| alexandrunaj a întrebat:

Am apucat-o pe o cale gresita, am inceput sa spun minciuni despre mine pentru a parea mai interesant. Regret si nu vreau sa o mai fac. Ce trebuie sa fac sa fiu iertat, sa incep o pagina noua? Ar trebui sa ma duc la cei pe care i-am mintit si din senin sa le spun ca am mintit, alinarea mea e ca majoritatea o facem, majoritatea mint pentru a parea mai interesanti.Ce spuneti, unii ar rade de mine, altora nu le-ar pasa ca am mintit, ce spuneti. Daca am mintit si eu cum m-au mintit altii e rau? Spovedania ma va curata total?

11 răspunsuri:
| TrăieşteClipa a răspuns:

Daca ai mai mult de 7 ani ai probleme serioase.
Incearca sa iei legatura cu un psiholog.

| Căpșunica2 a răspuns:

Hey, stai linistit, tot ce trebuie sa faci este sa ii ceri iertare Lui Dumnezeu, nu preotului. Nu ai nevoie de spovedanie.El deja te-a iertat pentru ca a inteles ca iti pare rau, dar ar fi bine sa te rogi Lui.
Si cei mai credinciosi oameni au mintit, de exemplu Petru l-a renegat pe Isus, dar a fost iertat pentru ca s-a cait sincer.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dumnezeu e bun, Dumnezeu iartă.

| sublime89 a răspuns:

De ce ar avea nevoie D-zeu de un preot intermediar pentru spovedanie? Daca te simti vinovat, cere-i iertare direct lui, si apoi poate te vei simti mai bine.

| 6684464 a răspuns:

Nu, spovedania nu laughing. Dar hai, de dragul ortodoxismului du-te la spovedanie.
Dar IMPORTANT este sa te pui in genunchi si roaga-te la Isus sa te ierte. Conteaza doua lucruri fundamentale aici : sa crezi si sa-ti para(intr-adevar) rau.
[Ioan 3:16, 17; Fapt. 4:12; 1Tim. 2:5]

| 熊Panda熊 a răspuns:

Da, ar trebui sa te spovedesti ("Marturisiti-va [voi, laicii ]pacatele unii altora[preotilor]- Epistola Sf. Ap. Iacob sau "Luati Duh Sfant, carora le veti ierta pacatele, vor fi iertate (Ev. dupa Matei) )

Primul pas: nu mai mintii
2: spovedeste-te
3: s-ar putea sa rabzi consecintele minciunii, adica vorba e ca o perna sfasiata cand bate vantul : penele zboara in toata lumea si nu le mai poti prinde... asa e si cu vorba omului, odata ce ai spus-o, n-o mai poti pune la loc decat foarte greu.

| KodrutZ a răspuns:

Ai nevoie de un psiholog.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru KodrutZ):

Si cand te gandesti ca genul asta de oameni reprezinta majoritatea la vot in tara asta.

Uita-te pe youtube la vax popu.(Vocea poporului)

Nu sunt fake.

| KodrutZ a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu vreau sa ma gindesc. Daca te gindesti prea mult la nivelul de prostie si mai ales de ignoranta din jur, te sinucizi in maxim juma' de zi... sau mergi sa iti faci o lobotomie.
Vax Popooli vrei sa zici. Stiam de ei de mai multa vreme.

| RAY a răspuns:

Ai nevoie de frica iadului sa nu minti? nu ai ratiune asa salbatic esti? nici iuda nu i-a spus adevarul lui iisus ce sa faci asta e, omul la fel ramane o viata nimic nu il schimba

| danay72 a răspuns:

Important e sa nu mai faci acest lucru. Chiar dacă doare, adevărul merita spus, pentru ca asa și vezi care prieteni sunt adevărați și care nu.Dar e bine sa îți ceri iertare la Dumnezeu.