Pe bune? De unde scoți întrebările astea?
S-ar reprofila și ar crede în satanism
Ce intrebare!
Cat te-ai gandit la ea?
Sa presupunem că într-o zi oarecare Rael face declaratia ca nu exista extraterestri.
Realizatorii Ancient Aliens zic si ei: ''Clar nu exista!''
Este cuvantul lor, impotriva credintei tale.
Ai inceta sa crezi in existenta extraterestrilor?
Ce e așa greu de imaginat? Dacă Papa ar face genu' de declarație avem 2 variante:
Fie s-ar întâmpla un lucru care nu s-a mai întâmplat de secole: Papa ar fi excomunicat și s-ar realege alt Papă.
Fie catolicism dă chix, iar adepți catolicismului s-ar reprofila pe ordoxism și neo-preotestanism.
Poate doar un mic procent ar deveni atei, deiști sau panteiști.
Sunt 3 variante:
-papa este excomunicat
-lumea credincioasă se revoltă
-lumea creeaza un zeu, o religie, si o biblie...sunt prea naivi să se descurce singuri
Pentru unii ar cadea traditia, pentru unii.
Gandeste-te ca multe religii au fost inventate, pur si simplu, acum mult, mult timp. De ce? Pentru ca oamenii diferiti sa doreasca acelasi rezultat, cu alte cuvinte, pentru ordine si disciplina. In plus, mult mai bine este sa bagi frica in oameni prin propovaduirea unei existente atotprezente si stiitoare decat prin militie.
Avantajele credintei sunt pentru cei ce stiu sa le foloseasca.
Se pare ca ti-a scapat anuntul in care penultimul papa spunea ca nu suntem singuri in univers si sa ne asteptam la vizite. Inca incerc sa realizez de ce mai exista religie dupa asa ceva
Credincioșii s-ar ruga pentru el ca să i se reveleze Dumnezeu și să-și regăsească credința.
Citeste raspunsul lui Ania. AStia sunt "beyond " recuperare. Un spalat pe creier ramane spalat pe creier. Crezi ca cineva care e spalat pe creier si manipulat de 2 milenii poate vedea asa de usor adevarul din spatele la toate prostiile astea? Nici Einstein si alte minti la fel de mari ca el, toti la un loc nu au un iq de mare ca sa poata face asa ceva. E in ADN-ul lor, ca si respiratul .
Dacă am auzi că a declarat așa ceva și am avea ocazia să-l avem la o conferință de presă l-am întreba firește și -cine l-a informat?
Iti spun daca imi raspunzi si tu la o intrebare, de ce crezi tu ca ceea ce spune un agent al Satanei (PAPA) are vreo importanta pentru un adevarat crestin? Un verset Biblic spune clar: "NEBUN este acela care se increde in om", papa este doar un om.
Credință mea nu se bazează pe ce spune un om, ci pe studiu atent al Bibliei. Are dreptul sa spună ce vrea, dar nu înseamnă că mă face să îmi schimb gândirea legat de existența lui Dumnezeu.
Sa presupunem ca intr-o zi apare dumnezeu si iti *** una in cap, oare ce fac ateii dupa? Ii pupa picioarele sau ce?!
Oamenii ar spune ori ca papa a luat-o razna, ori ca e prea batran, ori ca e posedat de diavol, ori ca a venit vremea sa-l schimbam. In niciun caz nu l-ar crede cineva. Papa exista pentru ca oamenii vor sa auda de la el anumite lucruri care le sunt pe plac. Din momentul in care un papa nu le-ar mai confirma acele credinte, si ar spune exact contrariul, rolul lui s-ar termina, si ar trebui inlocuit cu cineva care ar vorbi din nou ceea ce trebuie.
DeProfundis99 întreabă: