Vezi tu perfectiunea nu exista si dumnezeu este perfect, trage si tu concluzia
dupa ce mor voi fi si eu perfect pentru ca nu voi mai exista
Doar pacatosii, in durerea lor il pot atinge pe Dumnezeu pentru o clipa, simtind in acel moment ceva strain lor... impacare, liniste. Pe cealalta cale, a perfectiunii, nu e posibil. Cand te pierzi pentru mult timp, si in final ajungi sa vezi din nou o lumina, nu te vei mai simti normal, ci privilegiat. Asta inseamna sa-l atingi pe Dumnezeu
Ca să ajungem la D-zeu trebuie să ajungem Shinigami întăi . Deci da, prefer să renunț la perfecțiune (îmi plac pelerinele negre).
Eu am fost recrutat de Byakuya, acum învăț bankai.Te prind eu Hueco Mondo, deci ai grijă -.-
Nu exista oameni, lucruri perfecte poate doar ganduri perfecte
Perfectiunea nu exista deci nu o poti atinge!
Dumnezeu este perfect precum si creatia sa, adica noi si tot ce ne inconjoara. Ce ne consuma material sunt(injectii, mancare contaminata si modificata genetic, privitul la televizor si altele) si spiritual (toata invatatura pe care le primim de la nastere). Depinde de contextul social in care traim. Majoritatea parintilor indoctrinati si dependenti de societatea actuala ii trag si pe copii. Ca sa ating perfectiunea trebuie sa scap de aceste vicii, pentru ca din acel moment nimic nu sa nu fie mai presus decat EL.
Irelevanta intrebarea. Perfectiunea este conceputa de fiecare om in parte intr-un al mod,perfectiunea este perceputa de fiecare individ in parte precum un vis, o insiruire a lucrurilor pe care si le doreste sa le capete. Nu poti risca, nu risti sa pierzi nimic incercand sa devii perfect, este imposibil, perfectiunea se afla doar la nivelul mentalitatii fiecarui om.
Normal,era destinata crestinilor, fiindca ei cred in perfectiunea obiectiva.
Cred ca aici te inseli amarnic. Crestinul adevarat are un principiu bine batut in cuie,acela de a se rezuma/axa doar la a respecta acele reguli impuse de biblie,pacatele, pentru a ajunge in RAI. Asta e obiectivul fiecarui crestin in parte. Perfectiunea este insusi un defect,e MONOTONIE si mediocritate suprema,perfectiunea e echilibrul,eu asa o percep. Depinde ce se intampla intre parametrii mentalitatii fiecarui crestin in parte. Religia incurajeaza omul pentru a fi bun,nu prost cum sustin unii, ci bun, si de asta eu nu ma simt in masura sa critic un mesaj care are in esenta sa bunatate, deoarece asta e si scopul omenirii pana la urma, bunatatea. Unii sustin ca Religia crestina impiedica omul de a se folosi de mai multe mecanisme ale creierului precum si cea mai "puternica", ochiul mintii.
DeProfundis99 întreabă: