Http://www.youtube.com/watch?v=wOZSfyLsFqE
Muzica este dintr-un ritual din filmul Eyes Wide Shut de Stanley Kubrick. Asta mi s-a parut smecher.
Le ai aici:
http://www.lovendal.net/wp52/mesaje-satanice-ascunse-in-melodii-celebre/
Bineinteles total eronat! :D Sunt doar niste coincidente sau nascociri!
Totul mi se pare cam ciudat, Synnad nu stiu sigur daca e adevarat ce zicea acolo, dar nu cred ca Three Days Grace sau Linkin Park au legatura cu asa ceva, nu?
Am vazut filmul, ritualul ala parea opus crestinismului avand si orgii sexuale pe langa masti si alte prostii si din cauza asta nu mi se pare fals.
Este aceeasi voce daca observi.
Stai calm si asculta ce muzica vrei, ce ti-am trimis eu acolo este facut de un paranoic care da de inteles ca stanley kubrick a murit la 4 zile de atac de cord pentru ca Dumnezeu la facut sa moara nu ca a fost ucis pentru ca a demascat un ritual.
Sunt o gramada de trupe de rock care promoveaza mesaje impotriva crestinismului dar muistul de alex velea care canta despre dragostea se face in minim doi ce spui?
Asculta ce vrei deci, mai dai in ***.
Nu stiu melodii, stiu doar ca Yes we can invers se pronunta Thank you Satan...
Indiferenta asta. Daca nu ai program de inversat iti caut eu pe internet unul si iti spun sa iei niste melodii ok>? Niste melodii foarte cunoscute si poti sa testezi si singura! Esti de acord?
Coincidente nu exista dragut-o!
Cum am spus indiferenta asta..Inca o persoana care are idei batute in cuie!
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: