Din nimic si tot din nimic a creat sute de miliarde de stele daca i ceri o explicatie vei arde vesnic in iad, iahve este un zeu razboinic nu poti crede in asemenea personaj atat de crud
Si ce minune a facut Dumnezeu si ai vazut-o tu?
Am scris intr-un post zilele astea ca increderea foarte mare intr-un lucru s-ar putea sa il faca adevarat fara implicare fizica. Cam asta este puterea creierului uman.
Este posibil ca Dumnezeu sa fi luat viata dupa 2000 de ani de crestinism prin credinta multora?
Sa spunem ca tocmai ati creat un dumnezeu care trimite toti oamenii pe care ii iubeste in iad.
Dumnezeu a murit si a inviat a 3 zi.El locuieste si acum in inimile credinciosilor.El este pretutindenea, nu toti observa asta!
Si Odin s-a spanzurat timp de noua nopti in arborele Yggdrasil. Deci a murit si a inviat de 3 ori mai multe ori decat Dumnezeu.
Ah, asta daca s-ar fi spanzurat odata pe noapte. Oricum intelegi vrajeala.
Vorbesti prostii.
Stii macar care-i treaba cu iadul?
Da ce vrei,ai niste reguli simple,care le ai in suflet, iubire pace etc.
Si tu **** si bei, si te caci pe gura, si vrei sa traiesti bine si in viata viitoare?
Bravo, roman dobitoc.
Cut.
Nu stiu care-i treaba dar vom afla impreuna chiar daca crezi in Dumnezeu.
la satana cu tine drace! )
Din moment ce Dumnezeu a creat lumea, inseamna ca este exterior lumii. Nu statuile, ci sculptorul fac statui, nu teoremele, ci matematicienii enunta teoremele, etc.
Bună.
Întrebarea ta este pertinentă. Iată ce a spus Isus despre Dumnezeu: "Dumnezeu este spirit" (Ioan 4:24) Este clar că întrucât este o persoană spirituală Dumnezeu locuieşte în domeniul spiritual care este complet deosebit de cel fizic (universul). Multor oameni le vine greu să înţeleagă şi să accepte această idee. Dar gândeşte-te: nu demult s-a vorbit despre noile informaţii primite de pe sonda voyager care au dat peste cap multe dintre teoriile formulate de oamenii de ştiinţă cu privire la spaţiul din afara sistemului solar. Dacă noi nu înţelegem pe deplin cum stau lucrurile în realitate în vecinătatea noastră, ar trebui să ne surprindă faptul că nu înţelegem pe deplin ideea existenţei unui domeniu spiritual?
Si cum ramane cu celate fiinte inteligente din intregul Univers? Fiinte care pot arata ca dracii sau de alta natura? le iubeste sau le va trimite in Iad?
Dracii? Dracii sunt deja in iad, ei se afla chiar pe pamant (spiritual ) incercand, si chiar reusind sa insele multi oameni, atragandu-i prin pacate.
Care are fiinte? Ai vazut tu vreun alien? LOL
Da, e logica simpla:
Toti cei care se nasc vor murii.
Tori cei care mor inseamna ca odata, candva, s-au nascut.
Cel care nu moare ar insemna ca nici nu s-a nascut.
Cata vreme nu pot sa iti arat pe nimeni care nu a murit inseamna ca deductiile astea logice sunt lipsite de dovezi. Deci greu de imaginat;
Era mai bine daca nu am fi existat nici noi si nici universul?
Imagineaza-ti cum ar fi fost atunci.
Sau era mai bine daca nu am fi avut minte in cap si nu mai gandeam deloc?
Imagineaza-ti cum ar fi fost si asta.
DeProfundis99 întreabă: