Ritual de initiere, BLS, chackre, flacara neagra. What the ****?
Copiii din ziua de azi au toate sansele sa devina niste sociopati satanisti fanatici sinucigasi antisociali si dementi?
Cati ani ai tu? Zece?
Cica: " orice fel de alti oameni-si nu va obositi sa scrieti "
Pe siteul asta printesa intra numai fiinte umane, alte animale nu ai sa gasesti.
Nu stiu cine are creier de bana dintre noi doi. Nu eu sunt cel care asteapta sa fie contactat de o rasa satanista de extraterestrii pe TPU.
Descrie puțin deschiderea chakrelor. E ca un fel de desfundare a sinusurilor metafizică sau ce? Simplă curiozitate.
Acel moment cand stii ca cineva vechi de pe TPU nu e crestin, acesta contrazice pe cineva nou-venit, iar acel nou-venit se leaga de el pentru ca ar fi crestin. Epic!
Bubi, daca ti-ai deschis chakra e aiurea rau. Zau, poate racesti. Voi faceti scoala de Satanism, asa-i?
Care-i treaba ta?! Atata timp cat nu este un interes personal pentru tine, n-ai de ce sa stii!
"siteul" (praf....mama ei de tehnologie)
"de bana"
Si ma bucur ca recunostii ca nu stii sa citesti!
Si acu spatiu personal, ca imi faci raspunsuri prea multe si nici macar nu zici ceva folositor.
Apreciez energia de care dai dovada si te razboiesti cu zmei din generatia Facebook.
I don t care, ca's offtopic.
Am vazut pe profilu tau ca acum un an ai pus o intrebare si ziceai acolo ca ai 12 ani...
Fetito, 12, 13, 16 sau 32, poate chiar si 69 de ani de ai avea tot degeaba ar fi. LaVey a zis, printre alte tampenii, ca satanistii se nasc, nu sunt facuti. Nu as fi neaparat spre aceasta idee, insa cu siguranta niste copilasi teribili ca tine fac mai mult rau decat bine. Daca ai fi fost un pic mai dezghetata si cu bun simt probabil ai fi primit vreun raspuns de la vreun Satanist traditional. Pana atunci mai ai de crescut si de invatat.