicio anticipare a viitorului din TOATE filmele sf si romanele pe care le-am citit, religia, credinta in ceva, nu dispare dar nici nu distruge omenirea.
"Adevarata secta" ce-si schimba teoriile de la an la an...
De cand exista religia, exista si razboaiele religioase, care n-au fost deloc placute. Poti vedea o mostra de razboi religios si-n zilele noastre, prin forma terorismului islamic. Nu arata deloc bine, nu? Deci religia are aceasta capacitate de a scoate ce e mai rau din om, si de a-l face sa-l omoare pe cel de langa el doar pentru ca basmele lor nu coincid. De aici pana la sfarsitul lumii, sau macar al civilizatiei, nu e decat un pas. Imagineaza-ti ce ar face teroristii daca ar pune mana pe arme nucleare.