Spuse o pustoaice de probabil 16 ani care nu a fost cu un barbat in viata ei.
Eu zic ca e papa-lapte.
1. Am peste 20 de ani.
2. Tu zici...dar nu este de ajuns pentru a fi adevărat.
Si de ce imi faci cu ochiul asa? Te gandesti la nebunii?
Religia crestina e facuta pentru barbati feminizati. Iar ideea cu sexul doar dupa casatorie e cea mai mare prostie pe care am auzit-o in viata.
E un dezastru. De asta creste numarul divorturilor si tot mai multe cupluri sunt nefericite.
Un barbat trebuie sa se cunoasca pe el. Si la fel si o femeie. Doar asa pot face alegerea corecta.
Si nu te poti cunoaste decat daca experimentezi. Nu citind Biblia.
Depinde de perspectiva la care te raportezi. Eu vad in Iisus cel mai masculin barbat care a trait vreodata pe pamant. Stia extrem de bine ca va fi batut, torturat si crucificat si a ales sa sufere toate astea pentru ceea ce a iubit. Asta inseamna sa fii barbat. Sa ai curajul de a suferi pentru ceea ce iubesti cu adevarat. A criticat si a stat drept si demn in fata carturarilor si fariseilor cand oameni fricosi ca tine cel mai probabil n-ar fi zis nici pâs.
Masculinitatea inseamna in primul rand curaj si sacrificiu si Iisus a aratat din plin curaj si sacrificiu.
Spre deosebire de fatalaii ca tine de pe TPU
La ce te referi cand spui ca nu este masculin? Ca nu are sex appeal ca barbat? Daca te referi la asta, nu are pentru ca nu are nevoie sa aiba. Scopul Lui nu a fost sa fie barbat pentru femei, ci barbat ca un simplu om.
Tot eu sunt. Mi-a fost suspendat contul fara motiv.
Deci:
Cate femei a avut Isus? Zero!
De cate ori pe saptamana mergea Isus la sala? Zero!
Avea Isus gasca smechera? Nu, erau mai praf decat el. Unii nici macar nu il respectau.
Vrei sa continui? Sa stii ca pot.
Ceva calități tot o fi având din moment ce o planetă întreagă își calculează erele și anii după un bărbat care n=a ucis pe nimeni.
Stai putin sa te inteleg mai bine. Tu ai fi vrut un Isus gen Dani Mocanu? Isus a fost fiul lui Dumnezeu care a vrut sa invete oamenii despre iubire, respect, curcubee, pace pe pamant, unicorni ca sa fie viata roz. La ce i-ar fi folosit muschi, femei si gasca smechera?
Daca tu vrei sa ai muschi, femei si gasca smechera da-i inainte ca nu te opreste nimeni. Atata timp cat nu dai in cap la nimeni poti fi cum vrei tu.
Si inca ceva. Din punctul meu de vedere nu trebuie sa-l imitam pe Isus ca niste maimute/papagali. Trebuie sa-l luam ca pe un profesor care a vrut sa ne invete cum sa se comportam in viata. Chestii de baza care acum poate ni se par banale. Tu iti imiti proful de romana? Nu! Doar aplici ce te-a invatat gen gramatica. Asa trebuie sa facem si cu Isus.
Pe naiba iisus nu fugea de certuri avea tupeu si curajul sa iti exprime parerea, mai ales la judecata chiar daca stia ca va fi omorat nu a renuntat la ideea lui, citeste biblia, nu vb tampeni, el a intrat in sinagoga si a daramat tot, a blestemat un smochin desi nu era vremea sa se faca smochine
Scrii tampeni mari omule, acum 2000 de ani nu existau sali de sport dar era tamplar muncea nu statea pe TPU sa tasteze prosti, iisus nu a avut femeie, esti troll
Draga prietene, lucrurile enumerate de tine mai sus, nu reprezinta un barbat adevarat, ci doar un adolescent care vrea sa para barbat prin posesiuni materiale, corp fizic, femei, etc.
In timp, vei intelege.