| tweety08 a întrebat:

cine a auzit despre Annuaki si Innuaki? Annuaki sunt cei rai, iar Innuaki sunt cei buni! daca ati auzit si stiti cateceva despre asta. credeti in chestiile astea?

Răspuns Câştigător
| SturmirCloudKeeper a răspuns:

Da, am auzit ca toate chestiile astea sunt niste legende promovate de media ca oamenii sa stea ocupati prin case si sa nu se mai gandeasca la criza economica.

11 răspunsuri:
| Savy a răspuns:

Ah, imi scapa numele filmului... help!

| Rapplex a răspuns:

Este posibil, deoarece s`au descoperit pe picturi antice diferite obiecte zburatoare care nu aveau ce sa caute acolo.Se spune ca acei extraterestrii au aterizat in Egiptul Antic, reformand mai multi factori ai acelei vremi prin o tehnologie ceva mai avansata si tehnici mai complexe.Deasemenea,se vehiculeaza ca piramidele sunt construite cu 40 de nivele sub sol tocmai din aceste motive, pentru a ascunde diferite actiuni. Oricum, nu exista prea multe dovezi in privinta acestor civilizatii, dar pe baza micilor vodezi descoperite pana acum, se presupune ca ar fi posibila existenta unor civilizatii calatoare, care sa fi aterizat pe planeta noastra.

| tweety08 explică (pentru Savy):

The secret?

| tweety08 explică (pentru Rapplex):

Eu am flat despre ei din cartea " Innuaki reptilianul din mine" de Aryana Havah cu asta am inceput sigur ca mai sunt carti... daca te intereseaza poti citi si tuhappy. gasesti pe google cartea. are 2 parti, poate o aparut si a3a:d

| Aleeeeeexandra a răspuns:

Credem in. orice.

| Savy a răspuns (pentru tweety08):

Nu

| adisuper a răspuns:

Si asta ce legatura mai are cu religia? Vrei sa zici ca te inchini la reptile tu?

| tweety08 explică (pentru adisuper):

laughing nu. is mai multe chestii.

| tweety08 explică (pentru SturmirCloudKeeper):

Media, onu. din potriva ei vor sa inchida retelele de socializare ca sa nu aiba oamenii acces la informatii.

| SturmirCloudKeeper a răspuns (pentru tweety08):

Da, da. Si CIA si FBI folosesc serviciile astea pe care altii vor sa le inchida ca sa afle informatii despre noi. Nineni nu o sa inchida nimic. Nu stiu ce informatii viseaza altii dar cu siguranta nu-s alea corecte. Crede-ma ca stiu ce vorbesc, am terminat facultate de profil si stiu cum sta treaba cu informatia si dezinformarea in masa, iar povestirile astea cu planete nedescoperite pe care altii le-au contactat telepatic sunt doar atat: povesti.

| adisuper a răspuns:

Daca eu va zic ca am vorbit cu un extraterestru care mi-a spus ca Luna este din branza ma credeti?