Ma refeream la faptul ca numai Dumnezeu este in masura sa spuna daca este pacat, iar cei care spun ca e pacat isi dau prea multa importanta si se pun pe aceeasi pozitie cu El, judecand deciziile pe care le iau oamenii. Acum intelegi cum sta treaba cu joaca de-a Dumnezeu? Si daca stai sa citesti ce am scris eu pe aici, o sa-ti dai seama la cine ma refeream, ca tu de la inceput ai crezut ca ma refer la tine cu joaca de-a Dumnezeu.
Stai chill, n-am nimic cu tine, chiar imi place cum ai pus problema, este interesant sa afli cum gandeste lumea.
Nu e exact acelasi lucru, degeaba "fortezi" tu, tu chiar vezi situatia exemplificata de tine identica cu cea exemplificata de mine?
Avortul nu este un pacat decat in mintile oamenilor ignoranti.
Dumnezeul Bibliei nu cunoaste notiunea de pacat, si nici nu pomeneste de aceasta notiune!
Pacatul este o inventie a sarlatanilor care au inventat religia crestina ca un instrument de prostire, belire si manipulare a maselor.
Asa ca orice femeie este singura in masura sa aprecieze daca vrea sau nu sa avorteze.
Avortul nu este niciodata un pacat ci cel mult un rau necesar.
Pacat este sa aduci pe lume un copil caruia nu ii poti ofer sanse de reusita in viata
Religiosii din trecut sunt si stramosii vostri luminatia voastra! Ei sunt de domeniul trecutului, noi nu suntem ca ei.
Sarcina a venit ca urmare a actiunilor, dorintelor ei si bineinteles ca si-a asumat riscuri.
Ia spune tu inteligentu' ce este drept in viata : Sa salvezi o viata, sa dai sansa la viata sau sa ucizi. Daca femeia alege avortul este egoista. In fine decizia ii apartine, eu mi-am exprimat parerea cum a cerut userul, nu trebuie sa o acceptati. Este punctul meu de vedere.
" noi nu suntem ca ei." desigur ca retarzi aia sunt si stramosi mei dar eu nu sunt un homofob plin de ura si frustrari ca mai toti religiosii, asta ma deosebeste de tine si restul ca tine. nu continui ca as pierde timp degeaba pe subiectul asta, cat despre "este egostia" ce sa zic, "fu-ck logic" asta e motto-ul religiosilor. mai bine sa moara mama si lasa copilul sa traiasca. ea saraca nu are drept la viata ei, cand colo acea chestie inca nu e copil. ca mai sus, nu ma intind ca avem pareri diferite de ce inseamna un copil si ce se avorteaza la 4 luni sau mai stiu eu. numai bine
Daca viata unei mame este in pericol, ESTE necesar avortul iar Dumnezeu ingaduie acest lucru. Nimeni nu se poate substitui lui Dumnezeu ca sa oblige la moarte o mama iar intodeauna Dumnezeu cunoaste adevarul, acest avort nu este o crima.
Incluzand religia in acest fapt, femeia trebuia sa aleaga cealalta solutie, aceea de a-si risca viata pentru copil. Atunci moartea ei nu era un pacat. In schimb, avortarea copilului este un pacat oricare ar fi motivul pentru care se recurge la aceasta solutie. Pana la urma, decizia unui avort nu trebuie sa fie influentata de pacate, ci de ceea ce simte mama acelui copil.
Am citit pe net mărturia unei femei care in timp ce era insarcinată a aflat că are cancer şi nu putea lua tratament pentru cancer cât timp era însărcinată. Ea a ales să păstreze sarcina chiar dacă între timp cancerul se agrava.A născut un copil sănătos şi a început tratamentul pentru cancer, chimioterapia după naştere şi au scăpat amândoi.Cred că avortul e întotdeauna un păcat, iei viaţa cuiva.
Anonymus80196543376514 întreabă: