Da versetul in care se zice ca Barbosul a creat elementele chimice.
Ți-am mai zis: cauta-ți singur. Iar exemplul cu mama ta care punea cartofi si fasole arată cât de redusă este gândirea ta.
Nu merg asa lucrurile. Nu poti afirma ceva fara dovezi, si sa il pui pe altul sa le caute.
Au, dar cum merg? Uimeste-mă cu istețimea ta. La ce bun să-ți caut dovezi logice, si biblice si laice ca să-mi aduci tu drept contraargument ca fasolea si cartofii cresc din pământ pentru că i-a pus mama ta. Ai văzut tu. Deci asa e. Numa voi ateii ăștia isteți si plini de deșteptăciune dacă vedeți o urmă de roată concluzionați ca a aparut din senin, dacă vedeți o cămară plină cu bunătăți, la fel, au apărut prin miracol, si tot asa. La ce bun sa ma muncesc să-ți aduc ție argumente? Esti cu adevarat interesat de ceva? Sau numa de inepții, cum rar mi-a fost dat sa vad. dacă ar merita efortul fii sigur ca ți-aș aduce tone de argumente, nu unul. Dar cum nu merită, de ce să-mi irosesc timpul doar pentru că tu să-ți bați joc de mine, Și eu să știu și să fiu conștient de asta?
Sigur ca ma combați ușor, cu argumente de tipul: "mama a pus cartofi si fasole în pământ. Deci d'aia cresc. Da? Sa te mai aud cu inepții de genul cum Dumnezeu a creat si face sa crească ca te te te." penibilule. Vezi ca esti plin de ridicol. Marele gânditor logic si desfăcator de raționamente biblice.
Păi nu vezi ce argumente aduce? Ca maică'sa a pus fasolea si cartofii. D'aia cresc. A văzut el. Poti sa nu iei un astfel de isteț ideolog la mișto? Nu poți. Cel putin eu nu pot. Si mai ales când bate din picior, ori cu pumnul în masă ca vrea versetul care arată x sau y mai tare ma umflă râsul: el își face impresia ca oamenii are citesc biblia sunt tonomatele lui de versete. Apasă butonul și ii vine versetul pe care ori îl ia la mișto, ori spune că nu e logic, ori ca maică'sa a pus fasole