| CranK71 a întrebat:

am o chestiune ce ma tot framanta!(desi eu nu cred in interpretare de vise, dumnezeu sau diavoli) azi am avut un vis, in acel vis stateam eu in pat exact cum stateam cand dormeam doar ca in vis eram treaz si ma uitam pe tavan, cand deodata vine cineva (arata ca un diavol) care m.a strans de gat, problema este ca eu m-am trezit amortit..toata fata mi-a amortit.
stie cineva sa interpreteze vise pe aici?

17 răspunsuri:
| Kalla a răspuns:

Probabil ai iesit din corp.Ai auzit de o.b.e.e? Este atunci cand sufletul iese din corp.Se intampla fara sa vrei sau poti sa iesi din corp cand vrei dar trebuie meditatie si practica. Oricum este ceva satanic.Satanistii care cunosc eu fac asta de mai multe ori pe zi.
Nu fa asa ceva.Si acel ceva probabil era un demon.Ai mai multa grija.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand visezi ca dormi inseamna ca nu faci absolut nimic pentru suflet.
Diavolul reprezinta partea ta intunecata care ti-a demonstrat ca este mai puternica decat tine.
Nimic neobișnuit.Majoritatea oamenilor se afla in aceeași situație.

| CranK71 explică (pentru anonim_4396):

N-are cum sa fie mai puternic... eu sunt materializat laughing

| RAY a răspuns:

Tu doar pe diavolu, langa mine e o armata de draicoase care toata ziua ma vor de la o vreme mam pocait sa scap de ele

| sublime89 a răspuns:

Pai daca nu crezi in interpretare de vise, de ce vrei sa ti-l interpreteze cineva pe asta? Si de ce acum ai crede?

| ErrorFound a răspuns:

Experiente in afara corpului?

Explica-mi cum a fost visul. Pozitia ta si daca ai putut sa te vezi.

| anedreaeaaa a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat doar ca mie mi-a taiat manalaughing).Sau odata plangeam in vis si m-am trezit plangand in hohote.Inseamna ca trebuie sa te pocaiesti.

| danay72 a răspuns:

Azi nu se mai arata semne prin vise. Apoi in Biblie Satan e un inger care e frumos nu arata cum spun oamenii cu coarne si coada si nici ingerii sai.

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut.

Nu există nici o dovadă că visurile ar avea vreun mesaj pentru noi.

Ele reprezintă rezultatul activităţii creierului nostru, nimic mai mult.

| CranK71 explică (pentru sublime89):

De curiozitate... si ce-i drept a bagat putin frica in mine visul asta laughing

| CranK71 explică (pentru ErrorFound):

A fost de parca ma vedeam eu pe mine pe ambele parti. parca m-as fi strans eu pe mine de gat. mi-am vazut fata in vis, da. dar am fost si in corpul meu. nu stiu a fost un sentiment ciudat parca eu m-as fi stans pe mine de gat si nu puteam sa ma opresc. cat despre pozitia mea. stateam in pat pe spate

| gingergirl1 a răspuns:

Nu crezi in Dumnezeu, nu e logic sa te viziteze ala raul? :o

| Lizzu a răspuns (pentru CranK71):

"Diavolul reprezinta partea ta intunecata care ti-a demonstrat ca este mai puternica decat tine."
--nu ai inteles...
Partea ta intunecata adica raul din tine, partea negativa a ta, ganduri rele si rautacioase catre cei din jur.
E la figurat. Ea e mai puternica si o lasi probabil sa te domine, nu-ti arati pareta buna, soft.

Nu era vorba de diavol la propriu...

| CranK71 explică (pentru Lizzu):

Deci tu ai face asta...

| CranK71 explică (pentru gingergirl1):

Va las pe voi sa credeti ca sfantul gheorghe s.a batut cu un balaur cu 7 capete... sau ca o femeie a ramas insarcinata printr.un vis... totusi ti.se pare normal ce au facut surorile sfinte?

| CranK71 explică (pentru Lizzu):

Scz am vrut sa raspund pentru altcineva mai sus

| CranK71 explică (pentru CranK71):

Alea de la geneza 19:30