Ai gasit scris in Biblieasa ceva? Sau numai discuti de dragul de a fi "Gica Contra" ca vad ca te tot legi de crestini? Ai o fixatie cu crestinii. Asta denota probleme de sanatate.
"Ai gasit scris in Biblieasa ceva"... esti incapabil sa raspunzi la ceva atat de simplu? Nu te baga daca subiectul te depaseste.
E o intrebare simpla : sunt sau nu din acelasi soi? Si ca un mic bonus, am intrebat daca poza e corecta. Poti raspunde la ambele cu un simplu "DA" sau "NU".
Un raspuns "Da" sau un raspuns "Nu" o sa le arate si celorlalti ce sa spuna fara sa gandeasca.
Din moment ce tu ai postat asta deci pot spune "A.F." deoarece stii de la ce vine.
Nu e vorba ca astept doar "da" sau "nu" drept raspuns. Vreau ca raspunsurile sa fie mai complexe DAR daca persoanele care raspuns sunt incapabile gen userul de mai sus, un simplu raspuns gen "da" sau "nu" e mai potrivit pentru nivelul lui. Intelegi?
In loc sa raspunda la ce am cerut, el incepe sa abereze. Ba mai mult de atat, nici dupa ce i-am cerut a 2-a oara nu a raspuns la ce am cerut ci a inceput iar sa abereze. Consideri ca are rost sa-i cer unui asemenea user un raspuns mai detaliat? Eu zic ca pana si acel "da" sau "nu" e prea complicat pentru unii.
Tu ai zis "A" si "F". De ce ai ales la prima intrebare A si de ce la a 2-a F? Argumenteaza. Tu poti mai mult decat userul de mai sus (sau nu?).
Bai... ai stricat tot farmecul postarii. O_O
Dar bravo, ai stiut despre ce e vorba.
Prin A si F m-am gandit ca zici "Adevarat" si "Fals".
"nu raspund deoarece nu-s crestin"... nu-i obligatoriu sa fi crestin. Daca stii raspunsul din perspectiva lor, poti raspunde.
Spre exemplu, daca te intreaba cineva "cine este personajul principal din povestea cu potopul din biblie", chiar daca nu esti crestin, cred ca stii raspunsul. Si daca-l stii, il poti lasa nu?
Completare : puteai zice "prin A.F. m-am referit la reptila". Asa n-ai fi stricat poza. Poti modifica raspunsul daca vrei
Ai pus o poza cu 3 serpi si o soparla fara membre.Ai intrebat daca este corecta deoarece jos scrie "SNAKES"(serpi). Singurul motiv pentru care sa spui "da, este corecta" este acela ca vezi 4 reptile care se tarasc, majoritatea oamenilor auzind/vazand doar soparle cu membre.
Deci avem taratul si crestinismul.Singura legatura la care ma gandesc este aia cu Adam si Eva.
"Pentru că ai făcut aceasta, blestemat eşti tu între toate vitele şi între toate animalele câmpului. Vei merge pe pântecele tău şi vei mânca ţărână în toate zilele vieţii tale."
Deci asta trebuia sa i se intample sarpelui.Dar din cate vedem si soparlele sufera de acest "blestem".La asta ai vrut sa ajungi? De ce se tarasc si unele soparle daca sarpele este cel "rau"? Adica daca au fost toate bagate in aceeasi oala?
Alta idee nu-mi vine si nu vad de ce ai intrebat ce ai intrebat daca nu vrei sa ajungi totusi la un punct unde sa demonstrezi ca ceva este ilogic.
Nu, n-are legatura cu crestinismul.
Era doar o poza pentru unii care o ardeau gen "evolutia e naspa, un caine evolueaza tot intr-un caine, o bacterie intr-o bacterie, etc. Caine mare, caine mic, tot caine e".
Si acum bag eu poza cu "sarpe maro deschis, sarpe maro inchis, sarpe mare, "soparla" mica".
Am vazut o poza cu 3 caini si o banana pe net si zicea unul "care n-are ce sa caute acolo" incercand sa arate ca evolutia e naspa si m-am gandit sa fac un upgrade mai potrivit.
Speram sa dau de acei indivizi iar dar cred ca nu sunt online acum.
