| ExpectUs a întrebat:

Salut,am nevoie de ajutor cu privinta la intrarea in astral, cand incerc sa o fac devin stresat si nu imi pot induce starea de calmitate

Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ce știi despre astral? Dacă ai o anumită stare de spirit, înseamnă că ai intrat undeva? De unde ai aflat asta? Dar hai să spunem că este așa, care sunt acele caracteristici ale stării de spirit, mood, dispoziție, trăire, care îți comunică că gata, nu ma ești aici, ai intrat în astral?
Când încerc să o fac. Ce faci efectiv când încerci să o faci.
Deci, ești în stare obișnuită. Începi să faci ceva. Apoi când încerci, ceva te stresează, astfel încât devii stresat. Unde este acel ceva care te face să deviis stresat? Cum îl simți? De unde vine stresul? Din tine, din astral, de unde?
Caută răsăunsul la toate aceste întrebări și poate vei ajunge undeva. În astral sau în altă parte.

8 răspunsuri:
| ExpectUs explică (pentru sadrian46):

Astralul meu este corupt din cauza unor greseli, intrarea o puteam face inainte pana la o incercare de invocare nereusita, cand vreau sa intru incerc sa imi induc starea de calm dar ceva ma face sa fiu stresat cu toate ca nu ma gandesc la acel ceva

| Panamax a răspuns:

Accesul nu este permis oricui.Trebuie sa-l meriti.

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru ExpectUs):

Pe cine invoci, pe Dumnezeu sau pe Satan?

| ExpectUs explică (pentru TamplaruAnisoara):

Din acest raspuns imi pot da seama ca nu aveti cunostinte legate de acest subiect

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru ExpectUs):

Tu nu ai cunoștințe despre cine e in spatele celui ce il invoci.

| Celcestietot a răspuns:

Nu ai de ce să fii stresat dacă ești cu Dumnezeu.

| Digikey a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Cand visezi pe cine invoci?
Spiridusul invizibil al evreilor sau altul?

| mastadont a răspuns:

Trebuie să descoperi cauza stresului. Pentru a accesa planul astral trebuie să fii complet relaxat. Atât de relaxat încât corpul să creadă că dormi și să adoarmă. Abia atunci poți accesa acest plan, toți o facem în somn doar că nu ne dăm tot timpul seama. Starea mentală e foarte importantă, dacă pleci cu frică și stres este foarte posibil ca acestea să se amplifice de zeci de ori și să dea naștere la monștrii și coșmaruri care te vor bântui pentru mult timp. Ce fel de meditație practici pentru a intra în astral? Preferata mea este concentrarea pe respirație. Când simți că un gând încearcă să se infiltreze nu încerca să-l gonești, lasă-l să curgă însă detașeazăte tot mai mult de aceste gânduri până vor curge ca un râu în fața ta. Observă dar nu te implica.