anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am o intrebare: de cand am fost mic am tot visat un tigru, chiar si aseara si uneori in vis tigrul este furios. Cand eram mic acest tigru ma alerga si ma prindea si se supunea mie pentru a ma sui calare pe el si imi arata scene din viata, multe scene au devenit realitate, alteori ma duce la un inger demonic, iar acel inger ma invata sa lupt cu sabia, el spune ca sunt soldatul diavolului, uneori apare in vis un inger bun ce ma scoate din vis mergand pe o carare cu ingerul cel bun, apoi ma trezesc. In urma cu 3 zile am visat 2 ingeri buni care mi-au aratat imagini pana ce m-am trezit, chiar si treaz inca mai vorbeam cu ei fara sa imi dau seama. Din pacate, nu imi aduc aminte ce anume, de copil am avut aceste experienta, nici nu stiu cum sa le numesc, inca se mai intampla, iar totul se adevereste ce mi se arata si imi dau seama cand mi se intampla ce pot sa fac? Ce e de facut?

Răspuns Câştigător
| ania a răspuns:

Cred că ai un dar profetic, o sensibilitate specială la lumea supranaturală și ai fost conștintizat de bătălia extraordinară care se dă pentru sufletul tău. Dăruiește-ți viața Mântuitrului și spune cu voce tare că nu ești in soldat al deavolului, citește Biblia, conversează cât mai mult cu Dumnzeu prin rugăciune.Fii atent la mesajul spus de îngeri, spune-l și altora.

5 răspunsuri:
| 6684464 a răspuns:

Daca in top 5 filme/seriale preferate(daca nu esti cinefil) ai unul cu un tigru sau in top 10(daca esti), atunci nu te mira.

| TrăieşteClipa a răspuns:

La toata lumea subconstientul se exprima prin aceleasi simboluri indiferent de rasa sau religie.Doar ca unii uita instant ce au visat.
Tigrul reprezinta unul dintre egourile tale cele mai puternice. Faptul ca ti se supune este de bine.

| Divy a răspuns:

Ai grijă că unele vis vin de la cel rău, să nu fi înșelată.
Simplu să te rogi!

| danay72 a răspuns:

Azi Dumnezeu nu ne vorbește prin vise, ci prin Biblie.

| Veltorb a răspuns (pentru ania):

Are mai mult decât un dar profetic, sfatul meu e să nu se alieze nici cu Diavolul nici cu Dumnezeu deoarece cei ce au abilitatea pe care o are el nu sfârșesc bine când se aliază cu unul din cei 2.