"De ce se tarasc si unele soparle daca sarpele este cel "rau"? "... merge. Am pus intrebarea asta acum ceva timp asa in gluma. Se pare ca zeul atotstiutor n-a putut sa faca diferenta si a pedepsit si soparla.
Cretinismul nu se ocupa nici cu serpi nici nu soparle si nici nu clasifica in niciun fel speciile. Esti un caz special
"Ai citit biblia? "
Am citit, ca simpla literature, nu ca altii, dar am citit
Religia, de orice fel nu clasifica speciile, stiu la ce te referi, despre serpii cu picioare care au fost pedepsiti sa se tarasca, dar sunt si soparle care se tarasc. Crestinismul, ca si dogma, nu clasifica in niciun fel speciile, deci nu ai de ce sa te lei
Sa dea pamantul vietuitoare dupa soiul lor, vite, taratoare si fiare pamantesti, dupa soiul lor.
Din tot ce traieste, din orice faptura, sa iei in corabie cate doua din fiecare soi, ca sa le tii vii cu tine: sa fie o parte barbateasca si o parte femeiasca.
Din pasari dupa soiul lor, din vite dupa soiul lor si din toate taratoarele de pe pamant dupa soiul lor, sa vina la tine inauntru cate doua din fiecare soi, ca sa le tii cu viata.
Bla bla bla.
------------------
Ce-i ala "soi"? Consideri ca poti raspunde? Daca da, FA-O ca de speciali ca voi care nu raspund la subiect m-am cam saturat.
Repet intrebarea principala : "serpii si soparlele fac parte din acelasi soi"? Daca un raspuns mai complex e prea complicat pentru tine, poti raspunde si cu un simplu "da" sau "nu". Daca raspunsul tau e "nu stiu", de ce naiba te mai bagi in seama?
Imi place atitudinea asta a ta ostila fata de oricine zice ceva ce nu iti convine Acolo e limpede ca "soi" se refera " doua de acelasi fel, din aceeasi specie daca vrei" Deci cum serpii si soparlele sunt cat se poate de diferite, e limpede ca nu sunt din acelasi soi nu?
Era chiar atat de complicat sa zici de la inceput ca nu fac parte din acelasi soi? Trebuie tu sa o arzi tupeist in cateva comentarii pana sa raspunzi la ce se cere. Asa esti tu.
"din aceeasi specie daca vrei"... nu chiar. Termenul "soi" este diferit de "specie", avand alte intelesuri cu toate ca nimeni nu poate sa spuna cu exactitate ce anume inseamna "soi" in contextul biblic.
Cauta pe guagal daca nu ma crezi. Pentru inceput, citeste asta :
http://en.wikipedia.org/wiki/Baraminology
Inveti si tu lucruri noi.
Si eu care credeam ca stii despre ce e vorba. Se pare ca m-am inselat.
"ceva ce nu iti convine"... ai zis o idiotenie si nu ai raspuns la ce ti-am cerut. Normal ca nu-mi convine cand pun intrebari si vin ciumpalaci tupeisti ca tine ce raspund aiurea. Dar partea asta te depaseste.
Din comentariul tau inteleg ca nu stii nici cum e cu "soiurile" biblice. Mai pe scurt, te-ai bagat in seama degeaba.
Cred ca din context se poate deduce clar ce vrea sa insemne acolo "soi". Sau ma rog, cel putin oamenii inteligenti pot, cat despre tine...:
"nimeni nu poate sa spuna cu exactitate ce anume inseamna "soi" in contextul biblic."
deci.
" cel putin oamenii inteligenti pot, cat despre tine"... era de asteptat sa nu raspunzi nici acum la ce am cerut. Asta-i nivelul tau, te inteleg.
Daca esti depasit de subiect (si se pare ca esti depasit rau de tot), nu te mai baga in seama.
E interesant cum "oamenii inteligenti" (ca tine desigur) inteleg ce inseamna "soi" in contextul biblic dar culmea, cei care se chiar ocupa cu asa ceva nu pot sa dea o definitie pe bune. Nu te-ai gandit sa-ti publici inteligenta? Primesti si tu niste premii.
anonim_4396 întreabă: