Man sper sa gasesc blonda aia cu ochi albastri inainte de moartea civilizatiei vestice, eu unu cred ca va veni niste unicorni care ne vor conduce lumea mai bine sau o civilizatie daca care au fugit in spatiu cand au romani in dacia
Sfarsitul OMENIRI dar partial, unii nu vor accesa la partea asta deoarece Dumnezeu vine in scurta vreme sa ii ia pe cei ce l-au iubit, ascultat si respectat (au fost loiali LUI).
Biblia NU ESTE o inventie gnostica deoarece gnosticismul a aparut dupa aparitia acesteia.
Adica 0 deoarece nu exista oameni perfecti, deci toti, 100%, o sa suferim deoarece asa a hotarat tiranul psihopat.
Din prea mare fericire nu o sa se intample mai nimic deoarece yahve nu exista, stiinta deja a dovedit de nenumarate ori ca nu exista divinitati si nu avem nevoie de asa ceva.
Citeste Biblia, de aceia IL avem pe Hristos in cer.Se intampla si chiar foarte evident dar cei ca tine, NU pot vedea deoarece nu v-a fost ingaduit din cauza necredintei.
Eu si alti rationali ca mine vrem dovezi concrete nu credinta oarba
Dreptul tau, dar eu spun ca NU poti gasi ceva stand inchis intr-o cutie.
Eu, stand inchis? Nu e ca si cum lucrez 5 zile pe saptamana, nu e ca si cum am tot incercat sa gasesc, legit, dovezile, dar fara vreun succes. Nu sunt bun la a-mi face prieteni imaginari fara sa par putin dus cu capul.
Poate, nu-ti doresti in subconstientul tau sa-L gasesti sau poate nu l-ai cautau unde trebuie. Eu L-am gasit si nu ma refer la ceva imaginar ci cineva care m-a ajutat de nenumarate ori in situatii imposibile.
Sau prefera sa nu fie vazut de 90% din oameni sau chiar mai mult, nu stiam ca e asa obsedat sa faca frigarui
Daca s-ar arata am murii cu totii instantaneu, de aceia pe pamanta venit Fiul in trup omenesc.
Dumnezeu doreste ca oamenii sa-L iubeasca asa cum o face si El, nu sa vina din FRICA sau INTERES de aceia Biblia ne spune ca Dumnezeu ESTE un Dumnezeu ascuns.
Frigaruile sunt din cauza celui caruia 90% din omenire se inchina fara sa-si dea seama, lui Satana.
Am mai spus si repet, nu exista neutralitate pe pamant, ori esti de partea lui Dumnezeu, constient ori esti de partea Satanei, constient sau inconstient.
Danut adventistule vezi ca sunteti 4000 de religi, secte, culte crestine, dumnezeu tau adventist o sa invie si ortodoxi, catolici? ortodoxi, catolici sunt cu satana sectanctule?
Dumnezeul lui adventist o sa invie doar pe ei din 7, 5 miliarde de persoane restul in iad cu ei inclusiv catolici, ortodoxi
Dumnezeul lui a promis ca numai va distruge pamantul vreodata, dar astia interpreteaza biblia cum au chef
In acest caz, eu aleg doar 'Ori'. Daca era 'Sau', tot aia era.
Alegerea ta si nu te lua dupa RAY ca habar nu are despre ce si cum va face Dumnezeu dar nu merita raspuns fiindca nu-si asuma raspunderea uni dialog.