| Inferno a întrebat:

Sa comparam tinerii din prezent cu tinerii din trecut:
Acei oameni aveau principii ,idei ,acei tineri filozofau pe anumite teme (teme religioase) filozofau pe tema iubirii si o considerau ceva mai mult decat sex.
Tinerii din prezent sunt niste ignoranti. Ei se "delecteaza" ascultand "muzica" in casti toata ziulica. Iar singurul subiect despre care vorbesc este sex.
De ce o asa involutie in mentalul tinerilor.
Credeti ca tinerii din prezent ar trebui sa invete ca sexul este doar pentru a perpetua specia si atat , iar in prezent suntem 7 miliarde si cred ca e suficient.

Răspuns Câştigător
| itscloudyoutside a răspuns:

Pune-te şi aprinde televizorul... Ce vezi? La posturile de muzică doar piţipoance care dau din fund, petreceri şi manelari, iar la celelalte, emisiuni de "mahala" cum sunt Un show păcătos sau Cancan TV în care nimeni nu are alte subiecte decât de-alea gen: ce chiloţi poartă Daniela Crudu, cine s-a culcat cu nu ştiu cine în secret sau dacă Carmen Şerban e pe invers sau nu. Deci la ce te aştepţi? Şi să nu mai vorbim de internet unde poţi căuta orice vrea inimioara ta, deci subiectul "sex" e peste tot sub o formă sau alta. Cred că nici 10% din tinerii din ziua de azi nu au obiceiul de a citi cărţi (măcar vreo două - trei pe AN, ce dracu, ca să nu dai chiar în incultură acută), din cauză că sunt la televizor şi pe internet subiecte mult mai interesante, cred ei.

9 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Ah, profund, generalizarile mereu imi ajung la inima.
In rest normal ca e gresit sa inveti pe cineva ca sexul este doar pentru reproducere cand planeta e deja plina si hormonii spun altceva.

| ateu123 a răspuns:

Depinde de fiecare individ si atunci erau porci misogini si femeii care vreau mai mult, ce e iubirea? eu cred ca iubirea e buna dar nu sa visezi prea tare ca isi ea mintile de tot te trezesti in lacrimii

| Inferno explică (pentru FucktheSystem):

Daca am avea o tara din care aproape toata populatia este infectata de un virus extrem de periculos, mai putin 2-3 oameni care nu au nimic, iar singura sansa a noastra ar fi exterminarea in masa, am mai tine cont de acei 2-3 oameni de acolo? Raspunsul rational si inteligent este NU!
Raspunsul sentimental si gresit este da.
Este aceiasi situatie.

| Filip23 a răspuns:

Puteai sa mai adaugi la observatia ta ca au disparut cartile din preocupari. Intr-un sondaj de opinie din Anglia (cred ca viza suporterii Chelsea sau Manchester) daca pun pe primul loc sexul sau fotbalul au raspuns ghici ce? Fotbalul. Fara educatie oamenii se multumesc cu divertismentul usor. Intr-un alt sondaj de opinie (ceva mai vechi) - care sunt principalele 2 teluri in viata dvs?, in America s-a raspuns preponderent : cariera si comunicarea. In Japonia : sa nu imi dezamagesc familia si societatea.

| FucktheSystem a răspuns (pentru Inferno):

Ce ai spus pare logic, problema e ca nu vad legatura.

| eugenl a răspuns:

Tinerii din ziua de azi ar trebui sa invete sa respecte si ce este bunul simt. Ar trebui sa selecteze informatiile dupa internet si ar trebui sa gandeasca de doua ori inainte sa intrebe ceva. Pe TPU am intalnit mii de intrebari stupide. Decat si-ar pierde vremea intreband prosteasca mai bine ar face ceva folositor care sa-l ajute pe viitor

| Woodenpints91 a răspuns:

Nu ştiu de care tineri vorbeşti tu,eu prefer să practic sexul decât să vorbesc toată ziua despre el.
Şi sexul este doar pentru perpetuarea speciei, în cazul în care n-ai cu cine sau eşti impotent.
La ultima afirmaţie, sunt complet de acord cu tine. Suntem 7 miliarde, gata. Am suprapopulat planeta. Însă sunt unii care toarnă copii să-şi hrăneasca flămândul lor spirit matern...

| OvidyuNicu a răspuns:

NU o mai ardeti atat cu tinerii "needucati" si priviti in jur la mizeria care ne inconjoara si cred ca vinovati pentru asta nu sunt tinerii, sunt acei fosti tineri ai anilor 70+ care au fost tinuti din scurt cand erau copii fara internet, sex si tv ca sa le luam pe astea drept cauze nocive, si acum s-au scapat ca is adulti si fac mizeriile de la tv sau pe unde dracu mai spuneti voi! *** you all!

| Polaris a răspuns:

Ok, hai să abordăm teme filosofice, Șmulă. De ce a trecut hamsterul strada?